Cool Places или заведенията, които препоръчвам! Тема 2

• 83 430
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Вкусни миди ми се хапват - но в София Simple Smile? Кажете къде...може и други морски нещица  Crazy
"La Botega" отскоро предлагат миди. И давата вида ги пробвах - много са добри.

Hug

# 646
Като става въпрос за миди, гледам че усилено се рекламират мидите в ресторант Пъзел. Някой има ли впечатление от ресторанта и от мидите? Аз хапвам най-често в Добро, Червената къща или Хепи, но съм отворена за нови предложения.

# 647
Като става въпрос за миди, гледам че усилено се рекламират мидите в ресторант Пъзел.

Аз преди около 2-3 месеца много ги похвалих..Ходихме обаче няколко пъти и изведнъж нивото рязко падна. Кухнята последните 2 пъти беше безобразна, а мидите - нищо общо с първоначалните.
Повече не сме стъпили. Naughty

# 648
Гледам доста усилен PR в последните издания на Капитал, ОК и т.н за Чинечита. Ще се пробва !

# 649
Още миди:
- снощи в Кап. Кук.
Мноого ми харесаха Heart Eyes
Опитах тези с маслото и девисил..

# 650
Още миди:
- снощи в Кап. Кук.
Мноого ми харесаха Heart Eyes
Опитах тези с маслото и девисил..

Не го ли преместиха ресторанта?

# 651
Ако имаш предвид стария - на басейна Виктория - от повече от година е в Кемпински.

# 652
Ако имаш предвид стария - на басейна Виктория - от повече от година е в Кемпински.

Да, него - благодаря ти  Hug
А цените увеличили ли са ги, заради новото местоположение, ние от поне две години не сме ходили в Капитан Кук, даже може и повече...

# 653
Не знам, аз преди не ходех там (живях във Варна)..
Цените определено не са ниски.
Мидите обаче бяха по-евтини от тези в "Пъзел"..)

# 654
Добавям още в "мидения"и рибен списък:
" Fish&Grill"
ходила съм само в този на "Спартак", имат и някъде около Оборище на канала.. newsm78

# 655
Magarcho - не е на Оборище - Fish and grill е на Асен Златаров, на мястото на един друг супер смотан ресторант, но и Fish and Grill не ми се видя особено привлекателен за хапване с детето  Confused Не мисля, че ще просъществува дълго там, не знам как е на Спартак newsm78

# 656
Да де, там е..)
Но аз само на Спартак съм ходила..
В интерес на истината - харесва ми.
Непретенциозен външен вид, но повечето неща са вкусни.
Все пак не ходя всяка вечер  с бална роклА и не държа винаги с бели ръкавици да ми сервират. Laughing

П.С - но засега в класацията ми за миди държи Кап. Кук и Глория Мар..Мисля да обядвам днес на второто и после да видя как е по морето..Wink

# 657
Много е хубав ресторанта на Спартак.

# 658
  • Viena
А като цяло "La Botega" хубав ли е,на една крачка разстояние ми е от нас и още не съм го преслушала.

# 659

П.С - но засега в класацията ми за миди държи Кап. Кук и Глория Мар..Мисля да обядвам днес на второто и после да видя как е по морето..Wink

"Глория мар" в Несебър - пълен провал! Няма нищо общо със софийския ресторант, много съм разочарована!

Общи условия

Активация на акаунт