Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 569
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • в голямото село
Ами Годесс, за мен няма прилика и слава богу, просто на моята кожа Едп-то никакво развитие нямаше, а и стоеше много близо до кожата.

# 721
  • София
Призовавам Натали да се включи с финално обобщение по зодиакалната тема, защото сме на 49 страница  Hug

# 722
Ами Годесс, за мен няма прилика и слава богу, просто на моята кожа Едп-то никакво развитие нямаше, а и стоеше много близо до кожата.
Ооооо,Едп-то прави уникален шлейф при мен,но като си спомня мъките ми с него и ми става смешно Joy,до сега не е оставал незабелязан  Crazy
Вивинка,спестила си някой лев Wink

пп.Хайде,Натали,чакам и аз,че ми е много любопитно в каква категория ще ме тръшнеш Wink

# 723
Пестеливо си мацнах на ръката тази вечер Хаос на ДК  вдишвам дълбоко и с много тъга,още не е пристигнал и се чудя ще го държа ли някога в ръцете си или не Cry
Такава мъка по парфюм не съм изпитвала,иде ми да ревна с глас Confused
а продавача го е пуснал на 11.10 Rolling Eyes

а откъде го взе?

аз си пазя ревниво последните 5-6 мл за специални случаи...
и така ... до новата бутилка

мерси  bouquet
от ибеи,обаче новата бутилка,не старата и се надявам да няма разлика в аромата Rolling Eyes
ако дойде някой хубав ден ще пиша дали се различават,пробата ми е от старата мисля.......нямам спомен кой ми я е пратил и  сега е момента

Да помоля,дамата,която преди няколко месеца ми е пратила пробичка Хаос на ДК да ми драсне едно ЛС Praynig

вероятно от алекса, която я има от мен Joy
Ами тогава приеми моите безкрайни благодарности newsm51  love001  love001

дано не обирам чужди лаври newsm78
и аз благодаря от сърце за коментара за галиано

имах нужда от насочване...

мерси   bouquet

# 724
Днес имах възможността да пробвам "шоколадовата" La Perla. Ужас безподобен! ooooh! Е толкова гадно нещо не съм мирисала скоро. Комбинация между мръсни чорапи и развалена есенция за сладкиши Sick въобще не мирише на шоколад!  Никога не бих се напръскала с това ужасно нещо, а тези, които са го нарекли парфюм и са го сътворили, са луди! може би го приемам така, защото не съм страстна почитателка на шоколада, но дори и евтините марципанени блокчета миришат по-истински от това нещо!

Освен това пристигна красивата ми Sheer Stella и мога да кажа, че е разкошна! Heart Eyes Нея няма да я метна в размените след два дни със сигурност! Mr. Green Laughing

# 725
  • Paris, France
Каква е тази шоколадова Перла? Коя е по-точно?

На мене ми пристигна http://www.fragrantica.com/perfume/Chevignon/Forever-Mine-for-Women-5779.html

Наистина започва като Коко Мадмоазел, но много бързо заприличва на Мис Диор шери. В техния стил е, да. Мерси, Бижу, че сподели  Hug. Не е моя стил, но се хареса лудо на дъщерята на една съседка и вече седмица коридорите в блока ухаят на него  Mr. Green. Майка и е доволна, защото досега, 14 годишната госпожица се заливаше с Пюр Поазон и Коко Мадмоазел и и излизаше през носа. Само тях харесва да и имам вкуса. Пробвах да и подаря Ноа на Кашарел, ама бил бабешки (с което съм съгласна).

Пристигна и млякото на http://www.fragrantica.com/perfume/Worth/Je-Reviens-5130.html  и ако на някого му е интересно, мога да разкажа  hahaha. Никак не е неприятна миризмата, но е много лека а самото мляко е ужасно течно.

# 726
  • София

Това е Ла Перлата, Невена, Love Frlls Dark Extasy. Мирише като току-що отворена кутия пияни вишни, невероятно натуралистично Simple Smile наскоро пак я коментирахме. Три са от тази серия, тази, Ванила и третото не помня.

# 727
Пристигна и млякото на http://www.fragrantica.com/perfume/Worth/Je-Reviens-5130.html  и ако на някого му е интересно, мога да разкажа  hahaha. Никак не е неприятна миризмата, но е много лека а самото мляко е ужасно течно.

за млякото не знам, но миризмата на парфюма трудно бих определила като особено приятна  Mr. Green
предполагам, че такъв парфюм би носила английската кралица в мрачен и дъждовен лондонски следобяд, когато е в лошо настроение  Laughing

пп този парфюм беше от първите ми онлайн покупки и го чаках с нетърпение и желание - да кажем, че не оправда очакванията ми  Wink, но с удоволствие бих прочела твой коментар, Невена   Hug

може ли мнения за http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/In-Leather-3315.html
благодаря предварително!

# 728
Мирише като току-що отворена кутия пияни вишни...
Атти, прости ми, но мирише като нещо евентуално шоколадово, но развалено... Rolling Eyes

за млякото не знам, но миризмата на парфюма трудно бих определила като особено приятна  Mr. Green
И аз го определих така, меко казано Mr. Green , но Невена не се притесни и поръча! Laughing
Бубс, ти го забърка в нещо кралско, пък аз с какво го сравних... ooooh! Laughing

Невена, разкажи подробно как ти усещаш Forever Mine! Hug

# 729
  • София
Ама простих ти веднага  Hug  Grinning на мен също не ми понесе и го пратих да пътува  Blush

# 730
  • София
Дилянка, предполагам че за този   Дюпонт говориш. Набелязала съм го за тест- разкажи повече впечатления ,моля те  Praynig
Ха,ха , Бижу, аз като отявлена почитателка на върли шипри и ориенталци ,се сдобих неочаквано  с Ла Перла / дъщеря ми  ми я подхвърли преди време,със същият коментар- това не може да бъде парфюм!!! /, но си стоеше недокосната до днес. Сутринта малко се поуспах за работа и  ми попадна пред очите и без да му мисля много се полях, както си знам  и тръшнах вратата.Чорапи не усетих,но в първият момент и аз бях в потрес, ама нямаше как да се връщам...Обаче след няма и час – ами идваше ми да си посегна Mr. Green  Шоколад,малко ликьор и ванилия/ а принципно не я понасям ,когато е натрапчива/  - ами разкош...малко е да се каже,че съм изненадана от себе си и се чувствах доста комфортно  . А пък да не казвам,че в офиса дежурният въпрос днес беше- кой черпи и къде е сладкишът?  Laughing

# 731
Бижу, кралско, но не като за някоя пала … 95;ка или за кралица в р … 7; си, а като за настоящат& … 80;ца  Grinning

тази Ла Перла по едно време беше в уиш-листа ми, но май се отказах от нея - определено мога да я заменя с парфюми, които ми носят сходно настроение

едит: не става дума за шоколадовата Ла Перла; Ла Перлата, която ми беше на прицел, е тази: - Джули, според мен, тя би харесала много и на теб

# 732
Ха,ха , Бижу, аз като отявлена почитателка на върли шипри и ориенталци ,се сдобих неочаквано  с Ла Перла ...
Джулка, ама виж по-нагоре за коя точно Ла Перла говорим. Wink

# 733
  • Paris, France
Forever Mine го усещам като много приятен модерен фруктов флорал. Не ми идва точно шипър да напиша. Аз писах по-горе за него. На мене не ми прилича особено на Коко М. заради липсата на горчивия грейпфрут. С Мисс Диор шери го свързвам повече. Аз обожавам лек грейпфрут като в Либертине и О де долче вита, но тук просто го няма. Сполучлив бленд е, но не е за мене. Виж, на съседката дъщеря и подскочи 2 метра от радост. Много стилно шише.

Сетих се кои са тези на Ла Перла. Бих път до центъра с количката едно време да ги душа, защото ми казаха, че единият приличал на Ескада Колекшън. Никой от тях не приличаше на Колекшъна и само дето бих път. Нито един не ми хареса. Всъщност, аз досега не съм харесала нито един парфюм на Ла Перла и бих носила само първия, шипъра, който бубанка е показала и то срещу заплащане.

Бубанка, много правилно спомена за кралицата. Тя носи един на Арден:

http://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Blue-Grass-91.html

който е променен и вече не е същия, но си приличат с Же ревиен.

После ще ви разкажа за Же ревиен тоалетното мляко, което не съм изхвърлила и мъжът ми хареса. Много напомня Леман на Коти, но аз предпочитам Леман, като предпочитам не означава, че го нося  Mr. Green.

# 734
... бих носила само първия, шипъра, който бубанка е показала и то срещу заплащане.

ако има наддаване, моля, имайте предвид, че аз ще го нося и без заплащане, само някой трябва да ми го подари  Joy

този парфюм на ЕА съм го тествала, но не ми допадна /ето защо  Mr. Green/ и веднага съм забравила на какво мирише - помня само, че при размяна, трябва да го отказвам  Joy

Общи условия

Активация на акаунт