Парфюмни размисли и страсти - 85

• 35 909
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Честито на всички за новите придобивки,няма да изреждам поименно,че сте много Wink Heart Eyes
Гагче,бързо да оздравяваш Hug

Днес заложих на Черния жасмин и се чувствам прекрасно,само дето ми се спи newsm46 мноооооого

На път съм да се сдобия с малко Уоманити 10 мл-во. бутилче,струва ми се,че ще ми е достатъчно за изследователска дейност,пък вие ако щете ме наречете помиярка Wink

Натали, за моя нос Шанелите не са лесни за носене,всеки от тях е толкова различен от останалите брандове,но това че не ти допада съвсем не значи,че си плебейка,освен това всичко Шанелско мога да нося само в лют студ,иначе имам чувството,че се задушавам......и Тиери ми действа така,с изключение на жълтото Извънземно,което нося лятото Heart Eyes
поради тази причина всички шанелчета/Алюр едп,Сеншуал едп и Шанел 5/ са прибрани на тъмно в кутиите и козметичната ми чанта,може би само последния бих могла да нося във всеки сезон,но пък все не намирам време и място за него Rolling Eyes

# 376
Аз пък от вчера се радвам на Шанел 5 едп.  PartyДопреди година не можех да го понасям и го бях заклеймила като аромата,който е абсурдно някога да нося.Не е истина обаче как се променят усещанията ни! Flutter Сега абсолютно го преоткрих,все едно е различен парфюм-мек,кадифен,елегантен,сливащ се чудесно с кожата ми и в същото време силно открояващ се.Чак сега разбрах,защо това си остава парфюмът с главно "П".  Flutter

Бижу,да си жива и здрава!

# 377
  • виртуално
taffy - и аз го мъчих няколко пъти тоз Шанел 5, ама при мен все още си е непоносим  Sad
( сигурно защото спя с дебели пижамки  newsm78 )

Сега не ми се смейте, но се напръсках с Тайната на Ангел и Демон за фитнес. Ми добре се държа Blush

Плебейка такава  hahaha

не е тя, аз съм  Laughing
тя го носи щот и е подарък - демек има оправдание
аз го нося напълно доброволно, и ми харесва на всичкото отгоре  newsm43

# 378
  • Belgium
Рапунцел и аз се пръскам за фитнес с който парфюм ми е кеф  Laughing

Просто гледам да са по-леки, да не се задуша  Laughing

# 379
Тафи,честито и със здраве Heart Eyes
Ще сравняваме,като се видим някой ден Wink

За фитнес все си мисля,че би подхождал някой зелен парфюм,като Нинфео мио/снощи си легнах с него,не ми избиха меродии Wink
Чакам с нетърпение да се обзаведа с един лост,няколко диска и два дъмбела и да се мятам вкъщи Flutter
Като оставим хората на страна,не се ли задушавате във фитнеса с по-силничките,сладичките аромати newsm78

# 380
  • Belgium
Годес, фитнеса, в който ходя, нарочно съм го подбрала да е малък и квартален, та има доста малко хора.

Даже често съм сама, което за мен, е голямото му предимство. Парфюми другите явно не слагат в залата, предимно мъже са и няма да навлизам в подробности на какво миришат  Whistling

Една красива снимка:

# 381
taffy - и аз го мъчих няколко пъти тоз Шанел 5, ама при мен все още си е непоносим  Sad
( сигурно защото спя с дебели пижамки  newsm78 )
Рапунцел,остави я засега Петицата и я пробвай пак след някоя година,живот и здраве. GrinningМоже сама себе си да изненадаш,както стана при мен. Wink
Това за дебелите пижамки не го схванах. EmbarassedРазясни,моля! Laughing

Аз обаче първо преминах през вариантите и О'Премиер и гелчето Еликсир сеншуъл.По-късно ме завладя чистият парфюм,който имах възможност няколко пъти да тествам благодарение на goddess,но надали някога ще имам щастието да притежавам,предвид цената му. Whistling

Тафи,честито и със здраве Heart Eyes
Ще сравняваме,като се видим някой ден Wink
Мерси! Hug
Задължително ще ги сравним едп и твоето пп. Grinning

# 382
  • виртуално
( сигурно защото спя с дебели пижамки  newsm78 )
Рапунцел,остави я засега Петицата и я пробвай пак след някоя година,живот и здраве. GrinningМоже сама себе си да изненадаш,както стана при мен. Wink
Това за дебелите пижамки не го схванах. EmbarassedРазясни,моля! Laughing

нали Коко е спала гола - само по Шанел5  Joy

# 383
  • Belgium

Не е Коко, а Мерилин Монро - гола, с няколко капки Шанел 5  Wink

# 384
  • виртуално

ooooh! така е, като съм станала в 6 сутринта

# 385

нали Коко е спала гола - само по Шанел5  Joy

Не е Коко, а Мерилин Монро - гола, с няколко капки Шанел 5  Wink
Да,Мерилин Монро! Схванах,малко бавно,ама нищо! Joy
Ами и аз снощи като си лягах си пръснах на китката,но не спя гола.Голямо удоволствие,аромата имам предвид!Така,че проблемът не е в пижамата.Я пробвай някоя нощ без пижама и кажи как е! Laughing

# 386
Рапунцел,след няколко години ще спиш с още по-дебели пижами Joy

Тафи,сравнението да,ама аз ЕДТ и ЕДП така и не можах да издържа,но пък както казваш,знае ли човек...,като по-остарея още малко може и те да ми легнат Wink

Лу,знам аз как миришат 'говедата' със или без кавички и наистина е много гот да ходиш във фитнес където няма много хора,ама все мисля че ще се гътна ако съм например с Орхидеята или Кашмира,нямам толкова смелост Laughing

Да,Мерилин Монро! Схванах,малко бавно,ама нищо! Joy
Ами и аз снощи като си лягах си пръснах на китката,но не спя гола.Голямо удоволствие,аромата имам предвид!Така,че проблемът не е в пижамата.Я пробвай някоя нощ без пижама и кажи как е! Laughing
Ако си легна гола,ЛМ ще е на седмото небе от кеф,а аз сутринта с плексит Rolling Eyes

# 387
  • Belgium
Годес, аз едно че нямам термоядрени парфюми, друго че слагам за фитнеса само леки неща и то 2-3 пръскания само  Laughing

Ако примено си сложа захарна бомба тип Wish, ще припадна гарантирано  hahaha

# 388
като по-остарея още малко може и те да ми легнат Wink
Това беше много грубо! LaughingКакво да се прави някои растат,други остаряват... Whistling

# 389
  • виртуално
като по-остарея още малко може и те да ми легнат Wink
Това беше много грубо! LaughingКакво да се прави някои растат,други остаряват... Whistling

айде сега - няма да си мериме годините  Crossing Arms
(аз сам на 30 - другите са в спестовна книжка)
и не ми гледайте профила   smile3534

сега се полях с любимото Idole EDT  Crazy  (това го написах за модератора с метлата  newsm75 )

Общи условия

Активация на акаунт