"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
И мен ме терзае този въпрос "до кога"след 16-ми година с едно изключение от 3 години съм се въртяла около 60-65кг.Дали пък не е свикнал организма,за сваляне ще трябва по драстично?Лирични отклонения Embarassed

# 706
маик, системата спира да работи, когато ти решиш.  Peace
Стигаш килата, на които се харесваш и спираш. Но колкото си по-близо до целта, става все по-трудно. Примерно, Мириманова няколко кила преди целта е зациклила и е стояла в застой цели 6 месеца, после е продължила напред. Така че невъзможни неща няма, вярвайте в чудесата и те ще ви се случат.  Peace

Ето тук една рускиня на 46 години, която сама се е изумила от резултата си - свалила е приблизително 20 кила за 4 месеца:
http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=176&vi … post&p=334907
Щом тя може, що пък ние да не можем?

А с напредване на възрастта става все по-трудно да се отслабва, понеже нивото на хормоните не е същото, обмяната, подвижността също и трябва да се яде все по-малко и по-малко, за да си поддържаш килата от младостта. Затова пълнеем жените след 30-те - не че ядем повече, ядем същите количества като преди, а не ги изразходваме, следва положителен енергиен баланс и натрупване на килца.
Но, няма да се предаваме.

Колкото до плодовете за вечеря, аз хич не съм им фен. Те все пак са въглехидрати и захар, а аз все си мисля, че вечер трябва да се ядат белтъчини.
Така че гледам да ги ям сутрин и на обяд, вечер ям предимно млечни и белтъчни храни.  Peace
Съжалявам, че снощи си имала криза, много неприятно.

Иве, нищо не е свикнал организмът, не го мисли.  Stop
Аз като през цялата си младост съм била 48-50-52 кила, да не би сега да съм толкова... даже не си мечтая да ги стигна...
А допреди 4 години бях 55 кила.
Или пък моя организъм е с къса памет, знам ли...  Joy

+++
Щях да падна - тая жена е свалила за 1 година колосалните 48 кила.  Shocked Shocked Shocked
http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=176&vi … post&p=319197
А това е огромен успех!!!
Тя вярно и Мириманова е махнала 60, ама за 2 години. А да махнеш 50 за една година - направо невероятно. Ама що пък невероятно - 12 месеца по 4 кила - и ето ти ги 48 кила надолу.

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 17:49 от Анонимен

# 707
маик  попринцип и аз 1-вата седмица хапвах за вечеря мандаринки и незнам защо но дори и сутринта като стана не ми беше хлътнало коремчето сега последните 3 дена вечерям сухари и наистина има разлика..незнам това на захарта в мандарините ли се дължи или просто сега започнах да свалям.. въпреки всичко обожавам мандаринки и няма да ги откажа  Peace Peace

Жасмин - супер е щом тежиш по-малко + гипс отколкото преди...какво по хубаво  Hug Hug Hug

# 708
  • София
Началото при повече кила е по лесно от края.
Аз ги разглеждах една нощ снимките на рускините,незнам защо ама като са отслабнали ми се виждат още по малко кг от написаните.
Плодове по принцип не обичам,не ме и засищат  след час съм озверяла от тях.Тази комбинация с плодове на вечеря няма да я правя.
Да си дам отчета за вечерята домати със 3 сухарчета К

# 709
здравейте дами,
от4ета за днес:

закуска: спагети с доматен сос (пак остатъци от ве4ерята на домо4адието  Mr. Green)
обяд: пар4е ка6кавал, айрян, 1 морков, 1 ябълка (знам, 4е сигурно е малко, но в офиса ям нуквално за 2 минути и няма как хем да съм системна, хем да ям като хората  Confused)
ве4еря: конско месо (спокойно, тука в Ит.си го ядем  Mr. Green) с домат4ета. ПОсле 6те пия зелен 4ай.

Цунки на вси4ки и не ми се иска никой да излиза от темата, бебо4е  Hug

# 710
  • Варна
Калинке, утре по светло ще накарам щерката да ме снима и ще постна снимки преди и след. Въпреки че то мойто не е след, аз съм по средата точно.
Дотогава гледай снимките на Диви (divimo-66,8), които са й в подписа, да видиш как се е стопила с 28 кила надолу.  Peace

Hug

за днес:
З:сандвичи със салам,течен шоколад
О:пресно зеле с кайма и ориз
В:кебапчета Mr. Green

# 711
  • Варна
Момичета, като чета резултатите, които сте постигнали със Системата си умирам от КЕФ!!!!! Браво! Надъхах се още повече! Нямам какви резултати да отчитам още, защото съм съвсем "прясна", а и сега задържам вода заради ПМС, но съм сигурна, че после ще има повод да се похваля и аз Simple Smile)))

По въпроса за застоя, четох нещо от авторката на диетата и естествено нали го четох на верев за да поема повече инфо, за по-кратко време, не си спомням къде е въпросното инфо.....но мисля, че тя препоръчваше при застой режим от 1 ден (май) на месо само или извара. Поне това си спомням.  newsm78

Поздрави на всички!  bouquet

# 712
Меню, разсъждения, меню, разсъждения - голяма скука тука бе. Я кажете кой колко водки е изпил, какво несистемно е ял, къде е ходил. То ако ще е такава темата по-добре да я няма. Туй да не ви е "тефтер", както каза една съфорумка Crossing Arms
По въпроса за застоя, четох нещо от авторката на диетата и естествено нали го четох на верев за да поема повече инфо, за по-кратко време, не си спомням къде е въпросното инфо.....но мисля, че тя препоръчваше при застой режим от 1 ден (май) на месо само или извара. Поне това си спомням.  newsm78
Да ама не. Поне аз не знам за такова нещо. Тука тотално се отричат такива дни. Някой друг автор го е казал това. Туй да не е Дюкан да правим протеинови дни при застой

# 713
  • Варна
Че не е Дюкан, не е Simple Smile Това намерих - ще го копна по-долу. Някой с по-добър руски може да го погледне.....аз с моя руски това разбрах.

Вес стоит на месте, даже если ты третий день перебиваешься с морковки на минеральную воду. Ты удивишься, что иногда на таком рационе можно даже набрать вес! И даже стопроцентно его набрать, как только чуть-чуть отпустишь вожжи! В чем ошибка, и что делать? Обязательно введи в свой рацион белки! Если даже ты противница мяса, творог и яйца смогут восполнить недостаток необходимых аминокислот. Твой организм, недополучая белок, объявляет осадное положение и начинает расходовать энергию в крайне экономичном режиме. Если стрелка весов застыла и не желает сдвигаться, устрой себе нагрузочный день. Ты не ошиблась - не разгрузочный, а именно нагрузочный! Чтобы запустить твой замерший обмен веществ на полные обороты, диетологи советуют устроить себе белковый день. 600 г вареного мяса или 1 кг нежирного творога нужно съесть в течение дня без остатка. На переваривание белков тратится довольно много энергии, к тому же наш умный организм понимает, что прямой угрозы для него не существует - вон, сколько белковой пищи получил! - и начинает смело расходовать жировые запасы.

Това е линка към форума, от където го копирах:  http://forum.myjane.ru/viewtopic.php?t=36115

# 714
Чтобы запустить твой замерший обмен веществ на полные обороты, диетологи советуют устроить себе белковый день. 600 г вареного мяса или 1 кг нежирного творога нужно съесть в течение дня без остатка. На переваривание белков тратится довольно много энергии, к тому же наш умный организм понимает, что прямой угрозы для него не существует - вон, сколько белковой пищи получил! - и начинает смело расходовать жировые запасы.
Къде прочете Мириманова съветва? Като искаш си прави такива дни, твоя си работа. Правилата на системата са на първа страница и щом там няма такова, значи не се прави. Модераторски интерпретации на рускините.

# 715
Здравейте мацки   bouquet

Днес кантара ме обича, защото показа 54,9кг - което с 3,1кг по-малко в сравнение със старта . Направо подскочих от щастие. Менюто днес:
з: суха паста и малко фъстъци
о: бяла риба и краставици
в: сухари с Ескуиза

А тази вечер ще пийна и малко червено вино, защото имам повод - мъжът ми е рожденик.
Лека и минусова вечер на всички  Hug
би ли споделила за колко време си ги смъкнала,защото и моя старт е от 58кг,ама са ми най трудните тези последните кила ooooh!,целта ми е 55,може и по-малко Rolling Eyes
браво на Сомбре!!!

@sundey
започнах на 01.11.2010, т.е. 11дни -3кг., но все пак тези първите падат най-лесно, дано и по натам свалянето върви без затруднения Peace

# 716
"Ты не ошиблась - не разгрузочный, а именно нагрузочный! Чтобы запустить твой замерший обмен веществ на полные обороты, диетологи советуют устроить себе белковый день."

Диетолозите, а не Мириманова.  Stop
В нейната книга никъде го няма този съвет, напротив, тя съветва да се следва системата без отклонение и че е против подобни разтоварващи (натоварващи)
дни.
Пък който каквито добавки иска да си внася в изпълнението на системата. Ако ще и на дюкан да кара - отговорността си е негова.

# 717
  • Варна
Хм, далеч съм от мисълта да споря. Това което рускините са написали във форума е все под наслов - Советы от автора системы Е. Миримановой и човек може да се подведе по това. Възможно е да е и тяхна притурка, с цел да си помогнат при застой. Идея нямам! Да не говорим, че съм далеч от застоя, защото съм едва в началото, но пък ако има ефект този метод с белтъчен ден /все пак и диетолозите сигурно има какво да кажат по въпроса/, защо пък не. Ще се разбере....ако устискам до там.

# 718
Ама това не е форума на Мириманова. Това е някакъв друг руски форум.

Ето го нейния форум, по който се ръководим: http://forum.mirimanova.ru/

Аз току-що питах там за тези натоварващи дни, да видим какво ще отговорят модераторките.  Peace

А Бебок може да пита и самата Мириманова, те си комуникират във Фейсбук.

++++  А, ето - отговориха ми: http://forum.mirimanova.ru/index.php?s=&showtopic=2768&v … post&p=335960

"что бы запускать обмен веществ надо нормально, НОРМАЛЬНО питаться, не урезать и не голодать. Не перегружать организм стрессами от избытка какой то пищи.
Не надло искать каких то ходов или подводных течений. Питайтесь правильно и по системе - и вес начнет уходить сам.
И рассматриваемый Вами вариант для организма уставшего от голодных диет , у которого сил нет больше сбрасывать вес - а система не такая, это полноцнное питание. Поэтму не до доводить себя до возможных проблем.
"

Да го преведа, или го разбирате?

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 21:36 от Анонимен

# 719
Да го преведа, или го разбирате?
Искам превод, че не разбирам

Общи условия

Активация на акаунт