"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 734
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен. Да се отчета и аз за знес:
Закуска:кашкавалка и капочини
Обед:3 сухара
Слетобед:бях на тренировка-фитнес. Нямах време да хапна и на крак изядох сухарчетата
Вечеря:свинско със зеле
Това е от мен за днес ...нямам време да ви чета но съм сигурна че сваляте  Hug Hug Hug

# 676
олеле май комбинацията свинско и зеле не е системна... Embarassed Embarassed

# 677
  • Варна
Мляко с нес,
ще последвам примера ти и ще се любувам на тестото и хляба само за закуска!!!!

За 2 ден в системата....една грешка все ще я преживея (и аз и кантарът ми), макар че от тези кренвирши нещо гастрита ми се бунтува  Confused , коремът ми се поду и нищо не ми се яде, а времето за вечеря наближава.
Ще гледам да съм по-стриктна вече, защото наистина ми се иска да се справя!

Мляко с нес, благодаря ти много за вниманието и за съветите!!! Heart Eyes

# 678
Здравейте, момичета!
Четох, четох, мислих и измислих...от днес съм с вас!
Аз вече отслабнах каквото имах да отслабвам преди 2-3 години с режима на Дюкан. От 80 кг.  свалих до 58, които успешно задържах със съвсем леки и приемливи колебания.Съвсем наясно съм със себе си и тялото си.Имам обаче да боря 3-4 кг., които натрупах много глупаво.Не ми се иска пак да се връщам към дюканския режим, защото той е много сериозен, а не съм така мотивирана за 3 или 4 кила.Не омаловажавам вашата/нашата система, а казвам, че е много разнообразна, не противоречи на Дюкан особено или поне аз мисля да я спазвам така, че максимално близо да съм до стария режим.
Менюто за днес:
З в 8.30ч. - кафе с мляко, 2 парчета дом. кекс
О в 12ч.- дом. лютеница с 2 варени яйца
В 17ч. - кофичка кис. мл. с 1 ябълка

Май сгреших, защото изпих и едно мляко с нес в ранния следобед.
Не зная как ще ми се случат нещата, защото работя до 7-8 вечерта и явно ще се храня в работата, но съм ентусиазирана и ще мъкна кутиите  Wink!
Желая на всички и на себе си приятно отслабване и всеки да достигне целта си!

# 679
  • Варна
Аз за себе си съм го решила въпроса така - сутрин си вземам необходимата доза тестяно и приключвам.

и аз тъй....... Wink
за днес:
З-сандвичи със салам и кашкавал + лютеничка
О-картофена манджа с грах и зеленчуци и малко сиренце,без олио
В-1 кисело мляко с ябълки и канела

# 680
Здравейте мацки   bouquet

Днес кантара ме обича, защото показа 54,9кг - което с 3,1кг по-малко в сравнение със старта . Направо подскочих от щастие. Менюто днес:
з: суха паста и малко фъстъци
о: бяла риба и краставици
в: сухари с Ескуиза

А тази вечер ще пийна и малко червено вино, защото имам повод - мъжът ми е рожденик.
Лека и минусова вечер на всички  Hug

# 681
Сомбре, не знам що не пишеш тук, като ни четеш, ама аз пак да те похваля!   bouquet
Девойки, Сомбрето е смъкнала вече 10 кила, а е започнала системата на 9 октомври. Демек, за месец и 2 дни се е преборила с тая огромна цифра. Геройка!!!
Моля те, ела сподели опит, че на мен ми останаха приблизително толкова кила и искам като теб да ги разкарам максимално бързо!!!

# 682
Здравейте мацки   bouquet

Днес кантара ме обича, защото показа 54,9кг - което с 3,1кг по-малко в сравнение със старта . Направо подскочих от щастие. Менюто днес:
з: суха паста и малко фъстъци
о: бяла риба и краставици
в: сухари с Ескуиза

А тази вечер ще пийна и малко червено вино, защото имам повод - мъжът ми е рожденик.
Лека и минусова вечер на всички  Hug
би ли споделила за колко време си ги смъкнала,защото и моя старт е от 58кг,ама са ми най трудните тези последните кила ooooh!,целта ми е 55,може и по-малко Rolling Eyes
браво на Сомбре!!!

# 683
здравейте,

Браво на вси4ки заслабнали дами  Hug

Аз този път свалям доста позтрудно в сравнение с пролетта, когато грамовете хвър4аха всяка сутрин. Но съм се въоръжила с търпение и съм стриктна колкото мога.
Та от4ета за днес:
закуска: пиле с картофи и сметана (остатъци от ве4ерята на домо4адието  Grinning)
обяд: пуе6ко филе, домати, 1 морков
ве4еря: ябълка и 4а6а зелен 4ай

Толкова от мен, лека ве4ер с леки корем4ета ви желая  Hug

# 684
  • Stavanger,Norway/ Varna
Dealema, много ти е слаба вечерята, не става така с една ябълка, добавяй кисело мляко или ако са само плодове хапни по не две, три  Thinking

Боби1973 и твоя обяд също, слаб ми се вижда  Rolling Eyes

И на мен ми е интересно Сомбре да разкаже, завиден е резултата. Ако може да споделиш някои от дневните си менюта и също колко кг имаш да сваляш. Защото, когато са повече, бързо се сваля в началото.

# 685
Влъщност, ника й е La Sombra.  Peace
А не Сомбре, аз така се обръщам към нея. Дано дойде да сподели малко челен опит.  Hug

# 686

Добро утро!

Бях в добро настроение тази сутрин, докато не прочетох какво се случва!!! Момичета, към новите най-вече, знам, че когато стартирате с някой почти наравно ви се иска да пишете само с него, НО Naughty Тук има момичета още от миналата година, а вие давате такъв игнор и хич не ви пука!!!!! Искам да попитам освен Жаси и Мляко с нес КОЙ ДРУГ ОТ СТАРИТЕ СИСТЕМКИ ПИШЕ ТУК?
КАКВО СЕ СЛУЧВА С ТЕМАТА? Предния път си замълчах, ама сега не искам! Нямате никакво уважение  към труда на момичетата
Бебок написа, че спира да се занимава с таблицата и какво?! На никой не му пука! Е АЗ НЕ ИСКАМ ДА ПИШЕМ 300 ЧОВЕКА В ТАБЛИЦАТА, ЗАЩОТО СТАВАТ ГРЕШКИ! А И БЕШЕ ХУБАВО ДА СЕ ОТЧИТАМЕ И ЕДИН ЧОВЕК ДА НАНАСЯ!!!!!!!!Искам да попитам къде е Диви? А Сиси? Миме-то? Сомбри?

Извинете ме, но наистина много се ядосвам... Тук стана така, че всеки си пише и изобщо не чете другия! Самата аз спокойно мога да заявя, че имам 2-3 поста, които не са отразени ама хич!!!!!

Хайде да ви е лек и системен деня!

# 687
Steletu добро утро, неприятните ти усещания ги разбирам, но толкова рядко пиша в темата че въобще не мога да се включа адекватно  Heart Eyes

Влъщност, ника й е La Sombra.  Peace
А не Сомбре, аз така се обръщам към нея. Дано дойде да сподели малко челен опит.  Hug

Май всички се интересуваме как е постигнала такъв зашеметяващ резултат  Wink Едната тайна я разбрахме - най често месо за вечеря, аз се чудя имало ли е спорт? Rolling Eyes Толкова ми е противоречиво мнението за тренировките че само събирам мнения, от една страна естествено съм "За" но с помощта на инструктор, а така сам да си бъхташ има много минуси, може да се претовариш, може нищо реално да не постигаш с упражненията които правиш...  Rolling Eyes
Оф някакъв комшия си цепи дърва в мазето, а малката тъкмо заспа, след два часа рев  #Crazy #Crazy #Crazy Ще ме осъдят ли ако отида да го фрасна с брадвата  #Cussing out

# 688
  • София
ДУ
Отчитам едни -300гр ама.....ще видим понеделник със сигурност.Снощи в 22ч такъв глад ме гонеше едвам се удържах.
Днес закука фреш мандарини,нес кафе и фурнети.Обяда не съм го мислила.
Мисля че и аз трябва да сменя големит чинии с малки  Embarassed
Мерси за закуската
Няма да те осъдят,ако го оставиш жив. Joy

# 689
Момичета, наглеждам ви, но нямам време напоследък да пиша, по-точно нямам време да пиша, обръщайки индивидуално внимание, да коментирам нещо, да дам съвет..

Изпуснах даже да отбележа месечинката, направих 8 месеца на Системата. Свалените килограми са все така 27 +/- някакви грамове, този месец може да се каже, че задържам, но не съм стриктно системна. Още не мога да се стегна да махна и последните, може би защото и така ми е добре и не мога да се мотивирам достатъчно.. чакам да ми дойде музата.

СтелеHug Нормално е това, новите и те ще станат стари и така.. няма незаменими. Поздравления за всички, които успяват да дават адекватни съвети и насоки, за да може Системата да радва все повече хора!
ЖаниHeart Eyes Хайде заедно пак, че нещо не върви. Wink
Жаси, Мляко с нес, продължавайте да пишете! Hug

Мисля, че тук малки деца няма, така че е глупаво сърденето! Hug Помнете защо сте тук! Бебо, хайде дано пак размислиш!
Но в крайна сметка са важни резултатите! Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт