"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Варна
аз да питам за тези оризовки,като ориз ли го смятате или като сухар?

а също може ли за обяд да се сместат сирене,кашкавал,извара,мляко с картофи,грах,леща,боб,царевица????????в смисъл тея вторите да не ги смесвам само с месо и риба????

# 451

Като ориз - то си е екструдиран ориз Peace

# 452
  • Варна

които е позволен за вечеря??????нали така?

# 453
  • ВАРНА

които е позволен за вечеря??????нали така?

След обсъждане и щателна проверка на съдържимото, тук в темата единодушно бе решено, че оризовките (с неофициалното название "стиропорчета"  Grinning)  са системни и бяха най-официално включени към списъка с разрешени зърнени за вечеря.  Wink Grinning   Така че хапвай спокойно.
          Притеснено съм се замислила само, ако някой попрекали с тяхното използване, да не се появят проблеми от типа на констипация  Thinking Grinning

# 454
Притеснено съм се замислила само, ако някой попрекали с тяхното използване, да не се появят проблеми от типа на констипация  Thinking Grinning
Ами ако са в комбинация със голяма салата едва ли, а и до сега май никой не се е отпакал от такъв проблем. Хубавото при системата е, че регулира нещата Hug
а също може ли за обяд да се сместат сирене,кашкавал,извара,мляко с картофи,грах,леща,боб,царевица????????в смисъл тея вторите да не ги смесвам само с месо и риба????
Значи може да си смесваш както искаш с изключение на картофи, грах, царевица, зрял боб, макарони и сухари с месо и месни производни. Сирене/извара/мляко  с картофи може Peace

Последна редакция: чт, 04 ное 2010, 14:03 от bebok_86

# 455
  • Варна

Значи може да си смесваш както искаш с изключение на картофи, грах, царевица, зрял боб, макарони и сухари с месо и месни производни. Сирене/извара/мляко  с картофи може Peace

ааааааааааааа,ей това ме объркваше.......че при други диети/режими нали ги делят на протеини,въглехидрати.....и аз мислех,че млечните заедно с месото и рибата да не се сместат със зърнени,бобови,макаронени и тестени.........мнннннннннн ти благодаря..........

Млко с нес,мерси и за твоя отговор!

а иначе оризът и елдата може ли да се смесват с риба и месо на обяд или и те спадат към картофи, грах, царевица, зрял боб, макарони?

# 456
  • ВАРНА
..........................
а иначе оризът и елдата може ли да се смесват с риба и месо на обяд или и те спадат към картофи, грах, царевица, зрял боб, макарони?

Ориза и елдата на обяд можеш да комбинираш с всичко, а вечер само с плодове или със зеленчуци.  Peace

# 457
  • Варна
..........................

Ориза и елдата на обяд можеш да комбинираш с всичко, а вечер само с плодове или със зеленчуци.  Peace

ооооооо...........най-после почвам да стоплям.

а сиренето/кашкавалът на обяд имат ли някакво ограничение в грамажа?

# 458
  • ВАРНА
....................

а сиренето/кашкавалът на обяд имат ли някакво ограничение в грамажа?

Не. Ограничения за количество сирене или кашкавал има само във варианта сирене и криспи за вечеря. И мазнината за обяд... За други ограничения в грамажа не се сещам. Гледаме само да няма захар, сметана...  Peace

# 459
Калинке, ти чете ли въобще темата бе, мила????   Crazy

# 460
  • Варна

Ок,спирам да досаждам с въпросите.......... Embarassed

# 461
Явно не.
ааааааааааааа,ей това ме объркваше.......че при други диети/режими нали ги делят на протеини,въглехидрати.....и аз мислех,че млечните заедно с месото и рибата да не се сместат със зърнени,бобови,макаронени и тестени.........мнннннннннн ти благодаря..........
Другите диети са си други диети. Прочети си пак първа страничка и много неща ще ти снатат ясни, ама чети внимателно и ако неможеш да ги запомниш си ги напиши на 1 лист и ги лепни на хладилника Peace

# 462
  • Варна

ако неможеш да ги запомниш си ги напиши на 1 лист и ги лепни на хладилника Peace

Oки....... Hug

# 463
Здравейте...още втория ден прегреших  Embarassed Embarassed

Закуска-сандвич и 5 бисквитки(милка)
Обед-салата и картофи със сирене(малко)
-после БОНБОНИ-жилирани около 7 бонбона
-Вечеря-мисля много вода(понеже съм мноого жадна-пия и още ми се пие , а няма къде да я събера  newsm78) и някакъм плод

Но от утреее,съм стриктна на 100%  Peace Hug Hug Hug Hug

# 464
  • Варна
днес:
З:препечени пълнозърнести филийки с маргарин и шарена сол
О:ориз с праз(без олио)
В: кис.мл. 3,6% с 2 нарязани ябълки и канела.......мммммммм...........

Общи условия

Активация на акаунт