"Системата минус 60" - Тема №15

• 32 714
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Стеле, благодаря за пишната закуска  Hug
аз преди малко се теглих, но резултата е, че продължавам да задържам,  кето в никакъв случай не ме дезмотивира да продължаам твърдо напред  Laughing

# 691
Stele, Sisi, радвам се да ви видя!   Hug

Стеле, спокойно - изчакай ден два.  Stop  Сигурна съм, че ще има раздвижване и интерес.  Peace
Таблицата не е никак трудна, само отиваш на редакция най-долу вляво и след това на полето и си попълваш данните за седмицата. Това е най-добрият вариант за всички, защото така и не тормозим Бебок всяка седмица да ни следи и попълва. Което си е доста голям ангажимент, според мен, ако го погледнеш от дистанция на времето.

Аз днес съм с някакъв гигантски минус, който не може да е верен. Изкарах се 1 кило по-лека от вчера, но нали се тегля на 1 крак, заради тоя гипс, явно не съм застанала правилно на кантара.  Crazy Изобщо не мога да разбера колко е реалното ми тегло в момента, пък нали и не мога да си обуя дънки и панталон, та и по дрехите не мога да видя накъде вървя. Побъркващо е. Ама лежа, ям и се надявам да не се освиня много.... Днес ще се опитам да понаправя поне малко коремни преси, че съвсем се скашках от лежане тия 2 седмици след операцията.   ooooh!

# 692
Ето така ви искам!

Жаси - милата, за мен е безмислесно да се теглиш с гипса, но пък после ще те зарадва гейчо с много по-голям минус

Сиси - Евала за свалените кг.... Аз вече мога да се похваля, че свалих 23!!!!

Светлане - Аз изкарах два пъти по един месец задържане, а на моите кг това си е ужас просто! Но сега съм спокойна, защото като си помисля, че миналата година по това време бях 130+  #Crazy #Crazy #Crazy

Ива&СиЕ - 300 гр са си 300 гр - кой ти ги дава  Whistling

# 693
  • София
Steletu мерси,но незнам колко са реални.Нахвърлях сес едни кюфтета със салата моркови и лютеница домашна.
Искам да попитам режима като се спазва може ли да се прави разтоварващ ден или не?

# 694

Светлане - Аз изкарах два пъти по един месец задържане, а на моите кг това си е ужас просто! Но сега съм спокойна, защото като си помисля, че миналата година по това време бях 130+  #Crazy #Crazy #Crazy

а свалените ти до сега килограми (в подписа),  само от системата ли са?

# 695
Стеле, браво на теб за свалените 22 кг със системата!

Браво на Сиси за свалените 27 кила за 8 месеца със системата!

Браво на Диви, за свалените 28,4 кила за 9 месеца със системата!

На Мимето с нейните 15-16 кила!

На Сомбра с 10-те свалени кила за първия месец!

Браво на Жани, която свали последните и най-трудни 10-на килограма със Системата!

newsm51 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

Ето, това е Системата - това трябва задължително да се впише в заглавния постинг на темата (ако има кой да пусне такава)...

Само да не пропускам някого - моля за извинение, защото мозъкът ми се размекна от 2 седмици на легло.

Аз също махнах 15-16 кила за 4 месеца...

Само дотук като тегля чертата, сме свалили 130 кила сланина общо!  Laughing Heart Eyes
Това няма да го смятам в кренвирши, щото не знам къде ми е калкулатора.  Laughing

Изобщо, системата действа и то действа страхотно!

Нищо, че ядем вафли, торти, хляб, шоколад, пием алкохол - неща, които са напълно забранени по другите режими.  Peace

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 14:15 от Анонимен

# 696
  • ВАРНА
Steletu мерси,но незнам колко са реални.Нахвърлях сес едни кюфтета със салата моркови и лютеница домашна.
Искам да попитам режима като се спазва може ли да се прави разтоварващ ден или не?

7. Не ви съветвам да провеждате разтоварващи дни. Аз съм против всяко насилие над организма. Смятам, че това увеличава вероятността за застой.

Ето кой не е чел внимателно първа страница...   Wink

# 697
Жас, мога да допълня задължително Jillian, ако не се лъжа с над 17 кг., свалени със Системата, Алиена, Мляко с нес, Шоколадово бонбонче, също с прекрасни резултати и постигната цел! Peace Не трябва да се подценяват и усилията на тези с по-малки цифри.. и тези, които все още сте на пътя, но извървяли сериозно разстояние като теб, Стелето, Диви.. Продължавайте! Hug

# 698
  • София
Мляко с нес благодаря Hug четох я доста ама забравям,да ти кажа и на такъв отговор се надявах,хич не ми се прави разтоварващ,яде ми се Mr. Green
Много минуси,чудесни резултати

# 699
Сиси, права си - всеки свален килограм е важен!
Съжалявам за пропуснатите, но просто за хора, които не са си дали данните за таблицата не Бебока, нямам наблюдения и няма как да отгатна по колко са свалили.  Peace
Затова ще е най-добре всеки да си запише свалените кила и периода на системстване и данните да се включат в заглавния постинг.
По-добър стимул от това няма!
Виж дюканките как са си направили албум преди и след, а ние нямаме - това също е добра идея. Ще взема да се щракна тези дни и да постна мои снимки от преди системата и от сега; разликата е огромна... вие с Диви и Мимето и Бебок поне сте ме виждали, не можахте да ме познаете, нали?  Crazy
А на Диви снимките, а?
Някой друг ще се престраши ли да даде?
Можем да помолим Диви да ги качи в нейния албум, хубаво е да имаме нагледни примери като рускините...

# 700
  • Варна
да ти кажа и на такъв отговор се надявах,хич не ми се прави разтоварващ,яде ми се Mr. Green

хранЪтЪ прай бУрбЪтЪ........... Peace

това също е добра идея.

newsm10 smile3525
и аз преди да започна да чета за Системата,първо това потърсих........ Peace.......но като видях снимките на руските се навих да я почна........друго си е като си видиш разликата в снимка преди и след известно време на режима.....

# 701
Здравейте момичета,
 Жасмин а ти как разбираш колко си свалила...все пак гипсът не тежи ли доста?  Thinking
Steletu
Цитат
Момичета, към новите най-вече, знам, че когато стартирате с някой почти наравно ви се иска да пишете само с него, НО Naughty Тук има момичета още от миналата година, а вие давате такъв игнор и хич не ви пука!!!!!
Съжелявам и аз съм от новите....чета ви,но неотговярям,все пак още незнам кой кой е и кой е нов и стар  Embarassed Rolling Eyes
Аз да се отчета за днес: за 4 дни -минус 3 см от талията и 4 см от (любовните дръжки..там ми е проблемно и там се меря...не е то4но ханша) малко много ми се вижда за толква кратно време,но до днес (освен днес) се чувствах мн подута сигурно затова имам такъм минус,а вчеря направих добра тренировка във фитнеса..за килограмите незнам..страх ме е да се кача на кантарчето Crazy Crazy
меюто ми днес:
Закуска:кашкавалка(не цялата) и малак тоблерон-25 гр.
Обед:Салата-домати краставици картофи кашкавал и чеснов сос,но беше окрасена със шунка-5 лисшеча(мии прегреших  Sad )
Вечеря-3 сухарчета със сирене

Приятен ден  Hug Hug Hug Hug

# 702
Здравейте момичета,
 Жасмин а ти как разбираш колко си свалила...все пак гипсът не тежи ли доста?  Thinking

Ми не разбирам, само гадая...
Но все пак, аз от 2 седмици със с гипс и си отчитам изменението през това време. Значи, между вчера с гипс и днес с гипс имам минус - явно съм свалила.  Laughing
А да се похваля - сега с гипса тежа по-малко, отколкото преди без него, значи за тези 2 седмици определено съм свалила.
Преди операцията бях 75, а тази сутрин с гипса и дрехи бях 74,4 - демек, ако махна 2 кила за гипс, бинтове и дрехи, излиза, че съм 72,4. Горе-долу де.  Laughing
Което си е 2,5 кила надолу за две седмици - нелош резИлтат.  Laughing

Стеле, какви са тия стари и нови - ааа, аз като съм от междинните, няма ли кой да ми се скара и на мен. За сефте...  hahaha Joy

# 703
Калинке, утре по светло ще накарам щерката да ме снима и ще постна снимки преди и след. Въпреки че то мойто не е след, аз съм по средата точно.
Дотогава гледай снимките на Диви (divimo-66,8), които са й в подписа, да видиш как се е стопила с 28 кила надолу.  Peace

# 704
оф, много писах, ама такива излияния станаха, че ги изтрих всичките. основно разсъждавах над темата кога новите стават стари и аз стара ли съм вече    Wink  

стеле - и мен не ме отразяват всякога, ама какво значение има. това е тема, за да си споделяме и да не затормозяваме най-близките си с вечните разговори за грамчета, килограмчета и менюта. така че ти си споделяй, пък дали някой директно се обръща към теб да не те притеснява  Peace

девойки - чудесни резултати! добре, че има някой, дето е тук месеци преди мен, за да виждам нагледно постигнатото  Peace
и се чудя кога системата спира да работи. все пак не може да се отслабва до безкрайност - все по някое време се постигат оптималните мерки и слабеенето спира. и се чудя, има ли някаква формула за оптимално тегло предвид възраст, брой раждания и т.н. защото аз не виждам друга причина да не отслабвам освен тази, че тялото ми не желае да свали под 69. продължавам де - системното хранене не ми е бреме, така че не ми тежи. само си разсъждавам  Peace

аз вчера вечерях мандарини и в резултат си докарах гастритна криза, цяла нощ зобах хапчета, а днес съм с подут корем. така че днешното ми меню е направо диетично - чисти сухари за закуска и варени картофи за обед. дори кафе не съм пила. за вечеря остава ориз без нищо. бля  Confused

да, диви я гледах преди 2 месеца време още. впечатляваща промяна  Peace

Последна редакция: пт, 12 ное 2010, 16:53 от маик

Общи условия

Активация на акаунт