Любители на кучета-16

• 62 152
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
mamavili, добре дошли с малката гола красавица!  Hug

Пускам ви едно клипче. Това, което носи Джескина, е една куха вкусна пръчка, с която уж трябва да си кърти зъбките. Тя обаче е намерила по-хитър начин да я изяде, без да се налага да се напъва и да дъвче. Задължително пуснете звук, за да чуете как кънти на мозайката  Mr. Green Тук дъвче малко странно, но са й паднали кътниците

http://www.facebook.com/video/video.php?v=171519962865526&saved

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:39 от -=Деси=-

# 151
Деси, аз не мога да го видя  Confused , явно е достъпно само за приятели.

# 152
  • София
Я виж сега дали става, много съм зле с Фейсбука

http://www.facebook.com/video/video.php?v=171519962865526&saved

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 17:44 от -=Деси=-

# 153
Стана.  Joy Joy hahaha каква е сладка хитрушана  Laughing .

Сега, като я видях се сетих за моята дудунка. Тя от малка мъкне каквото намери, когато се развълнува, особено, като някой ни дойде гости. Та в един период, когато нямаше какво да донесе на новодошлите, отиваше в банята, отваряше си коша за мръсните дрехи и домъкваше по някой мръсен чорап  hahaha  Joy Joy . Сега ми е смешно, но тогава умирах от срам. Добре го позабрави този номер да бърка в коша, но все още си мъкне по нещо от някъде, пуска го пред мен най-вече и чака да й го хвърля, за да ми го носи, това го прави най-често с топчето си. А когато никой не й обърне внимание се качва на дивана, пуска си го сама от там и хуква обезумяло да го гони  Laughing Laughing .

mamavili , добре дошли при нас  welcome . Жужи е голяма чаровница, а палтенцето много й отива  Flutter .

# 154
  • София
hahaha На твое място щях да умра от смях  hahaha

Джеси си имаше преди това друг модел пръчка за зъбките, обаче веднъж пуснах духалката в кухнята, тази пръчка беше захвърлена на пода и омекна. И никога не съм вярвала, че едно куче може да е толкова хитро - на всяко пускане на духалката Джеси взимаше тази пръчка, слагаше я пред духалката, заставаше отстрани и чакаше  Mr. Green Сега складира всичко, което намери, и което омекне - го изяжда  hahaha Но със сегашната пръчка номерът не минава, затова ми я носи да й чупя парченца от нея, кокалът от кожа също не поддава на топлина, та сега много страда  Mr. Green

# 155
ХА! Китайско голо куче! mamavili, добре дошла! Те ви сега куче, на което истински му трябват дрехи!  Laughing
mamavili, дрехите достатъчни ли са за зимни разходки? При темп. под нулата излизате ли?

икка, за каквото и да става въпрос, трябва да действате бързо; нямате време за губене. Ако проблема е с гръбнака, всеки час е от значение! Загубата на време може да има тежки последствия.

Продължавайте да пишете, моля, за всякакви кражби, клептомански прояви и пр. Много сте забавни. Атина е егати скучното куче 'начи  Crossing Arms Единственото, което прави е да си подрежда всички дворни играчки накуп.

# 156
  • София
Ние крадем яко от масата, а и всичко което си харесаме безпризорно на земята си го носим в леглото  Laughing
Вчера майка ми си я взела в трапезарията, направила си кафе, оставила си го на масата и отишла до кухнята за секунда, като се връща - кафето наполовина и Рая я гледа виновно с муцуна в чашата - хваната на местопрестъплението.

# 157
Наминавам само да видя как сте?  Hug Hug Hug Hug Hug
Аз вече се посъвземам, но си го сънувам душичката ми златна  Confused

# 158
Синеоч, идвай винаги когато пожелаеш  Hug

Мамавили, добре дошла! Страхотна малка сладурана си имаш...

Аз пък да споделя. Нали ви се оплаках, че Кайри започна да прави много бели из къщи... ремонти всякакви... Вчера сутрин влязох да се обличам за работа в детската стая обаче не светнах. Облякох се и се замотах да подредя малко и по едно време чувам някакво шопуркане. Отварям вратата и гледам Кайра, изправена да задните си лапички да ми отлепва тиксото, което бях сложила на контакта. Излязох в коридора, скарах й се, леко я шляпнах през нослето и я наказах на терасата. Оатавих я около 15 минути там, като нарочно влизах в кухнята, но не й обръщах никакво внимание. После я пуснах и заминах на работа... Връщам се и ако щете вярвайте, но нямаше никакви белички. Нито една! Кайрито послушно си спинкаше в къщичката.... Днес отново няма бели... Чак не мога да повярвам! Възможно ли е да е разбрала, че не трябва да прави така? Досега съм се карала, но все като се върна от работа и е минало много време от беличката. За прв път я хващам на "местопрестъплението"... Дано да е разбрала! Praynig

# 159
Витаминка, щерката много ти се кефи на кокерката, ама каза че и каката е хубава. Hug

# 160
Синеоч, радвам се да те "видя"!  Hug

Излязох в коридора, скарах й се, леко я шляпнах през нослето и я наказах на терасата. Оатавих я около 15 минути там... Възможно ли е да е разбрала, че не трябва да прави така?

Това с терасата е излишно. Кучетата помнят по няколко секунди (белята в случая).
Наказването на балкона при деца може и да върши работа, но при кучета - никаква. В този смисъл, не, не е разбрала, че не трябва да прави така. Корекцията е или на момента, или никога.
Причината да не направи беля е на друго място.

Понеже няколко пъти вече забравих, за което ме е срам:

Snarky Chimpfanny, вие все повече вървите към яко закършване. Заеми се сериозно и категорично

Ми то аз съм се заела, ама май нямам правилния подход. Tired Иначе всеки Божи ден едно и също, тренираме, няма прошка, обаче не мога да определя защо един ден е зле, а на другия е добре. Confused

Кой е шефа на глутницата у вас? Не си ти, това е ясно.

# 161
  • София
Витаминка, щерката много ти се кефи на кокерката, ама каза че и каката е хубава. Hug

Ооо, мерси! Поздрави от нас!

# 162
  • София
Милинка, за съжаление май вече няма какво да чакате  Sad Не ги ли изкара до 8-9 месеца, няма да паднат самички. Все пак провери дали му се клатят, погледни колко са големи новите зъбчета, може би просто се развивате по-бавно. На Джеси й пораснаха два реда, но когато новите зъбки израснаха наполовината на млечните, млечните паднаха. Но ако на твоя юнак двата реда са с еднаква дължина, май ще ви ги вадят  Sad Още имате шанс да ги изкъртите, ние почти успяхме - останаха ни само горните предни три. Но три седмици дъвкахме разни твърди и вредни неща, а освен това играхме с въжения кокал - тя го дърпаше, а аз го поддръпвах от другата страна, за да се опитам да разклатим зъбките. Нашата ветеринарка каза, че ако до 8-месечна възраст не успеем да ги махнем, ще й ги извадят. Имаме още 2 седмици  Mr. Green

Израсналите постоянни зъби са с еднаква дължина с млечните. Всички останали си ги смени нормално, само горните кучешки останаха. В момента е като вампирче, с 2 чифта кучешки зъбки. Явно уикенда ще се виждаме с ветовете...На 01.11. прави точно 8 месеца, но все си мислех, че млечните сами ще паднат.

# 163
  • София

Израсналите постоянни зъби са с еднаква дължина с млечните. Всички останали си ги смени нормално, само горните кучешки останаха. В момента е като вампирче, с 2 чифта кучешки зъбки. Явно уикенда ще се виждаме с ветовете...На 01.11. прави точно 8 месеца, но все си мислех, че млечните сами ще паднат.

Това със зъбките е много често срещан проблем при дребните породи  Cry

# 164
  • София
Изобщо нямаше да му обърна внимание, ако не бях изнамерила подфорума и темата. Откак разместиха форумите, не бях влизала тук...
Явно ще карам Вампи на доктор. Сега му проверих зъбетите, но не мърдат млечните. Стоят непоклатими.
Явно ще се махат насилствено. Sad Благодаря за информацията!

Общи условия

Активация на акаунт