Лакове за нокти - тема 16

• 40 662
  • 701
  •   1
Отговори
# 510
  • Стара Загора
Римел и те да не останат по-назад.  Mr. Green

# 511
мисля, че матовите и велурените лакове са само 'писък на модата' и след година-две няма да се предлагат повече - ще се изчерпят произведените количества топове и лакове и ... край  Laughing

пп планирам да се запася с този на Римел, когато дойде и у нас  Wink

# 512
Хайде и матов топ на Римел  Laughing

Матовия ефект и аз не го харесвам, но тези лакове на Римел са много хубави  Heart Eyes

# 513
  • София
NovemberRain, имам го отскоро, но според мен се сгъстява доста бързо Peace

# 514
Аз също току-що си поръчах топ лака Сеш, заедно с разредителя Restore, той става и за други лакове. А за да ми е безплатна доставката и един крем за лице  ooooh!

# 515
  • София
Аз също току-що си поръчах топ лака Сеш, заедно с разредителя Restore, той става и за други лакове. А за да ми е безплатна доставката и един крем за лице  ooooh!

аз пък не съобразих да взема разредител, не очаквах така бързо да се сгъсти.
в интерес на истината запечатва бързо да, но и не превъзхожда топ лака на ОПИ със сребристата капачка Confused

# 516
но и не превъзхожда топ лака на ОПИ със сребристата капачка Confused

кой точно? че аз 30 лв пак не давам за бързосъхнещия на ОПИ Twisted Evil Confused Twisted Evil

# 517
Аз така и не успях да се сдобия с матов топ на Есенс, явно е свършил светкавично. ((((
Сега ще чакам този на Римел. ) Или някой друг.
Интересно ми е това, което се получава.

Сега съм с един страхотен на Есенс, даже снимах, ама по-късно ще кача снимките. )
Ето този. Разкошно винено червено.
номер 28

# 518
  • София
От толкова много топ лакове за матиране кой да избера сега.  Mr. Green

Аз имам няколко на Мода, но още не съм ги пробвала. Харесват ми, но в същото време ми се виждат странно на ръцете.

# 519
  • София
но и не превъзхожда топ лака на ОПИ със сребристата капачка Confused

кой точно? че аз 30 лв пак не давам за бързосъхнещия на ОПИ Twisted Evil Confused Twisted Evil

е, да...30 лв. е

# 520
  • София
Аз днес разносвам MAC Bad Fairy - оказа се, че имам един глос Levres Scintilantes на Chanel, с който са много близки като цветове - глоса е малко по-светъл, но пък блясъците вътре много близо до тези от лака... Crazy Получи ми се нещо като комплект, и днес си ги нося заедно... Flutter Laughing

Тези дни очаквам да ми пристигнат три нови лака от новата колекция на Еси:

Първият и последните два... Исках да поръчам и втория, обаче го нямаше... Sad В общи линии цялата колекция ми харесва... Малко ме озадачава защо в нета още няма ревюта... newsm78

# 521
  • София
Noir, аз от години друг глос не признавам освен Levres Scintilantes на Chanel, уникално червило и уникален цвят Peace
тогава отивам да си издиря и лака на МАС.

изкушена съм и от мини лаковете на Орли в Бютишопа.

# 522
  • София
Aurora, лака се изчерпа 10ина минути след като го пуснаха в магазина на МАК, добре че е Noir да ми вземе  Hug

А разредител за Сеш си трябва, той е някакъв вид смола и се сгъстява бързо!

# 523
Aurora - мнооооого си закъсняла за МАС-а. Веднага свършиха - за един ден Close

Ноарче - Bad Fairy беше и моята любов от пръв поглед, но не ме огря Cry Cry Cry

# 524
изкушена съм и от мини лаковете на Орли в Бютишопа.

Каква цена са?

Общи условия

Активация на акаунт