Лакове за нокти - тема 16

• 40 517
  • 701
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Хахах, Ивче, аз съм си направо ВИП клиент в кварталното магазинче  hahaha Като вляза веднага се втурва продавачката да баламосва детето за да не пищи и да мога да избирам на спокойствие защото той като е кисел минавам само с 1-2 лакчета, а иначе забърсвам поне 3  Joy

# 691
# 692

моля те, напиши номерата на първия, втория и четвъртия Перфект и на лака на О. на 'калния' ред  Wink
бих си откраднала с голямо удовилствие някои от твоите  Sunglasses

Адри, омбрето е супер!
имаш повече на КА отколкото предлагат повечето магазини  hahaha

# 693
  • София
Адри, колекцията ти е умопомрачително прекрасна!!!
Ивче, твойта също!

bouquet  bouquet  bouquet

имаш повече на КА отколкото предлагат повечето магазини  hahaha

Абсолютно съм съгласна.
И мога да добавя възхищението си от КА като фирма - лаковете им на моите ръце седят 4 +, цената им е превъзходна (по-евтини са от ГР) и цветовете, които се намират по магазините са прекрасни и разнообразни.

# 694
  • Стара Загора

моля те, напиши номерата на първия, втория и четвъртия Перфект и на лака на О. на 'калния' ред  Wink
бих си откраднала с голямо удовилствие някои от твоите  Sunglasses

Адри, омбрето е супер!
имаш повече на КА отколкото предлагат повечето магазини  hahaha

Абсолютно.  Peace Аз в магазинте, от които досега съм си купвала КА имат по 10-тина лака максимум.  Simple Smile
Perfect - 122, 224 & 101. В шишенцето на Ори е мое произведение.  hahaha

# 695
Иве, благодаря!  Hug
парадоксала ли 'произвеждаше' в ори-то?  hahaha

# 696
# 697
  • Стара Загора
Иве, благодаря!  Hug

Същия. Само, че в "ограничен"  грамаж.  hahaha Снощи като го пробвах лилавия блясък никакъв го няма, ще слагам още.  Grinning

# 698
Като вляза веднага се втурва продавачката да баламосва детето за да не пищи и да мога да избирам на спокойствие защото той като е кисел минавам само с 1-2 лакчета, а иначе забърсвам поне 3  Joy

Joy Joy

# 699
Иве, благодаря!  Hug

Същия. Само, че в "ограничен"  грамаж.  hahaha Снощи като го пробвах лилавия блясък никакъв го няма, ще слагам още.  Grinning

моят пък стана твърде лилав  hahaha
прекалих с черното, трябваше да спра преди последното сипване, цветът беше по-близък  ooooh!
http://prikachi.com/images/855/2613855H.jpg - лилавият с ченгелчето

# 700
Като стана въпрос за парадоксала на Шанел, благодарение на Ивчето си спретнах страхотно копие и то без да забърквам лакове.  Heart Eyes
Даже показах снимка на милото, да види оригинала и този на мен (ще снимам) и той каза, че е страхотен и не виждал разлика.  Laughing Shocked
Комбинацията е 2 пласта Перфект 101 и отгоре един пласт s-he 375.  Mr. Green

# 701
ще трябва да си купувам два нови лака  hahaha
но ще пробвам да ги смеся

Общи условия

Активация на акаунт