Бременни майки в чужбина - 32 тема

• 25 384
  • 732
  •   2
Отговори
# 690
 Здравейте дами,
минавам само да ви кажа че аз се чувствам доста зле от вчера-започна да ми се гади много,а вечер положението става нетърпимо!
Искрено се радвам на ентусиазмът ви за ръкоделията!
meleean ,честити ти ритничета,наистина е много вълнуващо!
Агент,страхотни  както винаги!
Solley,радвам се че наминаваш!Прегръдки за вас с Дребосъчко!
На всички лека и спокойна вечер и успешна седмица!  bouquet Hug Heart Eyes

# 691
хайде и на вас да постна този апел за помощ,който копирах от фейсбука ми.

"МОЛЯВИ,СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ, ПОСТАВЕТЕ ТОВА СЪОБЩЕНИЕ ДА ГО ВИДЯТ
ПОВЕЧЕ ХОРА.СПЕШНО Е! ДА ПОМОГНЕМ НА ДЕТЕНЦЕ НА МОИ БЛИЗКИ. ТЪРСИ СЕ
СПЕШНО КАНЮЛАС БАЛОН ЗА ИНТУБИРАНЕ РАЗМЕР 3,5 ИЛИ 4,00. МОЛЯ, СПЕШНО Е,
АКО МОЖЕТЕДА ПОМОГНЕТЕ,ОБАДЕТЕ СЕ НА 0889 000 393
en...d_of_the_skype_highlighting КАСАЕ СЕ ЗА СПАСЯВАНЕ ...НА ЖИВОТА Н...А 2 ГОДИШНО ДЕТЕ!!!"

# 692
Ели, това , че ти се гади е добър признак , значи бебето се развива добре, поне така пишат навсякъде, аз до 14седмица бях с постоянно гадене и бях смъкнала 2кг.Дано при теб е по-добре положението Hug
Аз дори не знам какво е КАНЮЛАС БАЛОН  newsm78 Дано детенцето се оправи Praynig

# 693
 И аз бих искала да помогна,но не знам как,за съжаление!Ще се моля за детенцето! Praynig
Мари,надявам се всичко да е наред-ще знам повече( или поне се надявам)в сряда след прегледа! Hug

# 694
Всичко ще е наред Ели, мисли си само хубави неща Hug Аз между другото преди тази бременност, заради двете ми неприятни преживявания преди това си мислех, че ще съм доста уплашена, но учудващо щом видях двете чертички отново, някак си имах вътрешното усещане , че всичко ще е наред и бях много спокойно, така и до сега Hug
Ще чакаме хубавите новини в сряда Hug

# 695
ELi, съжалявам, че ти е лошо  Hug Наистина казват, че е много нормално да е така. Много ми помагаше чай от джинджифил!
Първият път при мен беше толкова леко, а сега 5+ месеца ми беше нон-стоп зле, и за капак и днес ми е зле, пак ми се повръща  Mr. Green и болезнени контракции за пълнота на картинката... та наистина ти съчуствам много!

Благодаря ви за милите думи, момичета, хлапетата са безобразно сладки и е удоволствие да им правя снимки, само дето едното тича наляво, другото надясно; майка им горката раздава бонбони за даме погледнат  Crazy а аз пъхтя и пръхтя като тюлен!
LadyDiDi - само хоби ми е, но съм правила и няколко платени фотосесии (не за приятели, естествено), но действително отнема страшно много време за обработка, да не говорим колко неща имам да уча още... но пък е толкова хубаво като ти харесат снимките - веднага ти идват още сили за четене и експерименти  :hug

# 696
  • Rennes, France
Ели Hug надявам се да мине скоро неразположението PraynigЩе чакаме новини от прегледа Peace
Агент - страхотни снимки, страхотни "модели". Браво!!! Peace

Мацки - корема ми е твърд от около 30-40 мин. но без болка Crossing Arms
На всичкото отгоре, утре трябва да коментирам пак този френски термин с акушерката, щото .... аман от френски, български и не знам си какви термини... Видях си всичко ехографии и според мен съм си точно според линийката... Thinking Та ще видим утре Peace

Айде - лека на всичик коремчета Hug

# 697
 Здравейте мами - аз тъкмо се върнах от ГП-то и ми казаха, че ще пазя леглото цяла седмица заради настинката  Cry; благодаря за съветите - бях забравила за соления разтвор за нос и ми помага много! казаха, че при бременост е понижеха имунната защита и затова ще отнеме повече време да се оправя...

Агенте - страхотни снимки, просто нямам думи - и моделите ти са добри, но определно си майстор. Имам си такъв като тебе фото маниак в къщи и вече поразбирам и от това изкуство. Като кажа на майка ми че снимките, които е направила не са на фокус и тя ми казва: Странно на моя компютър се виждат, чакай пак да сложа очилата Wink ходи обяснявай какво имаш предвид  Laughing

Гаца - това съобщение го получих и аз на ФБ - и пак ставаше въпрос за много близки хора, чак се чудя не е ли спам?

Гледам обсъждали сте пелени за многократна уптреба и нямам търпение Терминатора или друг ако ползва такива да сподели опит, но ми е много странно особено в началото доколкото знам че отиват към 12-14 пелени на ден - как смогвате - това ми звучи като пране нон-стоп и поне 20 чифта пелени или нещо греша? Четох и няколко ревюта и мамите се оплакват от някои модели, че пропускали - каква точно се слага  в пелената за да попива? Също така толкова ли са вредни еднократните пелени? И аз си падам по органик нещата и още се колебая на какви да се спра newsm78

# 698
Remedios аз съм на вълнА перящи пелени.само такива ползвам вече дори и навън.нощем единствено все още сме на памперси,но обмислям да ги махна.като че ли пишка не толкова много нощем вече...ще видим кога ще направя това нещо.оня ден сложих най-надеждната от пелените за проба през деня и го държах 4 часа,а я беше напоил яко...обаче той денем пишка повече от нощем.
имам от тези чисто памучните,които имат нужда от някакви горни гащи-вълнени или найлонови,за да не опикае всичко,имам и пелена тип джоб.сега чакам няколко пелени от три марки-пак джоб.абе и аз опипвам почвата.не с еподсича дори с тези,дето м удържат мокро на дупето-памучните,а джоба са като памперси "сухи". напред терминатор беше направила описание в картинки доста точно и ясно:)
аз имам много чифтове и пера на три дена веднъж примерно.то има е противопоказно да се сушат на парното например,но аз слагам няколко боря там,за да имам за следващия ден,а останалите се сушат бавно.

# 699
Здравейте дами,
минавам само да ви кажа че аз се чувствам доста зле от вчера-започна да ми се гади много,а вечер положението става нетърпимо!

Ели, миличка, не забравяй, че това е за малко, неразположението. Няма още втора като мен да познавам, дето повръща до деня на раждането  Joy Като ти е тежко, сещай се с усмивка за моит Joyе неволи  hahaha

# 700
Здравейте дами,

Ели, миличка, не забравяй, че това е за малко, неразположението. Няма още втора като мен да познавам, дето повръща до деня на раждането  Joy Като ти е тежко, сещай се с усмивка за моит Joyе неволи  hahaha

има,имаааа:) първа братовчедка на мама е била така и дори е повръщала по време на раждането хахахаха

# 701
Добро утро, мами Simple Smile

СОри за изчезването, от 1 седмица Нетът ми е отврат и почти го няма - а форумите на бг мама изобщо не ми се отваряха...  #Cussing out ТО и сега я се отворят, я не - ама поне чат-пат става. Ще сменяме доставчика, то се  е видяло.... Направо си скъсах нервите с тоя Нет...

Ели, аз на бебо му казвам, че Коледа е много хубава дата за раждане, ама ще видим  hahaha Иначе имам 2 термина - единият е на Нова година, другият - 01.01 (рожденият ми ден, хихи). А таткото ни е на 26 декември, та ще видим бебо кога ще си избере Wink  Но и двамата много го молим да е Козирог, ако обича, че ще ни е най-добре така на всичките  Joy

Аз тая сутрин се ококорих в 5 и противно на очакванията ми - не можах да заспя пак... И ето ме сега - пия кафенце и успявам за пръв път от дни да се разпиша  Peace

Светле, Кюти, гледам си лентичката и почва да ме хваща шубето  hahaha Вие нали сте по-напред, та се чудя при вас как е  Hug  Кюти, ти така и не сложи снимка в албума, нали? Че нещо не мога да те визуализирам като си помисля за теб... Или аз се бъркам?  newsm78

Айде, отивам да си приготвя закуска, после пак, ако глупавият Нет разреши   bouquet

# 702
fleur Simple Smile , и моя таткто е на 26декември Grinning ,иначе Козирог е след 20 декември нали newsm78
Щях да ви питам, че тук няма голям избор с праховете, аз искам да е без фосфати.Въпроса ми е към италианските мами, доволни ли сте от Мио Care - BambinoMio?Тук се намира , макар и рядко.

# 703
Добро утро Simple Smile

Като чета и гледам лентичките ви, май май скоро ще си имаме още форумни бебчета Simple Smile
И мен като fleur  ме интересува въпроса как се чувствате Светле, Кюти, Мари, като гледам как ви вървят към края лентичките?

Lady Didi, Cutty, и аз не вярвам много на изчисленията на докторката, ама знам ли - абе каквото дойде - слонче, неслонче - няма да го връщаме, я Simple Smile.

Точно срещу нас отвориха 1 фриз. салон и вчера му обяснявам на моя мъж, че ми е перфектно - като вляза в 9тия месец всеки ден ще съм там, та да може да съм в готовност за срещата с бебето. Т.е., да ме хареса от първия момент. И моя човек се почеса, та ме пита - А к`во ще правим, ако не те хареса, има ли вариант да се върне обратно? Simple Smile

Cutty, и аз от подобни съображения се надявам да започна с контракциите, а не с водите, че не им искам нито епидурала, нито окситоцина. Дано да ни се уредят сметките Simple Smile))

Мари, на тебе едва на последната ти снимка като гледам е започнала да ти личи бременността. Така че, то е ясно, че тия 10 кг са си там, където трябва да са Simple Smile  А какво им има на фосфатите в праховете за пране?

Колкото до мазането, аз също си се клепам всеки ден с Percutalfa, засега още не са се появили гадинките, ама знам ли. Имам приятелки, които с нищо не се мазаха и нямат 1 стрия, има и други, които бяха супер редовни и пак се нацепиха.

Офф, трябва да изчистя най-накрая, ама хич нямам желание, приемам всякакви съвети как да се справя със ситуацията Simple Smile))
Както в поговорката: Научи мързеливия на работа, да те научи как да мързелуваш Simple Smile

# 704
Shamsina, личи си ми коремето определено Hug Остава ми още по-малко време, отколкото показва лентичката ми, нали ми насрочиха вече и дата за секциото, иначе и на теб не ти остава много Hug
Ето за праховете-
http://www.blizodobebeto.com/2008/05/14/chasatnamama/

Общи условия

Активация на акаунт