® E-bay - тема 60

• 32 575
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Първо: понито НЕ работи.
Второ: има петна по него и забележете КОСМИ
Ако пуснеш диспут за неотговаряща на описанието стока, ще те карат да я връщаш и ще се набуташ още повече, защо не се направиш на неполучила я и да помолиш идиотката да я тракне къде е?

# 406
  • До хладилника, който обичам
enigmata, гадно Sad
Сигурна ли си, че не работи? Смени ли му батериите?

# 407
Хм.... Ама трябва да чакам 30-40 дни, за да й кажа, че не съм я получила.... ooooh!
А ако ми каже, че я проследява до нашите пощи? Има ли такава възможност въобще? Thinking
Ох, как ми се искаше да я насмета на тая уфсъ тъпа, ама пък ако трябва да връщам понито, ще ми излезе златна тая кобила розова. #Cussing out
А щерката пък сега като го видя и ме врънка да й го давам да си играе. Tired Едни молби реди... Praynig

Бу: ми не мога да извадя онази джаджа дето са вътре батериите. newsm78 Иначе и на мен ми мина първо това през ума.

# 408
  • В Европа!!!
Ами аз съм с два акаунта - в единия и регистрационния, и шипинг адреса са български, а в другия - английски  Peace
За шипинга - има установени максимални цени за определени стоки, не можеш да напишеш повече, освен в описанието да пишеш, че искаш еди-колко-си за шипинг  Peace 
Да де,аз така и правя  Peace но се питам ти как успяваш да пускаш през акаунта с англ.адрес-нали все пак ще пращаш стоката от България,и не ти ли излиза неизгодно да доплащаш за шипинг  newsm78?
То и моята регистрация си беше направена с английски такива защото съм живяла там,но заради разликата в доставката а и трябва да обяснявам защо пращам от България,си ги промених  Thinking.
Та те питам да не би да ми убягва някоя тънкост  newsm78.

# 409
  • До хладилника, който обичам
enigmata, не знам точно тоя модел пони как е, ние имаме от предходния. Памперса му се отлепя и подмества и отдолу е капакът за батериите. Огледай внимателно Simple Smile

# 410
Да де,аз така и правя  Peace но се питам ти как успяваш да пускаш през акаунта с англ.адрес-нали все пак ще пращаш стоката от България,и не ти ли излиза неизгодно да доплащаш за шипинг  newsm78?
То и моята регистрация си беше направена с английски такива защото съм живяла там,но заради разликата в доставката а и трябва да обяснявам защо пращам от България,си ги промених  Thinking.
Та те питам да не би да ми убягва някоя тънкост  newsm78.
Не, не си ме разбрала, пускам си от БГ акаунта, но в случая използвах другия ми акаунт и си купих блузата, за да не я купят за без пари  Peace

# 411
То аз виждам къде са батериите (където ти си казала, Бу), но не мога да извадя кутийката в която са. Tired А пере л исе това чудо на техниката? Как да го почистя? Thinking Сега съм пред дилема, дали да го дам мърляво на детето (че приритва от кеф вече) или да си плюя на парите и да го хвърля на боклука. ooooh!

А, да - като съм платила 6 лири за пощенски (допълнително се споразумяхме за тях с продавачката), дали ще ми ги върне и тях или щом ги няма вписани в обявата да пия една студена вода? newsm78

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 16:35 от enigmata

# 412
А защо не я пусна с по-висока цена?
Така няма ли ebay да те изловят? Rolling Eyes

# 413
Защото очаквах да има повече бидове  Rolling Eyes
Изловят, не изловят, каквото - такова  Crossing Arms

# 414
  • София
enigmata , търкай там с някакви антибактериални кърпички  newsm78 , тя гледам не е чак бебе. Ама страшни мърли има значи  ooooh!. Стол за хранене с храна получих  hahaha То вярно, че много евтино го спечелих, но не я ли е срам  Thinking Аз една музикална маса получих неработеща, но се оказа, че някога са текли батериите и след забърсване със спирт си проработи. И едната от количките беше с кал по гумите, а бе мърляви са си и това е. Дано проработи, а ти го забърши хубаво.

# 415
  • В Европа!!!
Хммммм  Thinking и аз се замислях за този вариант но не посмях.Айде пиши какво е станало-ибей дали ще се усети  Peace.
Да де,аз така и правя  Peace но се питам ти как успяваш да пускаш през акаунта с англ.адрес-нали все пак ще пращаш стоката от България,и не ти ли излиза неизгодно да доплащаш за шипинг  newsm78?
То и моята регистрация си беше направена с английски такива защото съм живяла там,но заради разликата в доставката а и трябва да обяснявам защо пращам от България,си ги промених  Thinking.
Та те питам да не би да ми убягва някоя тънкост  newsm78.
Не, не си ме разбрала, пускам си от БГ акаунта, но в случая използвах другия ми акаунт и си купих блузата, за да не я купят за без пари  Peace
Дааа определено съм чела недочела  Joy.

# 416
enigmata що не и треснеш направо една отрицателна? Щом е в толкова лошо състояние - с пълно право. Тя ако си държи на рейтинга, ще ти пише. Може и рефънд да ти даде, за да и промениш оценката

# 417
Успех, desex.

Аз пък продадох едни чорапи.  Laughing

# 418
desex ,
много ти благодаря!   bouquet

# 419
здравейте Hug
Получих бележка днес, да отида да си освободя една пратка от САЩ от митницата.На полето пощенски такси пише 6 лв.До тук добре,но на бележката отгоре пише:" Представете paypal".Досега не ми се беше случвало-ходила съм за пратки от митницата,но пейпал не са ми искали newsm78
Та въпроса ми е -как да го представя тоя Пейпал???? newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт