® E-bay - тема 60

• 32 444
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Кьолшес, ботушките са страхотни. Леко и безаварийно носене! Peace Зорнич, твоите също!
Аз да се похваля, че снощи мъжо оправи понито след дълго човъркане (даже май игра и поялника ooooh!). newsm44 Сега малката го лекува, храни, пее му.... абе идилия! Laughing

И за да не са само оплаквания от моя страна, да се похваля с някои наскоро спечелени нещица. Flutter
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1304458 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305388 … ame=STRK:MEWNX:IT
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1705531 … ame=STRK:MEWNX:IT

Последна редакция: пт, 29 окт 2010, 10:13 от enigmata

# 451
Момичета,спортните екипи освен  tracksuits  как по друг начин се търсеха,не е възможно да ми излизат само няколко бройки,нещо май бъркам  newsm78

# 452
  • Бургас
Момичета,спортните екипи освен  tracksuits  как по друг начин се търсеха,не е възможно да ми излизат само няколко бройки,нещо май бъркам  newsm78

Що само няколко ти излизат?  Thinking tracksuit са си.

Уф, ми и аз да се оплача, за пореден път... Получих играчка за детето, нова, неизползвана, а в действителност е мръсна, има едни огледалца - надрани са.  Rolling Eyes Какво да го правя този, направо не знам вече.
Имам отворени 4 диспута, не ми се отварят още.

# 453
Алекс, ти ли беше купувала Грако 15-36 кг? Как са като качество ?  Thinking

# 454
Спечелих една блузка за майка ми. Вече два дни се опитвам да я платя, но плащането не се приема, излиза надпис, че картата е отхвърлена. През това време със същата карта плащам други неща в Ибей. Каква би могла да бъде причината да не успявам да платя тази блуза? На всичко отгоре преди половин час платих палто /блузата отново беше включена в плащането/- парите бяха приети само за палтото. Възможно ли е продавачката да спира по някакъв начин плащането? Писах и, но не отговаря. Ако това има значение, блузката е с цена 0.99 паунда, нова, с етикет, на добър бранд. Дайте идея какво да предприема освен опита за връзка с продавачката. Благодаря!

И аз имам същия проблем с едни маратонки и не знам какво да правя  Thinking Всичко друго се плаща, ама те не 'щът newsm78

# 455
Зорнич, ако не си бях изтъргувала моите, щях мноооого да ти завидя!  Heart Eyes Енигмата, малката сигурно е страхотна рокерка с това сладко якенце!
Колко струва да пуснеш обява в ebay и дължиш ли някаква сума след като продадеш продукта.Благодаря
Да, дължат се такси и за публикуване и при продажба дължиш процент от продажбената стойност, като тези такси са различни според опциите за продажба, които използваш и вида на артикула, който ще продадеш! Не ги дължиш веднага, а един път в месеца получаваш на мейла ти фактура с дължимите такси, които си ги плащаш с ПП акаунта ( тукне съм много сигурна дали ти ги дърпат автоматично или сама ги превеждаш, защото не съм продавала от много време! ).

# 456
Момичета,може ли някой да ми разясни какъв е принципа на  наддаването с reserve not met? Наддадох за едно яке,сега виждам,че търга е приключил и никой друг не е наддавал.Но не ми излиза в спечелените неща  newsm78

# 457
Момичета,може ли някой да ми разясни какъв е принципа на  наддаването с reserve not met? Наддадох за едно яке,сега виждам,че търга е приключил и никой друг не е наддавал.Но не ми излиза в спечелените неща  newsm78
Продавачът е сложил минимална цена, под която няма да го продаде и тя не е достигната.  Peace

# 458
А продавача знае ли колко много ми харесва на мен това яке???  #2gunfire

# 459
А продавача знае ли колко много ми харесва на мен това яке???  #2gunfire

Hug

Аз на моя Муньо Раджа се направих на ударена и му писах, че английският не ми е майчин (ма като гледам и на него не му е) и не разбирам какво иска да ми каже - дали иска да му платя 50 паунда, пък да видим, отговор от вчера нямам.  Sunglasses

# 460
  • В Европа!!!
Продавачът е сложил минимална цена, под която няма да го продаде и тя не е достигната.  Peace

А как става това определяне на цената от страна на продавача  newsm78?

# 461
Продавачът сам определя, каква да бъде тази цена. Има го като опция, когато публикува обявата за продажба. Да кажем слага нач.цена 1 лира и reserve 10 лири. Ако максималната дадена цена стигне 9 , никой не печели. Ако няколко наддават и цената стигне 10 или над 10 печели този, който е дал максималната цена.

# 462
  • Бургас
Продавачът сам определя, каква да бъде тази цена. Има го като опция, когато публикува обявата за продажба. Да кажем слага нач.цена 1 лира и reserve 10 лири. Ако максималната дадена цена стигне 9 , никой не печели. Ако няколко наддават и цената стигне 10 или над 10 печели този, който е дал максималната цена.

Точно така е, но не може да е по-малко от 50 лири.

# 463
Мимита, може, може! Аз дадох само пример за да онагледя. А сигурна ли си, че за всички стоки е 50 лири?  newsm78 За дрехи и обувки малко се съмнявам, но не споря, защото както вече споменах ,не съм продавала от много време, а правилата и условията непрекъснато се променят.  Thinking

# 464
  • Бургас
Мимита, може, може! Аз дадох само пример за да онагледя. А сигурна ли си, че за всички стоки е 50 лири?  newsm78 За дрехи и обувки малко се съмнявам, но не споря, защото както вече споменах ,не съм продавала от много време, а правилата и условията непрекъснато се променят.  Thinking

http://pages.ebay.co.uk/help/sell/fees.html
накрая, в reserve fees

Общи условия

Активация на акаунт