® E-bay - тема 60

• 32 369
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Гарден, и аз съм на вълна кухни, в къщи пада едно бъркане, едно чудо  Laughing .След много търсене и сравняване на цените, снощи купих от Кауфланд  Mr. Green В Ибей една беше 27-лири, а в Кауфланд същата е 35 лв. Сега са на промоция, тази седмица  PeaceНие обаче харесахме една от 30 лв, по-добре изглеждаше като я отворихме.
В Май Тойс най-евтината е 10 евро, но с доставката и с нервите около чакането, не си струва. Говоря за кухни 65 см високи, като се убедя, че си играе и не я подминава, след година -две ще взема голяма. Ето, доста са
http://toys.shop.ebay.co.uk/Toys-Games-/220/i.html?rt=nc&_nk … sid=p3286.c0.m301

Миме дай снимка на вашата, че вече се чудя какви играчки да купувам. Интерес от ден до пладне.

# 631
Отваря ли ви се gixen-a?  Rolling Eyes

Арвен, аз още нямам мейл. Ти получи ли?
и аз нямам  #Cussing out Сега прочетох в друга тема, че някои имат мейли от обяд, може още да не са разтоварили всичко  Rolling Eyes

mimi_msm , имаше един сайт бгдомакиня, пробвай там  Peace

# 632
На някой да му се бави поръчка от Китай до Бг?
На 15.10 ми е изпратена, от миналия понеделник я чакам и я няма.
Исках тракинг номер, но нямало, била пусната по natural post
Продавача ме моли за търпение, ама колко още  Thinking
Това е едно палто за сестра ми и толкова го чакааа...

За 2 седмици са ми пристигали иначе пакетите.

Последна редакция: вт, 02 ное 2010, 18:42 от Miss M

# 633
  • Бургас
Отваря ли ви се gixen-a?  Rolling Eyes

Арвен, аз още нямам мейл. Ти получи ли?
и аз нямам  #Cussing out Сега прочетох в друга тема, че някои имат мейли от обяд, може още да не са разтоварили всичко  Rolling Eyes

mimi_msm , имаше един сайт бгдомакиня, пробвай там  Peace

Вече имам, но да спрем със спама, че ще ни се карат.

За сайт за продажби... Обещават, че след "ремонта" на Продавалник-а, ще стане бърз! А дано!

# 634
На някой да му се бави поръчка от Китай до Бг?
На 15-ти ми е изпратена, от миналия понеделник я чакам и я няма.
Исках тракинг номер, но нямало, била пусната по natural post
Продавача ме моли за търпение, ама колко още  Thinking
Това е едно палто за сестра ми и толкова го чакааа...

За 2 седмици са ми пристигали иначе пакетите.
Аз съм получавала пратки от там за месец и малко  Rolling Eyes

# 635
Хайде най-сетне да се похваля с пристигнали неща и аз. Laughing
"Доволна" е малко да се каже, всичко което пристигна днес е супер, новичко и без забележки! Peace
Купила съм основно дрешки за бебчо - много са, няма да пускам линкове към всичко. Но поне го обзаведох за зимата с космонавти, комплектчета от горнички и долнички, блузки, яке и др.
Отделно си получих вазите, този компл … 84;ки, които на живо изглеждат страхотно, и още една ра … 84;ка.  Стъклариите бяха опаковани много добре, слава Богу! Praynig

От Китай чакам 2 джаджи. Още не са пристигнали, минаха 20 дни, но не се тревожа, защото знам, че ще отнеме поне месец.

От Г. нямам мейл, още чакам!

# 636
  • Балчик
Аз чакам от Китай, платено на 6.10. Рекордът от там ми беше 3 месеца. Crazy

Обаче продавачът е писал, че праща в целия свят с изключение на.... България беше в изключените страни. Аз си купих нещото с идеята да го пратя до Англия. И така си мислех, че съм направила, сигурна бях,ч е съм сменила адреса. И сега като погледнах,ами българският адрес стои като адрес за доставка в транзакцията. Нио не ми е писал, получих мейл, че е шипната и даже имам положителна оценка. Но все още няма нищо. Ако не дойде, няма да посмея да повдигна диспут, да не съм бляла, че давам бг адрес. Rolling Eyes

# 637
  • Пловдив
Аз чакам от Китай, платено на 6.10. Рекордът от там ми беше 3 месеца. Crazy

Ауу, значи все пак има вероятност да си получа мойта стока, която е платена на 17.09..Но аз все пак пуснах диспут в ebay, защото са ми я изпратили без тракинг номер и нищо чудно да се е изгубила.

Аз да питам и още нещо..За стойност от 40 паунда, ще отиде ли стоката на митницата, от там ли ще трябва да си я получа?..Стоката е от Китай.

# 638
  • Балчик
И аз бях пуснала диспут, продавачът ми върна парите. когато изненадващо получих пакета след 3 месеца точно му писах да ми прати фактура и я платих отново.

Вероятно ще отиде на митница. Peace

# 639
  • София
Сега получих писмо от Г., че имам пратка при тях 2кг. Ама аз нищо не съм поръчвала с тяхният адрес. Ако някоя адашка чака пакетче на името на Десислава Петрова да звъни.  Peace Аз им звъннах да им кажа,че не съм аз чакащата  Laughing

# 640
  • Варна
Миналата седмица получих пратено на 14.10 от Китай, чакам от 19.10 също. Според мен вече ще почне предколедното забавяне, миналата година по това време чаках по 2 месеца и повече Crazy

# 641
  • Бургас
Сега получих писмо от Г., че имам пратка при тях 2кг. Ама аз нищо не съм поръчвала с тяхният адрес. Ако някоя адашка чака пакетче на името на Десислава Петрова да звъни.  Peace Аз им звъннах да им кажа,че не съм аз чакащата  Laughing

Да не би да си ги ползвала преди и сега англичаните да са ти пратили нещата на адреса на Г.?

# 642
  • София

Да не би да си ги ползвала преди и сега англичаните да са ти пратили нещата на адреса на Г.?

Ползвала съм ги веднъж и то те ми поръчваха нещата, понеже сайта не приемаше БГ карти. А и на мен Петрова ми е второто име. В Ebay съм си въвела нарочно и 3-те имена понеже ми са доста често срещани. Човека ми обясни, че само мойто име е изкочило в системата им. Предполагам адашката може да е забравила да ги уведоми с писмо, че чака поръчка на тяхният адрес.
Аз чакам 3 поръчки от Ebay, но са все тениски които не са по 2кг.

# 643
  • Бургас
На мен последния път като ми пращаха мейл за получена при тях пратка (имах 6 пакета, които чаках, но всички поръчвани дотук - бях се оплакала тук дори), след сума ти писма между мен и продавачите, мен и Ибей, лайвчат и прочее, за да се установи как така ми е пратено нещо до Англия, при положение, че и регистрационния и пощенския ми адрес са си българските, се оказа, че пратка всъщност нямам ooooh! След няколко питания защо аджеба не виждам в системата на Еконт пътуваща пратка, ми се изпрати номер на товарителница и име, което не беше моето Whistling Та нещо куца напоследък в уведомителната система hahaha

Иначе от 05.10 насам чакам 10 пратки (от Англия, Китай, Германия), ама тц - нищо не ще да се появява още Crossing Arms

# 644
Да питам, ако имате идеи - целя се в един фотоапарат, но гледам, че усърдно вдига мизата новорегистрирал се с 0 оценки. Може ли да се провери по някакъв начин дали това не е продавачът?

Общи условия

Активация на акаунт