Споделете 149

• 24 925
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
# 676
не, ама само за учителите. обикновените хора сме на къра...
разполагам с тиква тип цигулка и дете, вманиачено по хелоуин. какво да сътворя? обикновени тиквени курабии ще свършат ли работа?

# 677
  • Бу-у-урга-а-ас
Реших хелоинската истерия да я отбележим с два гумени прилепа от магазините за левче. Това ме освобождава от всякакви други ангажименти, смятам. Обещах и грим на лицето за вечерта, та...стига. Майка ми ще донесе тиквата едва довечера.
Направо се чудя как така за две години, няма и толкоз, децата така пощръкляха по този чуждоземен празник.

# 678
Оказа се, че може и мързеливо.
Без друго събираме всякакви костюми, една лилаво-черна рокля с триъгълни орнаменти, мое късичко пончо, което на нея й е пелеринка, останала кой знае откога детска маска и госпожицата си изглежда много даже маскирана - каза, че щяла да си придаде студено изражение и да бъде Нарциса Малфой.

Ще ходят с татко си на сборището в Докторската градина.

# 679
  • Пловдив
Има маскиране, има бонбони - как няма да пощуреят!

# 680
Утре работен ден  ли е ??? Tired newsm78

Утре е работен ден.
Само учениците почиват.

Джак Скелингтън и Спайдър Мен са моите.
Спайдър спи, а Джак, когото досе га гримирах, отиде да се забавлява на парти с бонбони и награди Simple Smile

# 681
Споделям жизнерадост.

В неделя всеки себеуваважащ се аматъор-бегач тича най-дълго, така че най-жизнерадостно си пробягах 13 км.
Макар че валеше толкова силно, че от подгизналата козирка на шапката ми капеше на носа.
Жизнерадостно поздравявах с добро утро симпатичните ми непознати, и на несимпатичните също се усмихвах.
Даже изкатервайки хълма, по който винаги се чуствам като бабата на Роки от първата серия (дето тичаше по онези стълби) не си мислех обичайното- "шибано перпендикулярно природно изчадие" .
Даже когато аз тичах, а досадни туристи се опитаха да ме питат в коя посока е Кати Сарк, не им казах "абе не виждате ли, че съм заета", а жизнерадостно им отговорих, че той изгоря.
Не тичах с музика, но в главата ми звучеше смесица от одата на радостта, ритъмът на "She's a maniac" и възторжеността на "Глори, Глори, Алелуя".

Свеки си тръгна вчера.

# 682
Аз имам едно старо домино , от комунистическо маскено пиршество.
Но само на вас споделям от кога е. Naughty
Само по него и парфюм ще се маскирам! Party
А на вратите , външните слагате ли няк'ва украса? Да знаят децата , че с хубави неща ще ги нагостя.
Т. е. като знак , че приемаме всякакви същества Grinning

# 683
Няма да слагаме. Тук са го решили много добре, партитата са в Той Таун и в моловете, там ще се ядат бонбони.

# 684
Алиса, тъй кажи бе! Това жизнерадостно тичане и еуфорично усмихване на живота е от факта, че свеки си е тръгнала  Joy
А аз бях на мисия "Намери дъждовните червеи", която се състоеше от прекопаване на лозето ( в издирването им). Мама е много щастлива от усърдната си щерка, ежко много се зарадва на живия си обяд, а моите мускули са доволни от морната следобедна почивка с мнооого дълго кафе.

# 685
  • Пловдив
На таралежа, като иска жива храна, защо не му купиш жива стръв от рибарския магазин?

# 686
ние си сложихме прилеп и тиква Час и половина обикаляхме, на вратата продължават да звънят закъснелите групи.

# 687
На таралежа, като иска жива храна, защо не му купиш жива стръв от рибарския магазин?
На няколко пъти съм го мислила. Сигурно не знам къде има магазин за рибари, а и уседналия апартаментски живот на тарльо е вече към края си. Следващата неделя става Рошко Горски  Wink

# 688
  • Пловдив
На няколко пъти съм го мислила. Сигурно не знам къде има магазин за рибари, а и уседналия апартаментски живот на тарльо е вече към края си. Следващата неделя става Рошко Горски  Wink
За да оцелее навън през зимата трябва да е определени килограми.

# 689
И ние вече сме готови за Хелоуин - имаме костюм и маска. Моето магаре е голямо(близо 14 год.), но пак ще ходи за бонбони. Ама да му отива повече, ще вземат братчето на едно приятелче, което на 5 год., че моят е дангалак и наистина ще стряска хората Mr. Green
Цял ден тук върви тази песничка http://www.youtube.com/watch?v=AxcM3nCsglA&feature=related

Поздравявам ви с нея Hug

Общи условия

Активация на акаунт