Споделете 149

• 24 920
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Само по него и парфюм ще се маскирам! Party
оу!  Laughing

# 691
  • София
Споделям, че за пореден път, докато съм в банята, изпускам важни моменти (да не си помислите, че изпускам важни неща, тип предмети)! Докато се къпех, на вратата звъннали хелоуински духчета, плашили малкото таралежче, позабавлявали голямото, а баща им се попикал от смях! После им дал лакомства (моите, ако знаеха, че имаме толкова много вкусотии... и че днес ги бяхме купили за тях...), но ме занимаваха с преразкази и тримата после 15 минути! Ама защо го изтървах това?!

Другата година ще ги наметна с по един голям ъгъл на чаршаф да ходят и те по къщите!

# 692
  • о`майна лунна нощ е
С милото ще се маскираме като Адам и Ева. Поради липса на лозови листа, тази част от тоалета ще липсва.

Споделям изключително мързелив ден, прекаран от диван на диван, с елементи на здрав двучасов следобеден сън.

# 693
Аз снощи се маскирах на Спящата красавица. Тази нощ мисля да направя същото, понеже утре в 6 трябва да съм маскирана като работещо момиче. Пакостите и лакомствата не зависят пряко от маскировката и са налични по подразбиране, и все пак какви лакомства, като няма нищо шоколадово наоколо  Crossing Arms

# 694
аз пък се маскирах като готвачка и за по- голяма достоверност влязох в образ и направих две ястия. семейството се моли за вечен хелоуин, щото им писна от пици и пиле на грил.
понеже съм отпуска цяяяяяяяла седмица, търсете ме край печката.

# 695
И аз съм маскирана на готвачка.
Вече имам миксер-пасатор, 2 вида тенджери, 1 тава, някакви големи лъжици с дупки (?!) и куп други подобни.
Имам и престилка и голяма ръкавица за фурна.
И какво ям днес, а?
Минипици  Laughing
Взех и от прекрасния мед  Sunglasses
Прибрах си и пуфкавия зайо, беше оставен на отглеждане при мама и татко за малко.

# 696
  • София
Споделям, че днес не се маскирах, но ме радват всички, които го направиха.

# 697
Споделям, че пропуснах Хелуинското парти, но се погрижих детето да изглежда зловещо.
Споделям, че синът ми расте чувствителен и мил.

# 698
  • България-Швейцария
Нашата почерпка или пакост завърши преди час, снаха ми и брадъра като видни немско-швейцарски деятели не тачат много тоя празник, но все пак маскираха дребния на пожарникар.
Добре му се получи, а и актуално някак Mr. Green. Костюмът му е подарък от съседката ми по етаж, която спечели зелена карта преди 2 години и вече е отвъд голямата вода.
Аз пропуснах маскировката, бях си в обичайния костюм на работещо момиче, пресконференцията утре от името на шефа.

# 699
С милото ще се маскираме като Адам и Ева. Поради липса на лозови листа, тази част от тоалета ще липсва.

Абе по-добре си намерете листа, че иначе рискувате да ви объркат с ZZ Top.  Peace

# 700
Флор, а на мен ми стана мило да го прочета.

# 701
Споделям, че пропуснах Хелуинското парти, но се погрижих детето да изглежда зловещо.

Тръпки ме побиват като ти гледам аватара....  Confused

# 702
Какви тръпки?

# 703
  • До хладилника, който обичам
Децата маскирах като ангелче и дяволче, а себе си - като Истинска Майка, Която Успява да Свърши Всичко Без Никакво Усилие, за по-лесно - като готвачка, по Буми. И не само се маскирах, ами направих бадемови мъфини с шоколадови парченца, за конкуренция на Умбра, с детето украсявахме вчера и днес. Тя повече иска да украсява, отколкото да ги яде, така че на мен се пада и тая нелека задача.

# 704
  • Варна
А Василиса отмаскира ли се вече, да приеме закъснели честитки и от мен? Май не е, но както и да е. Уважаема Василиса, бъдете все така премъдра! И нека все така ни забавлявате с вашите истории!

Два дни имах гостенка - мама. Вчера я изпратихме обратно. А аз се сдобих с две саксийки хризантеми - нови жертви (тъй рече мъжът ми).

Общи условия

Активация на акаунт