Отизиви за 127 ОДЗ София - всички филиали

• 28 132
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
Записването става във филиала на ул. Тулча, лесно я намерих, но аз си я знаех тази ДГ от преди.
Само да ти кажа, че входът на детската градина не е на ул. Тулча, а на ул. Руен.
И директорката, и касиерката са много любезни, така че не би трябвало да има проблем със записването. Peace

# 31
  • sofia
за всички филиали ли е там записването? (на ул. Тулча?)

# 32

Ами, предполагам, но мога със сигурност да кажа за филиала в 97-ми блок.  Peace

# 33
  • Вън от пространство и време

Да, за всички - там е централата.
Таксата е 60 лв., плуване - 36, английски - 20, латино-танци - 20, приложни изкуства - от 2-ра група нагоре, май беше 20 лв. (не съм записвала децата си), балет - 20, има и още, ама не ги знам кои са актуални тези на които не ходим. За нас само плуването е в централната сграда, по танци и английски на място идват преподавателите (така беше и при сина ми, който бе в един от филиалите при "Вторични суровини").

Последна редакция: чт, 05 май 2011, 22:29 от Форест Гъмп

# 34
Форест Гъмп, Виждам, че детенцето ти е по-голямо и вероятно по-отдавна посещава градината, та да те питам дали си доволна от персонала и отношението към децата?
Аз онзи ден отидох до 97-ми бл. и бях свидетел как за нищо се карат на децата и едната почти заплаши накрая с бой, ама като ме видя веднага смени тона и стана почти любезна.

# 35
  • Вън от пространство и време
О, аз само за госпожите на моите деца мога да дам отзиви, другите не ги познавам въобще. Имахме късмет с тях, нямам сериозни оплаквания. Децата научиха много песнички, стихотворения, нарисуваха много рисунки, научиха се на различни приложни деъности, създава се добра работна обстановка, няма сериозни конфликти между децата или поне успяват успешно да ги овладеят когато има. Малко с базите за игра навън е зле тази градина. Синът ми почти нямаше къде да ги извеждат, при дъщеря ми има двор, но в него има само един пясъчник и една пързалка, в централната сграда има играчки, но пък дворът е тесен за повече групи.

# 36
Благодаря ти за отговора! Дано и ние да попаднем на свестни госпожи, които да си обичат работата и децата.

# 37
  • sofia
На малкия ще му е за първи път да се отдели от мен. При вас как е, били ли сте на ясла? Какво планирате да правите за по плавен преход?

# 38
И моето момченце е прието там-  Калоян , от септември.Не съм надниквала да погледна базата, апартаментчето , информирах се от написаното от вас.Живот и здраве ,да е , да свикнат дечицата лесно , защото моето момченце все още не е ходило нито на ясла , нито на градина

# 39
  • sofia
Имам идея да ги събираме за по малко, да се опознаят, за да им е по-лесно да свикнат след това в градината. Какво ще кажете?
Например на батутите е добро място за това, а и всички са от квартала предполагам..

# 40
Имам идея да ги събираме за по малко, да се опознаят, за да им е по-лесно да свикнат след това в градината. Какво ще кажете?
Например на батутите е добро място за това, а и всички са от квартала предполагам..
Аз съм съгласна , живеем в Стрелбище постоянно  , бл.93 , батутите са идеално място, само че аз мога само след работа след 18.00ч.

# 41
  • sofia
Може би варианта е да си разменим снимки на децата и телефоните на лични, за да се познаем там. Аз имам възможност да идвам по това време, но бих искала да знам че ще има някой там, защото иначе ходим с приятели в парка.

# 42
Моля, личните разговори на ЛС!

# 43
Здравейте, аз да помоля за мнение за полудневния филиал. Видях, че има свободни места за випуск 2006 и мисля да кандидатстваме. Интересува ме:
1. Доволни ли сте от това, което научават децата?
2. Базата?
3. Храна има ли и как е?
4. От кога започва учебната година.

Благодаря предварително   bouquet и когато имам отзиви аз също ще пиша, за да съм полезна.

# 44
Момичета, искам да ви попитам детската градина от кога започва занимания - от 01.09. или  от 15.09.?
Да си мислех, че всички започват от 15.09., но от една мама разбрах, че в Брезичка, примерно, започват от 01.09.

Общи условия

Активация на акаунт