Отизиви за 127 ОДЗ София - всички филиали

• 28 132
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
  • sofia
АЗ звъннах, казаха новосформираните групи от 15-ти септ. - начинаещи

# 46
Аз днес успях да отида до ГД и на мен ми казаха, че вероятно от 15-ти ще започнат.
Влязохме да видим обстановката, а и малката да види къде ще прекарва деня си след 2 седмици.
В момента ремонтират и беше малко разхвърляно, но иначе предполагам е уютно. Само дето не мога да си представя как в тази малка стаичка ще се поберат 15 деца, че и ще си играят там. Просто е много, много тясно  Shocked
Иначе госпожата, с която говорихме беше много мила и спокойна - допадна ми.
Щяло да  има и родителска среща, но не ми каза кога ще е.

# 47
Пиша, за да побутна темата. Интересува ме филиала полудневни групи бл. 116, ул. Нишава, випуск 2006, както бях писала в предния си пост.
В сряда ще отида до детската градина, ще задам всички интересуващи ме въпроси и ще пиша тук, за да бъда полезна.

Ако междувременно се включи някой с информация на какво да обърна допълнително внимание - благодаря предварително.  bouquet

# 48
  • sofia
Някой свързал ли се е с филиала в бл97 ? Нещо не ми отговарят на телефона, нямаше ли да има родителска среща?

# 49
Здравейте, аз да помоля за мнение за полудневния филиал. Видях, че има свободни места за випуск 2006 и мисля да кандидатстваме. Интересува ме:
1. Доволни ли сте от това, което научават децата?
2. Базата?
3. Храна има ли и как е?
4. От кога започва учебната година.

Благодаря предварително   bouquet и когато имам отзиви аз също ще пиша, за да съм полезна.

Аз отговарям, както бях обещала.
1. Все още не мога да преценя дали ги занимават децата, ако видя, че не - ще го преместя - има удобни опции в района за навършилите 5. Има занимални в училищата, също и в близкото читалище. Ще проверя също и частните детски градини как са.
2. Базата е добра.
3. Храна няма. Родителите ако преценят че детето няма да издържи без закуска, слагат каквото детето харесва - плод, сандвич, вода и др.
4. Учебната година започвна от 15.09.

Успех на търсещите!

# 50
Здравейте, момичета! Виждам, че в темата отдавна не е писано и коментирате само някои филиали. Има ли някой впечатления от този в 95-ти блок? Отвън изглежда малко помещение. Ще съм благодарна ако някой е ходил там да сподели инфо за условията, педагодите, лелките. Предварително благодаря!

# 51
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте!
Хайде и аз да "побутна" темата с един въпрос:
Дечкото тази година е приета в ясла за септември, а от догодина 2013 есента - ще е 1 група ... Та, май въпросите станаха 2 Simple Smile
1/ Къде се помещават сегашните 3-ти групи, които тази есен ще са 4-ти? - в някой от блоковете или в една от двете сгради - на Дедеагач и Тулча?
2/ Майки на дечица набор 2006 - те са трета група сега - нали? Моля, за мнение относно "ученето" на децата ви! Доволни ли сте от госпожите, като педагози, и от отношението на персонала на детското заведение като цяло?
Надявам се да има скоро отговори  Wink

# 52
  • София
Здравейте,
моето дете е прието във филиала в 95 блок. Ще съм благодарна ако някой сподели впечатления.

# 53
Дечкото тази година е приета в ясла за септември, а от догодина 2013 есента - ще е 1 група ... Та, май въпросите станаха 2 Simple Smile
1/ Къде се помещават сегашните 3-ти групи, които тази есен ще са 4-ти? - в някой от блоковете или в една от двете сгради - на Дедеагач и Тулча?
2/ Майки на дечица набор 2006 - те са трета група сега - нали? Моля, за мнение относно "ученето" на децата ви! Доволни ли сте от госпожите, като педагози, и от отношението на персонала на детското заведение като цяло?
Видях, че детската градина има  хубав сайт http://odz127slantze.com/
4-ти групи - набор 2006г., през учебната 2012/13 г. има на "Деде Агач" и на "Тулча", т.е. там ще има 1-ви групи за уч. 2013/14 г.

# 54
Здравейте!
Някой може ли да даде "прясна"информация за 127 ОДЗ - филиалът на "Деде Агач"?Доволни ли сте ?Днес ходих да записвам малката-не можели да ми кажат колко деца са в група и т.н.Много разколебана останах.Моля ако има някой,чието детенце посещава филиалът нека пише.

# 55
  • sofia
Моето дете ходи в филиала на Нишава. Апартамента е малък, децата мисля са 17. Децата ще бъдат в този малък апартамент до последно докато тръгнат на училище.

# 56
Здравейте!
Някой може ли да даде "прясна"информация за 127 ОДЗ - филиалът на "Деде Агач"?Доволни ли сте ?Днес ходих да записвам малката-не можели да ми кажат колко деца са в група и т.н.Много разколебана останах.Моля ако има някой,чието детенце посещава филиалът нека пише.
Моята дъщеря също е приета в 3- та група в сградата на Деде Агач на класирането в края на октомври. Лично аз съм много доволна от условията и от учителките, бързо се адаптира и се радвам , че е с по-големи деца / тя е 2008 г. /. Групата беше 20 + 5 деца, гледам, че има още 3 нови дечица.

# 57
Някой може ли да сподели впечатления за филиала на ул. Нишава, бл. 116, полудневна група? Hug

# 58
Здравейте, тази година ще кандидатстваме в 127-ма. Родени сме 2013, така че е за втора ясла. Като си гледаме точките, май и ние ще сме на жребий, така че стискайте палци. Искам да попитам за някакви по-пресни отзиви за това детско заведение и по-специално за яслата - дали им дават вода, дали ги извеждат навън, дали има някакви неприятни случки? Другият ни вариант е на ясла Бон Бон, но за нея прочетох лоши неща, а  и колкото пъти да минем оттам, децата никога не са в двора, самия двор изглежда занемарен сякаш не се ползва.

# 59
  • София
моля за актуални мнения за тази детска градина. Чудим се коя да изберем в района newsm78

Общи условия

Активация на акаунт