Отизиви за 127 ОДЗ София - всички филиали

• 28 132
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и аз моля за актуални мнения за филиалите 93а и 97-ми на 127 ОДЗ Слънце?

# 61
Филиалите са решение за хора, които нямат никакъв шанс да се класират другаде. Иначе не са място, което бихте избрали за децата си. Тъмно, тясно, много деца. Видях и двата филиала. Не мисля, че отговарят на изискванията за пространство за дете. Липсата на двор е голям проблем. Дори и да ги водят в голямата градина, възможностите за извеждане на децата са много по-малко. Представете си децата затворени там от септември до април в една стая...Ако не сте ги виждали, посетете ги.

# 62
Ясно, благодаря...Наистина само там се класираме за жребий и нямаме избор! Sad

# 63
Здравейте,
Знаете ли дали ако ни приемат в яслената група на Ул. Дедеагач следващата година ще ни преместят в някой филиал или децата си остават до края, на мястото където са приети?

# 64
Здравейте,
Знаете ли дали ако ни приемат в яслената група на Ул. Дедеагач следващата година ще ни преместят в някой филиал или децата си остават до края, на мястото където са приети?
И аз имам същия въпрос! Моля някоя мама с дете, минало по този път, да отговори.
Защото на мен ми казаха на място, че децата от яслата следващата година ги местят където се отвори 1-ва група, тоест където изписват 4-та, а това можело да бъде и в някой от блоковете. Демек нямало сигурност и още не можело да се каже. newsm78

# 65
Здравейте,
И аз искам да помоля за актуални, мнения за филиала 93А, имаме шанс да ни приемат там...
Искам да попитам за персонала, за базата... доколкото разбрах е тясно, но поне децата щастливи ли са? Учителките как са? Хигиената, храната и т.н.
Каквото ви дойде на ум Simple Smile
Многоооо благодаря
  п.с. Ние сма 2012г
 Heart Eyes

# 66
Аз мисля,че филиалите на 129 ЦДГ бл.5 и бл.6 са по добър избор от 127 ОДЗ...филиалите.Наблюденията ми са,че апартаментите разполагат с по голяма площ и по усамотени площадки със слънце и сянка.Отзивите относно педагозите са мн.добри и хигиената на ниво.Вашето мнение какво е?

# 67
Здравейте,
Моля за актуална информация относно сградата на ул Тулча. Пуснах отделна тема, но никой не ми отговоря. Какъв е колективът, отношение на учители, лелки към децата. Приеха ни тази година и много ми е свито да местя ли детенце. Набор 2011 сме, от частна градина, но с неудобна вече локация. А и таксите не могат да се сравняват..

# 68
Ние сме в същата ситуация - миналата седмица ни излезе класиране за сградата на ул Тулча.

И моята дъщеря е набор 2011 и от яслата досега си ходи в частна градина. Ние живеем на 2 пресечки от градината и тъкмо ходихме да видим двора. Тя много се вълнува, но ми се щеше да чуя мнения относно госпожите, атмосферата вътре и въобще какво научават децата, с радост ли ходят на градина или не....  Thinking

# 69
Честито, A_vagabоnd и fifi_0421! Материалната база на Тулча е без забележки. Учителките са добри, тези на 2011 не ги познавам, но ексцесии няма. Винаги ще намерите за какво да се дразните в зависимост от изискванията си, но като цяло градината е супер като организация, хигиена, работа с децата, допълнителни занимания, храна (моите ядат всичко, но им е малко) и т.н. Така че според мен, без притеснения откъм заведението, само децата ви дано бързо се адаптират и си намерят приятелчета и всичко ще е наред.

Общи условия

Активация на акаунт