Кухните -34 тема

• 72 514
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • София
Здравейте,
моля дайте съвет.
Търсим си кухня, от Айко ни направиха проект вратите са мдф гланц - цената е около 6000лв. Но след ровене по форумите се отказахме от Айко, .
От чучолине ми искат 7700 без ДДС, много голяма разлика в цената има.
Дайте идея къда да си поръчавам  кухня.
Размерите са 3,8м на 2,2м. Благодаря ви предварително.

Защо не пробваш и в Кухни Диалог? Нашата кухня е от там, миналата седмица монтираха шкафовете и съм с добри впечатления.

# 272
Момичета, счупи ми се  батерията на кухненската мивка. Ще купувам нова. От старата не бях доволна, някак явно не улучих формата и когато миех много ми се мокреше с вода между мивката и стената отзад /незнам дали го обяснявам добре/  и там слагах  кърпа за да поема водата. Можете ли да ме насочите по какви критерии да си избера смесителя, за да нямам такъв проблем и сега. Мивката ми този  http://www.teka.com/html/cat/prod.php?producto=PR-0001206&categoria=CA-0000008&idioma=bg&backto=%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8&nameProd=JUCAR%202C&nameCat=%D0%9C%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8модел.
Благодаря.

# 273
Здравейте,
моля дайте съвет.
Търсим си кухня, от Айко ни направиха проект вратите са мдф гланц - цената е около 6000лв. Но след ровене по форумите се отказахме от Айко, .
Това ми е проектът от Айко

тук

А за същия проект ли Чучулайн ти искат 7700?

# 274
Да за същия проект от
Здравейте,
моля дайте съвет.
Това ми е проектът от Айко

тук

А за същия проект ли Чучулайн ти искат 7700?
Да и то 7700 без ддс и без плот.

# 275
Здравейте,
моля дайте съвет.

Защо не пробваш и в Кухни Диалог? Нашата кухня е от там, миналата седмица монтираха шкафовете и съм с добри впечатления.

Благодаря, ще мина да видя каква цена ще ми дадат.

# 276
La vie en rose, много ти е свежа кухнята и с островът-маса наистина е много добро решение. а старото строителство има несравним чар. ако знаеш колко време търсихме такова жилище, но все пак в последния момент се решихме да купим ново. видях, че нямаш абсорбатор - как стои въпросът с проветрението при вас? достатъчно ли е само от прозорците (при готвене имам предвид, разбира се)? питам, защото има връзка с изолацията на нашето жилище, ама преди да изпадна в подробности, искам да чуя как е съвсем без абсорбатор.

# 277
  • София
Здравейте момичета! Чета  следя от много отдавна дори преди 3 месеца качих снимки на полуготовата кухня. Не съм пропуснала от тогава нито пост,но не съм писала. Сега имам нужда от помощта ви. Качвам две снимки на мястото за последния шкаф и самият шкаф, който е все още без врата. Кажете ми дали замисълът ми е грозен ?

http://eva23.snimka.bg/daily/kuhnya.547799.21369315

Шкафа е в долната си част по - широк за да се вмъкне вътре микровълновата, от горе има врата, но не е сложена все още. От микровълновата при уширението до горните шкафове съм оставила една лавица за декорация. Вчера го докараха, но мъжът ми го постави на мястото му и отсече,че не му харесвало така било грозно и да си направим прав колона шкаф какво е от другата страна пък микровълновата да е на плота до него. На мен ми харесва така с асиметрията,но сега съм объркана дали не греша? Много ще съм ви благодарна за отзиви. Ако ви е трудно да си го представите ще се опитам да го накатеря на мястото му и да снимам пак.

# 278
харесала съм за плот-мат артууд-каква ви е мнението,зелени шкафове-връзва се идеално newsm78 newsm78

Поразрови се в предната тема. Там Гретел беше показала своята кухня, която е точно така направена. Peace

Кухнята на Гретел е само с акценти в зелено. Ето виж тази
http://www.mebelitotal.com/store/Fantastico-mebel-Prego-Praktik- … -kordoba-A1V.html

Тук обаче е вписано грешно, че плота е Кордоба. Всъщност е искания от теб Артууд.

# 279
харесала съм за плот-мат артууд-каква ви е мнението,зелени шкафове-връзва се идеално newsm78 newsm78

Поразрови се в предната тема. Там Гретел беше показала своята кухня, която е точно така направена. Peace

Кухнята на Гретел е само с акценти в зелено. Ето виж тази
http://www.mebelitotal.com/store/Fantastico-mebel-Prego-Praktik- … -kordoba-A1V.html

Тук обаче е вписано грешно, че плота е Кордоба. Всъщност е искания от теб Артууд.
  bouquet

# 280
  • Банкя
Еvка На мен ми харесва, поне като гледам 2-те снимки и мислено си представям комбинацията. Grinning
Елементът с лак, който е под микровълновата приобщава/"връзва" цялото и за мен би било ок. Wink

Може би мъжът ти, като го е сложил без вратата, не е могъл да си представи, как ще стои завършено. Thinking
Ако ти харесва, опитай се да го убедиш да го закрепите както е направен, а ако не го устройва (след като е сложена вратичката), тогава махнете долната част. Peace

# 281
  • София
  На мен също ми допада, така или иначе го имате този вариант, сложете го пък може мъжът ти да размисли.
  Открих хладилник за вграждане около 105 см висок и 190 литра, аз лично го разгледах и мисля че ще ми  е достатъчен.
  Така че отново да попитам, абсолютно ли е нужно да има цокъл отдолу и под хладилник за вграждане, тоест да се вдигне на 115 см например? Или може да стои на пода, особено ако е в часта от барплота? Не че 115 е много високо реално.... Засега няма да го взимам, но се чудя дали да не си оставя един шкаф там с подобна опция.

# 282
  • Банкя
Aila Доколкото разбирам, хладилникът ти е за високо вграждане, тоест няма крачета (аз не съм и сигурна, дали тези, които са от 2 части - долу фризер, горе хладилник, имат крачета, само предполагам Rolling Eyes).
Ако решиш да го сложиш направо на земята, тоест с един лист ПДЧ/МДФ/дъбова плоскост отдолу, ще ти се развали линията на кухнята, тъй като тя ще има цокъл от 10см отдолу. Thinking
Не мисля, че накрая ще ти хареса...

По-добре си го монтирай веднага над цокъла. Както си написала, 115см не е много високо. Peace

# 283
  • София
  Мерси май ще си го оставя шкафа с опция за подобен хладилник. Отдолу се слагала питах някаква скара, за да има циркулация.
  А сега да попитам, избирам абсорбатор. Кубатурата на общото помещение е 90 куб.м. Това означава че трябва да търся абсорбатор за 900 куб м на час ли?
  Защо този е по-евтин от другите и какво ви е мнението за него -  http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=22_335_220&products_id=19146

Да попитам тези които имат гранитен плот, може ли да се направи по-широк от 60 см плота и това много ли оскъпява нещата?

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 20:42 от Aila

# 284
La vie en rose, много ти е свежа кухнята и с островът-маса наистина е много добро решение. а старото строителство има несравним чар. ако знаеш колко време търсихме такова жилище, но все пак в последния момент се решихме да купим ново. видях, че нямаш абсорбатор - как стои въпросът с проветрението при вас? достатъчно ли е само от прозорците (при готвене имам предвид, разбира се)? питам, защото има връзка с изолацията на нашето жилище, ама преди да изпадна в подробности, искам да чуя как е съвсем без абсорбатор.
Миран, ако имаш възможност да сложиш абсорбатор не се колебай ! Много е лошо без, умирисва се целият хол. Аерации има и на двата прозореца и една, точно над котлоните, но не е достатъчно. За жалост, в нашата кухня има една чупка в стената, точно над металните етажерки, която ни пречи да сложим мебели, а самата стена е от картон и се опасяваме, че не би издържала такова тегло  Thinking Само това е причината.
Що се отнася до апартамента в стар стил, не е наш, наематели сме. Но откакто живеем в него си даваме сметка, че това е идеалния тип жилище за нас, обичаме високите тавани, гредите, камината и изобщо духът на миналото.  Grinning Като казвам това, живяла съм и в ново строителство и ви разбирам - големи модерни помещения, много добра организация на стаите, а и по-малка нужда от ремонти, защото е ново. Та честито да ви е и да си го обзаведете с вкус. Hug

Общи условия

Активация на акаунт