Кухните -34 тема

• 72 504
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
 Хладилника ти е явно много функционален и смениш ли го , нов ще ти е малък.  Сложиш ли го при кухнята , ще ти заеме много място. Така , че добре би било на друга стена  да е сложен, според мен разбира се.

# 256
  • София
  Тоест одобрявате решението ми  Wink Той и там не ми допада особено, най-добре щеше да си е в кухнята, ако бях съобразила прозореца леко да го дръпна на едната страна, но вече е късно. Благодаря ви много за подкрепата и терзанията. Надявам се вече след месец и нещо да покажа резултат.
  Последен въпрос, ще има нещо като лек барплот, да го направя ли по-висок леко от долните шкафчета или да го оставя с тяхната височина?

# 257
Аз съм за по висок барплот.Първо няма да се вижда моментната неразбория в кухнята, второ ще се разчупи и дизайна.Стандарта за височина на бар е 115см  Peace

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 20:13 от liubo3

# 258
харесала съм за плот-мат артууд-каква ви е мнението,зелени шкафове-връзва се идеално newsm78 newsm78

# 259
  • София
Аз сум за по висок барплот.Първо няма да се вижда моментната неразбория в кухнята, второ ще се разчупи и дизайна.Стандарта за височина на бар е 115см  Peace
  Мерси много за отговора, аз си мислех към 110 см , значи почти съм улучила. Целта ми е да не закривам и прозореца много, който е на метър от пода...
  Преди малко си харесах и плочки за гръб и за пода  Simple Smile

# 260
La vie en rose ,
много ми харесва у вас Hug
Страхотно е!Много е сладко!  bouquet

# 261
  • Банкя
харесала съм за плот-мат артууд-каква ви е мнението,зелени шкафове-връзва се идеално newsm78 newsm78

Поразрови се в предната тема. Там Гретел беше показала своята кухня, която е точно така направена. Peace

# 262
# 263
  • Стара Загора
и аз се записвам  да следя тази тема,март месец започваме цялостен ремонт ,и ми предстои обзавеждане на кухненски бокс с хол което е едно цяло помещение.Все още се колебаем в избора на цветова гама,евентуално се спираме на този вариант,но ме притеснява поддържката и се чудя с какъв под ще си отива и с какви стени.(мислим меката мебел да бъде в черен цвят-кожа)Моля помагайте с съвети.

# 264
Djane, направили сте кухня - мечта! Браво, браво. Красота и уют. Като я гледам и ми мирише на шарена сол Simple Smile

# 265
  • София
kokovi4 тази снимка от къде я изрови , давай да разглеждам, че и аз съм в същото положение, а това ми допадна без черното Simple Smile.
При нас също е едно помещение, меката мебел ни е с цвят кафе, а къхнята още я мисляяяяя  ooooh!

# 266
Здравейте,
моля дайте съвет.
Търсим си кухня, от Айко ни направиха проект вратите са мдф гланц - цената е около 6000лв. Но след ровене по форумите се отказахме от Айко, .
От чучолине ми искат 7700 без ДДС, много голяма разлика в цената има.
Дайте идея къда да си поръчавам  кухня.
Размерите са 3,8м на 2,2м. Благодаря ви предварително.
Това ми е проектът от Айко

тук

# 267
  • Стара Загора
kokovi4 тази снимка от къде я изрови , давай да разглеждам, че и аз съм в същото положение, а това ми допадна без черното Simple Smile.
При нас също е едно помещение, меката мебел ни е с цвят кафе, а къхнята още я мисляяяяя  ooooh!
http://kuhniprego.com/модерни-кухни/rain/

# 268
Здравейте,
моля дайте съвет.
Търсим си кухня, от Айко ни направиха проект вратите са мдф гланц - цената е около 6000лв. Но след ровене по форумите се отказахме от Айко, .
От чучолине ми искат 7700 без ДДС, много голяма разлика в цената има.
Дайте идея къда да си поръчавам  кухня.
Размерите са 3,8м на 2,2м. Благодаря ви предварително.
Това ми е проектът от Айко

тук

Тази цена сигурно е с плот камък и лице лакиран мдф....
Отвори позвънете и звънни на няколко обави.Мисля че ще намериш изпълнител за около 3000 -3500!
Ще добавя и че тази визуализация от Айко прилича на детска рисунка.За шест хиляди лева трябва повечко да се стараят Wink

# 269
Плотът е обиктовен, а иначе вратите са мдф гланц, за технически камък искат още 2000лв.
Точно това ви питах да ми препоръчате някой, който работи добре, не ми се иска да ги дам тия пари и да се окаже зле направена.

Общи условия

Активация на акаунт