Кухните -34 тема

• 72 498
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
...
Ако да, би ли казала какъв е абсорбатора и колко квадрата е цялото помещение?

http://intermarket.bg/index.php?itemID=408 това е аспиратора, помещението ми е около 45 кв.м.

Момичета помагайте, моля. Да си повторя въпроса, трябва да разпределя шкафове долен ред с дължина 3,30м. или 3,20м., плот и мивка, място за миялна... Предлагат ми да са широки по 65см. но не знам когато размера е нестандартен дали после няма да ми се объркат нещата. Искам по възможност само чекмеджета и да си сложа хубави аксесоари за прибори, ножове, подправки, гледах ги в каталога ма хефеле, искам всичко да ми е подредено, а тези неща май са само със стандартните размери.
Май трябва да отида до фирмата която ги предлага, не знам само дали консултират или просто ги предлагат  Rolling Eyes някой пазарил ли е от Продес?

# 451
  • София
Момичета помагайте, моля. Да си повторя въпроса, трябва да разпределя шкафове долен ред с дължина 3,30м. или 3,20м., плот и мивка, място за миялна... Предлагат ми да са широки по 65см. но не знам когато размера е нестандартен дали после няма да ми се объркат нещата. Искам по възможност само чекмеджета и да си сложа хубави аксесоари за прибори, ножове, подправки, гледах ги в каталога ма хефеле, искам всичко да ми е подредено, а тези неща май са само със стандартните размери.
Май трябва да отида до фирмата която ги предлага, не знам само дали консултират или просто ги предлагат  Rolling Eyes някой пазарил ли е от Продес?
Зависи какво искаш от Хефеле, в каталога има размери. Кажи на проектанта на кухнята, че искаш това, това и това и той или тя ще ги предвиди тия неща в шкафовете. Според мен няма смисъл да се разкарваш до Продиз.

# 452
Момичета много благодаря за съветите  Hug
ПОмещението холо-кухня ми е 40кв.м. , значи трябва да търся аспиратор над 800м/ч?  И колко децибела ? (под 50 или още по-малко?)

mds кухнята ти  е разкошна !!!!

Относно канта , ние си поръчахме да е с алуминиев кант. Някой някакви отзиви?

Мивката аз задължително искам да е микролен , защото при майка има мивка микролен и от тези гладките...ами разликата е огромна.

# 453
Сега и аз да попитам,при общо помещение 80 квадрата,какъв аспиратор да търся/трябва ми за две котлончета/,като до тях имам отваряем прозорец,та ще бъде отворен,докато готвя.Подчертавам,че много миризливи манджи няма да се готвят в това помещение,а по-нормални и бързи.

# 454
  • София

най-вече предлагат. в Продиз основно пазаруват мебелисти и никой не ти обръща особено внимание - ще ти бутнат големия каталог на Хефеле и се оправяй сама. а тоя каталог можеш спокойно и бавно да си го разгледаш и онлайн - от сайта на Продиз има линк към него. после можеш да отидеш само да питаш дали избраното се предлага или не.

хубави разделители за прибори и за чекмеджета предлага и Блум - имат няколко размера, за различна ширина на чекмеджето. разгледай и техния каталог.

# 455
http://www.fagor.bg/index.php?categoryID=27#h1
Ами за 15кв. ми казаха че трябва да е  400 м3 и нагоре но минимума е 400 !
смятайте  Wink

# 456
Обещах снимка на кухнята, по точно на гръб черно стъкло - кликни

mds страхотна кухня!  smile3501
Долните вратички от бамбук ли са? Стоят невероятно.
Би ли споделила как е застопорен лакобела за стената?Има ли плоскост отзад?Плотът ти какъв е?

# 457
  • Стара Загора
MDS, задължително провери аксесоарите на Блум. В моята кухня има някои тяхно производство. Много са добри.
На мен ми ги предложи, достави и монтира майстора, който ми прави кухнята. Не е задължително ти да обикаляш фирмите, но е задължително да знаеш какво искаш и точно това да ти доставят и монтират.
Успех   bouquet

# 458
... с какви параменти трябва да си търся аспиратор в този случай и къде мога да открия формулата?

Aila,
ето:
Как да изберем подходящия за нас аспиратор ?
http://novdom.net/kuhnia/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8% … 0%BF%D0%B8%D1%80/

Още една полезна статия
http://www.atatandem.com/falmec.php

# 459
Привет, момичета! Искам да попитам за кухненските мивки FAT - къде в София ги продават и каква е по-добре да си взема - от какъв материал /полимермрамор или гранит/.

# 460
  • София
  Благодаря много  Hug

# 461
Привет, момичета! Искам да попитам за кухненските мивки FAT - къде в София ги продават и каква е по-добре да си взема - от какъв материал /полимермрамор или гранит/.

Със сигурност ги има в Бриколаж, обаче много беден асортимент. И там ти предлагат каталога, по който да избираш.

# 462
Благодаря!!!

# 463
MDS, задължително провери аксесоарите на Блум. В моята кухня има някои тяхно производство. Много са добри.
На мен ми ги предложи, достави и монтира майстора, който ми прави кухнята. Не е задължително ти да обикаляш фирмите, но е задължително да знаеш какво искаш и точно това да ти доставят и монтират.
Успех   bouquet

BLUM :
Рали-М  http://www.rali-m.com/blum.html

гр.София
бул. Мадрид 34
тел.
02/ 9460789
02/ 8430233

# 464
  • Sofia
.....
Зависи какво искаш от Хефеле, в каталога има размери. Кажи на проектанта на кухнята, че искаш това, това и това и той или тя ще ги предвиди тия неща в шкафовете. Според мен няма смисъл да се разкарваш до Продиз.

Ами не мога да му кажа какво искам, без да знам какво всъщност предлагат. В повечето случаи се оказва, че предлагат неща, за които човек не би се сетил преди да разгледа възможностите. Попаднах на някакъв техен каталог и питането ми беше по скоро за това дали има такива "междинни"размери, аз не видях да се предлагат.

jam и аз това очаквах, значи правилно съм предположила, че няма да получа помощ.

sveta29 стъклото мисля е лепено без да има плоскост(кухнята не е нова, преди 3 години е правено всичко и някои моменти ми се губят  Crazy ), но не претендирам това да е правилния начин за монтаж. А и камъкът по стената пречи и не мога да надникна никак. Плотът е технически камък. Дървото е бамбук.  Simple Smile

А първо и аз се сетих за блум, имах спомен да съм си харесвала техни аксесоари, но навсякъде попадах само на механизми и водачи и реших, че нещо бъркам.

PAV1 благодаря за линка, най накрая подробно и нагледно представено, ще ми е много полезен.

Благодаря на всички за помощта, утре ще я мисля кухнята на стоежа, май ще се съберат 3,60 за 6 стандартни шкафа, което ще ме улесни доста при разпределение и организацията.

Общи условия

Активация на акаунт