Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 518
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
Аз точно за това се включих тук за да разбера дали трябва да правя стриктна диета или не.Благодаря за отговора.Май ще трябва да отказвам вечерното питие с мъжа ми.Не че злоупотребявам,но една чаша вино през вечер-две е традиция в нашето семейство.

# 496
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Снимков мат`риал от срещата днес няма, защото срещата беше в камерен, ама много камерен състав - bigbaba3, която всъщност нито е биг, нито е баба, а една много чаровна, усмихната и стройна дама, ама що ли не ме учудва - оказа се русенка  hahaha и моя милост. Предполагам, че останалите са решили да се пазят за срещата със zorita и ФИЛЮДКА на 6-ти..., поради която днес имахме много смешна среща - в тоалетната, с talyyy, тръгнала да носи армаган на zorita - за малко да ни изпусне, но всичко е под контрол и кантара си чака човека  Wink Та за пореден път се убедих, че и две дюканки правят среща де  Laughing
     Гледам доста неща сте писали днес, но нещо... нямам настроение, та ще ви пущам козинките и ... ще се отдавам на мързел под завивките, с дистанционното в ръка, пък ако дочакам половинката да се прибере... може и да сваля някой грам с  luvbed  hahaha

Лека, мека, палава и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 497
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
николекса, това за спорта го меля вече почти 2 год
ама обикновено няма кой да чуе
радвам се, че и ти го написа

iv.elina , правиш много интерпретации
то не беше интервално, то не беше зелен чай твоето
спазвай само един режим и комбинирай с друг чак след периода на адаптация
  аз съм стриктна във Дюкан.Пуснах темата просто да вида мненията за и против.Не смятам че съм направила нещо сензационно като съм пуснала нова тема.

# 498
То сега едни  отчети се завъртяха в ефир, ама ето и моя. И аз бях там / на срещата в Дивака/, ядох, пих и  се веселих. Освен това  развеселихме и  хората около нас - бях си направила бадж "БИГБАБА3" - Донева, щото си викам в навалицата да не би  да ме пропуснат...ама то нямало опасност/бяхме като Киркор и Гарабед дето стояли пред  магазина си и викали"не се натискайте хора, спокойно.... за всички ще има/. Та да обобщя -  ако всички сте толкова позитивни и симпатични, като Мименсита,пак ще дйда на среща Laughing

# 499
Николекса-поздравления за чудесния пост относно спорта   Peace

# 500
Направих си калкулатора на Дюкан и ми се получи това http://www.dietadukan.es/calcula-tu-peso-justo?controller=program 

От цялата работа разбрах, че ударния период трябва да е 2 дни и, че ще достигна желаните килограми на 12,12,2010.

Но някой може ли да ми обясни какъв режим трябва да спазвам през втората фаза?Виждам, че пише, че ще сваля 4,72кг, но има ли занчение в каква последователност ще правя П и ПЗ. 2/8 ли трябва да е?

# 501
Добро утро  Hug! Ето как ни хвалят по жицата - http://www.tialoto.bg/recepti-zakuski/2009/06/29/varianti-za-zak … veseni-trici.8762

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:05 от ЗлаВещица

# 502
Добро утро .Айде да почерпя кафенце ,че малко ми остана .,закуската от мименсита,че ме чака една пералня за простиране. Flutter Heart Eyes
От вторник за 1 седмица ще липсвам  Party Party.Прага ме зове  Party Party
Отчет за днес:61,500 . Heart Eyes
Сори ,че съм подвела съфорумката с количеството нишестяни ,аз затова казах да погледне на първа страница ,щото тия подробности не си ги спомням много ,пък и аз определям нишестяните на око долу-горе.Не ми е фатално тъй като ги ям много рядко,просто не ми се яде.Вчера шопинг-тура по магазините не доведе до покупка  newsm78.Всичко или скъпо,или грозно.Та ще си карам май със старите дрешки ,че и щерката не ще да дава нищо от своите и да видим как ще се пременям там. newsm78 Абе все ще измисля нещо,важното е да реша въпроса със запека ,друго нищо не ме притеснява. ooooh!Та днеска ще ходя до аптеката да видим какво бързодействащо ще ми препоръчат.То не знам остана ли нещо дет не съм пила вече . ooooh!

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 09:06 от ЗлаВещица

# 503
  • София :(
         Добро утро  Hug
      Пийнах на tonnny_bg от кафето за отскок и спретнах закуската  Wink

Кантарев пък се разсърди на снощния зелен фасул, който освен всичко останало, беше и възсоленичък, та днес доста вода имам да изпишквам, но какво да се прави - кантарни неволи  Crossing Arms Но и това ще мине.
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 504
Аз разглеждам идейки за Хелуин . Joy
А вие ще го отбележите ли?Хихих ,поне ще имаме фенер от тиква ,сега търся рецепта за тиквените бонбони. Party
Абе децата да се радват. Heart Eyes Heart Eyes

# 505
Аз пък на този празник съм най щастлива Joy, нямам нужда от костюм /аз така си изглеждам хихихи/, само дето бабите вещици са все едни такива слабички-явно са открили Дюкан преди нас. Нямам навика да се жалвам, ама и аз захванах едно окръгляне в района на коланчето /не че някога съм носила/ , а килограмите много малко /2кг/ са мръднали нагоре Thinking

# 506
[... Кардио(аеробика) е супер за тонус, но упражненията с тежести са тези които ще помогнат по-бързо за развиване на мускулатурата. Естествено не трябва да се прекалява както и с всяко нещо в този живот.  Но 40-50 мин на ден е напълно достатъчно.

да допълня нещо
при един трениран мускул може да се премине и към интензивна бърза тренировка с тежести на макс:
http://spidersport.com/spider-stamina-workout.php

тогава вместо с 50 повторения напр, се правят само 5
а ефектът е същият, даже и по-добър
а самата тренировка иска само 15мин вместо 50, което е супер, ако човек е зает

# 507
Добро утро и от мен, тази сутрин кантара показа +0.100 ,не е болка за умиране .tonnny bg не знам дали ще ти бъда полезна аз моя проблем със запека го решавам,като увелича дозата трици,само това ме спасява никакви други  чайчета и хапове не ми действат и приятно изкарване вПрага.mimensita lovekissНа всички желая лек и отслабващ ден.

# 508
Добро утро Hug Hug
Тонинцееее  Hug- БИЗАВАКС миличка Peace Евтинко е  (в зависимост от аптеката е до 2лв кутийката, която те изкарва до поне 10-15 такива кризистни моменти). Ако имаш проблем няколко дни и се надуиш пийни 2 вечерта и сутринта си шест Peace Може и по 1 хапченце (ако не е много сериозно положението). Важното е, че като те отпуши поне след това не прекарваш деня в 00. Може и да има някакъв дискомфорт, но поне аз не го усещам че съм пила какво ли не - майчен лист, зърнастец, чайове......Това е най-ефикасното Peace Но да не се пристрастиш ей. Аз го ползвам за наистина големи застои - 7-10 дни Peace
Да ви се похваля утре си купувам карта - ще ходя на фитнес, докато децата тренират. Три пъти в седмицата за по час и половина. Мисля в началото и аз да наблегна на кардиото, пък след нова година вече да правя и силови. 1 път седмично долна част, 1 път горна част пък за третия или ще комбинирам, или още не съм го наумила. Като му дойде времето ще го реша.
Днес след рибната луна мернах 56 за кратко на кантара. Да дава Господ и Дюки Wink до 14ти да го виждам всеки ден, че съм твърдо решена завлизането в третата - оставащото кило, кило и малко ще го разкарам там. Не съм се отказала от заветното 55 Peace.
Мисля да я карам ПЗ - ВХ- ПЗ - Г- П -ПЗ - ВХ и пак с начале. Ако от фитнеса и третата тръгнат нагоре дали да заменям ли единия ВХ с Пден newsm78 Сега чета третата част на завета  -сигурно и други въпроси ще идниктант и ще питам. Но ако някой се сети за нещо наистина важно, което уж не прави впечатление но е коронна грешка за за почването нека сподели, че да не овапцам нещата. И кое е най-препоръчително за първо вкарване - да не изпадне в шок организма, ако му дам първо картофии?, по-добре ли е макарони newsm78 и прочие....каквото ви дойде на ум на всичкипреминали и този сублинен момент Peace
Хайде е и аз подхващам домашния фитнес, дано и децата се включат поне в оправянето на тяхната стая Peace

Последна редакция: нд, 31 окт 2010, 21:14 от ANNAFACE

# 509
Добро утро, момичета-кокичета!

Ох, аз пак съм пропуснала празници на любими дюканки,
затова на патеричка, но от сърце Heart Eyes Hug Heart Eyes:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на DJ100, NIKOLINCHETO и ВАНЕСА ЙО!
Бъдете живи, здрави и много щастливи, момичета!

ПП Ани, мисля, че медикамента се изписва - БИЗАЛАКС (BISALAX) ! Blush Hug

Общи условия

Активация на акаунт