Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 642
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Според Калкулаторът нормата за мен е 65кг... Около Нова година обещава да ги стигна...И после до другата нова година да ги задържа... Еееее,страОтен е тоз Калкулатор... Дано и да е прав! Joy Joy

Moonnn, нямаш никакви проблеми! Само кажи кога идвате и не се притеснявай! Peace

Искам да изкажа специалните си благодарности към Николекса,за отзивчивостта и търпението и!  bouquet

# 91

Гадното е, че при "заварено положение" не могат да се зададат данни, прим. начална дата на вече започнал режим, продължителност и резултати ота преминатите фази, за да сметне само оставащото...

Можеш да пресметнеш.Задай началните си данни ,виж графиката си и си пресметни по месеци-дни.Ще иска нова регистрация,но можеш да сложиш фиктивен имейл,няма проверка.

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 20:47 от nikolexa

# 92
  • София

Гадното е, че при "заварено положение" не могат да се зададат данни, прим. начална дата на вече започнал режим, продължителност и резултати ота преминатите фази, за да сметне само оставащото...

Можеш да пресметнеш.Задай началните си данни ,виж графиката си и си пресметни по месеци-дни.Ще иска нова регистрация,но можеш да сложиш фиктивен имейл,няма проверка.

Ами, с така преизчислените дати, би трябвало на 28.10, т.е. другата седмица, да съм постигнала оптималните 55.2 кг. Както се вижда, това въобще няма да се случи. Аз и до НГ не съм сигурна, че ще ги стигна... За мен специално, този калкулатор дава много по-малък брой дни, от нужните ми всъщност. Аз свалям макс 1 килограм за 10 дни (както пише и в книгата за средна скорост през 2-ра фаза), а този калкулатор ми дава 7-8 кг за 55-57 дни... Та аз съм си се настроила за още 4 месеца във 2-ра фаза... Пък дано калкулаторът се окаже прав, да даде Господ и Дюкан!!!  Mr. Green

# 93
nikolexa,много ти благодаря за търпеливите обяснения. Hug
Каза ми най-лесно поддържащо тегло -65.200кг.Аз сега поддържам 61-62кг . Heart Eyes Обаче ми даде 2 дни ударна ,а аз бях 5 дни .Свалих тогава кило  ooooh!,а сега ми казва че за 2 дни би трябвало да смъкна 900гр ,ако сега я почна и да мина във втора после.Ех,ако бяхме го намерили тогава тоз калкулатор ,нямаше да се моря 5 дни ударна ама нищо де. Joy
Дава ми че за 5 мес би трябвало да стигна това тегло 65,2 ,аз действително на 65 влязох в трета фаза ,ама тогава калкулатора ми даде най-лесно поддържани кг 69,обаче аз си карах до 65 .Такааа и това го стигнах за 3 мес -15кг (почнах от 80). Flutter
Сега може и да съм посочила  други максимални и минимални кг и затова да има разминаване ,важното е че общо взето съм си в нормите .Макар че като съм си правила калкулатор в разни спортни сайтове ,все ме изкарва че трябва да съм 57кг  Whistling,което е непостижимо за мен . newsm78

: desitka*, newsm62 newsm10 а така !

# 94
 newsm78 newsm78 newsm78
desitka* що така???
На мен ми даде че трябва да сваля 22кг, и каза че първа 2 дни и втора 154 дни, и трета съответно 220дни (нали са си 22кг). Та както и да го смятам - 2дни + 154 дни прави 156 дни = 5м. и 6 дни (слагам средно 30 дена на месец). Ами ако погледна реално съм от 5м и 9дена на режима и съм свалила точно 22кг (даже имам  ираздвижване , но ще видим да се окаже постоянно и ще местя Laughing) . И всичко това е по новия калкулатор Peace Пък по стария (от първа стр.) трябваше да вляза в трета още преди 4кг, демек преди около 2месеца newsm78.
Така, че имах едни идеи, посъветвана на ЛС от куп от вас (вие си знаете кои сте Heart Eyes Heart Eyes Hug Heart Eyes Heart Eyes) за вече трета фаза. Обмислям наистина идеята за 14ти ноември (поне да закръгля на 6м. - не си спомням кой питаше защо точно на тази дата newsm78). Ако не ми избият нещо дяволите до тогава....

# 95
  • София
На всички май дава 2 дни за 1-ва фаза. Да не би това да са новите препоръки?  newsm78 Начинаещите може би трябва да помислят за този вариант - 2 ударна фаза.

Тони, и на мен сега ми излезе -0.8 кг за 1 фаза и аз свалих точно толкова, само че я карах цяла седмица, вместо 2 дни  Rolling Eyes

ANNAFACE
, не знам защо така се получава при мен. Дава ми да сваля 7.8 кг за 57 дни. Аз съм на диета вече 55 дни и съм свалила 5 кг.  Може би всичко щеше да съвпада, както при вас, ако я правех за 1-ви път, тогава скоростта е по-чувствителна, но аз нали съм на поправителен  Embarassed И аз мин. година когато започнах, 8 кг. свалих точно за ок. 50 дни, но сега нещата определно са доста различни... Та в крайна сметка от новия калкулатор мисля да взема само оптималното тегло като минимална цел  Simple Smile

Дайте идеи за телешко месо за П (освен на кайма в руло "Стефани).

# 96
и аз реших да си направя този калкулатор въпреки че вече съм във втора фаза.Дава ми до 28.11. да съм 54 кг., което ако всичко върви както трябва до Нова година ще достигна моите желани 50кг.А до 14.01.2011г. трябва да ги задържа.Дано да постигна това което желая, но нали вече един път бях ги стигнала.
Благодаря за превода на калкулатора.

# 97
На всички май дава 2 дни за 1-ва фаза. Да не би това да са новите препоръки?  newsm78 Начинаещите може би трябва да помислят за този вариант - 2 ударна фаза.

Тоя калкулатор го правих преди за започна април месец и ми даваше ударна 7 дни за 34 кг.После го правих преди около 2-3 месеца тогава ударната беше 6 дни, сега и на мен ми дава 2 дни.Явно тенденцията става 2 ударни дни и втора фаза 1/1.Режимът започва да става по-здравословен като  цяло,явно има доста оплаквания.То си има логика де,ако в началото тялото си свикне да сваля на 1/1 като имаш задържане правиш 2/2 или 3/3 и няма начин това да не мръдне кантара.А пък сега като сме научили телата си на турбо режим 5/5 и челна стойка да направиш все тая Simple Smile

# 98
Калкулирайте само свободни тежести

Да се знае правилното тегло е от съществено значение преди началото на всяка диета. За това е този, който може да се постигне без да се оставят добро чувство за хумор или здравето му. И главно на теглото, че има добри шансове да запази.
Това е отговора на калкулатора с превод на гугъл.Не виждам никакви графики.Аз ли не направих нещо както трябва или нищо не разбирам newsm78 newsm78

# 99
Калкулирайте само свободни тежести

Да се знае правилното тегло е от съществено значение преди началото на всяка диета. За това е този, който може да се постигне без да се оставят добро чувство за хумор или здравето му. И главно на теглото, че има добри шансове да запази.
Това е отговора на калкулатора с превод на гугъл.Не виждам никакви графики.Аз ли не направих нещо както трябва или нищо не разбирам newsm78 newsm78

Гледай надолу формуляра ,с червено ти показва кое поле не е попълнено както трябва.

# 100
  • София
чочосан, не си попълнила всичко правилно, съотв. нямаш краен резултат. Направи го отново, следвайки стъпките, които е дала nikolexa (с превода).

nikolexa, от къде черпиш толкова много нова информация за режима? Тук е разопространена само книгата, другото е интерпретации по форумите...

Аз сега съм се замислила за 3-та фаза. Не, че ще влизам скоро, ама да си се подготвя предварително с инфо и план. Когато има гала вечери и въглехидратни дни, тези храни се приемат само на вечеря ли? А през останалото време от деня какви са осн. хранения (визирам обяда всъщност, закуската предполагам е ясна-трици, а следобяда предполагам се приема порцията плодове), ПЗ ли?

# 101
desitka* ,ти да не искаш цял ден гала  да си Joy Joy .хихихи ,нема начин ,пиле . Joy

# 102
  • София
Тони, това ясно, бе   Laughing Ама да знам дали е ПЗ, или само П и дали може галата или въглехидратите да се приемат прим. на обяд? В смисъл-фиксирано ли е да е на вечеря, или може да е 1 път дневно, но без значение на кое хранене точно.

Тъкмо се редактирах, че питам за обяда всъщност и ти веднага си ме скастрила  Wink  

[...цял ден гала  да си ...
А, дано дадат Господ и Дюкан!!!  newsm62

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 22:45 от desitka*

# 103
По принцип е хубаво галата и нишестяните да са ти наобед ,ама при мен рядко се получаваше .Иначе си караш на ПЗ.Имаш в трета само 1 П ден в седмицата . Heart Eyes

# 104
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ей голяма суматоха настана с този калкулатор.И аз се опитах да го направя но нещо не се получи.Не го приемам толкова драматично.По-важно е да си постигна целта която съм си наумила.

Общи условия

Активация на акаунт