Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 677
  • 728
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ооо, това с ръст - 110, хич не го броя, че съществува. За моите 157 см. трябва да съм 47 кила... Аз толкова сигурно и в 4-ти клас не съм била  Rolling Eyes

Кажете за винцето, плс: мога ли да ползвам малко за задушаване на месо?

nikolexa, благодаря ти. Аз питам специално, защото съм в П, а не в ПЗ, ма мисля да сложа по-малко, от колкото ми е месото и ще го броя за подправка Simple Smile

Nimowe, много съм впечатлена от твоите резултати, поздравления   bouquet
Undisclosed Desires, Падаща звезда, показвали ли сте ваши снимки "преди и след"? Много искам да ви видя! Тези 40-50 килограма ми звучат толкова внушително и респектиращо...

# 166
Undisclosed Desires то въпросът не е дали ще стигнеш 66 кила въпросът е дали ще съумееш да ги поддържаш. Hug Hug Hug Далеч съм от мисълта ,че от 100 кила мога да поддържам 42 . Hug Hug

# 167
desitka* малко винце може в манджата, защото алкохола се изпарява при топлинната обработка Peace
Корни  Joy Joy Joy Heart Eyes

# 168
Какво излиза сега, че няма нужда от калкулатор - вземаш си височината, вадиш 110 и готово.  newsm78 . Вярно е, че калкулатора е ориентировъчен, но той отчита възрастта/ щото не е без значение дали си на 25-30 или 50-60 години/ броя раждания едно е да не си раждал или  само веднъж в по ранна възраст, ами 2-3 или повече..... и т.н. да не прекалявам с подробности.  Нали уж на него се гради цялата философия на Дюкан. В най новия вариант даже дава препоръки за достигане на препоръчителното тегло. Сега да не ме обвините в секстанство, но по принцип съм си изпълнителна. Embarassed

# 169
  • Пловдив
Нимове, не искам да ти се меся, но все ще питам не мислиш ли, че ти е време да смениш аватара? Simple Smile

# 170
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
......
Undisclosed Desires, Падаща звезда, показвали ли сте ваши снимки "преди и след"? ............
Аз не съм.Всичките ми снимки са си само на моя си комп.Никога не съм качвала  на сайтове за снимки и не ми се занимава да разучавам.Честно казано аз не съм се снимала от месец и половина ,мъжо последно ме шракна и толкова с нежелание ,че съм излезнала  ужасно.Нито се вижда добре силуета ни нищо,може би защото съм се снимала в черни дрехи ,де да знам. newsm78

Относно алкохола в манджите ,nikolexa беш дала някъде добавките ,та там запомних имаше до 2с.л. на ден бяло или червено вино при приготвяне на ядене. Peace
Добре че е nikolexa да ни отваря очите за толкова неща .Да благодаря и аз.  bouquet

# 171
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Съгласна съм за 2-те суп.л. вино ще придадат страхотен аромат.Аз на пил. дробчета слагам бира и стават страхотни.За смяната на аватара наистина не е зле утре да ни изненадаш със нов.Лошо няма.

# 172
 smile3533 smile3534....таковата... Hug Hug Hug Hug

# 173
Ммм, здрасти от мен и днес. С  минус 2 килограма мога да се похваля. Simple Smile Все пак дългият застой на килограмите днес сутринта ми се изплати за всичките дни, в които стрелката на кантара не помръдваше. Grinning Надявам се все така да продължават да се губят килограмите.  Simple Smile

Иначе имам един въпрос. Понеже Дюкан в книгата казва, че могат да се пият всякякви напитки, които са с по-малко от 1 калория.. ии казва, че е позволена Кока Кола лайт. Има ли някакви ограничения на количеството? Защото гледах, че сте писали до 250мл прясно мляко, което ме наведе на мисълта, че сигурно и другите напитки трябва да се ограничават.

Поздрави на всички от мен. Ииии успешно сваляне на килограми днееес.  Wink Wink

# 174

nikolexa, благодаря ти. Аз питам специално, защото съм в П, а не в ПЗ, ма мисля да сложа по-малко, от колкото ми е месото и ще го броя за подправка Simple Smile

Е аз видях ,че питаш за П дните и че Вещи ти е отговорила, но реших да споделя за другите качества на праза ,за да се възползваш от тях щом като го обичаш, щото примерно аз не ги долюбвам нито едно от споменатите.

За идеалното и нормално тегло има много начини за изчисление.Това със 110 си е да кажем клише и е особено популярно сред подрастващите в БГ.Според това което съм чела от доста местенца, в рамките на нормалното тегло сме ако кг са горе-долу колкото см над метъра от височината ,а идеалното около 10% под тази стойност( т.е примерно 1.70 височина - нормално- 70 кг ; идеално-63 кг).Това обаче ако си с нормална костна структура, т.е тези стойности могат да варират +/- 5% задари този фактор.Естествено имат значение, бременности , болести,години, неща които няма как едно изчисление да може да оцени 100% правилно.Затова най-важният фактор си остава процента на телесните мазнини,които се изчислява на база на много мерки, както и на дебелината на кожната гънка.Само че и там има спекулации.Онзи ден прочетох в една от темите тук ,че над 22% мазнини било затлъстяване ,а пък в една друга тема съветваха едно девойче дето като го видиш ще се счупи,че имала много, ама цели 24% мазнини,да се хваща в ръце и да ги намалява.Според здравните норми 20-30% си е абсолютно нормалната граница за телесни мазнини( за нормлното население ,а не за професионалните атлети,при които тези проценти естествено за занижени), обаче в някои бодибилдерски  сайтове тези стойности са принижени до мъжките норми и момиченцата с болни представи за здраве и естетика изобщо не си задават въпроса , това дали няма един ден да им се отрази. Та всеки според приоритетите си. Важно е вътрешните мазнини ,тези около органите да се стопят,защото те са най-опасни и най-упорити за стопяване.А за това показател е най-вече обиколка на талията.Над 80 см талия, трябва още доста работа.И аз за сега съм в тая група и затова се мъча още с тая втора фаза.

# 175
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
това за процента мазнини ми прилича на холестерол.Веднага давам пример.Аз не вкусвам мазно под каквато и форма да е, а майка ми консумира.Как така става че нейния холестерол е по- нисък от моя.Тя  е 105кг. а аз 78?Защо тя ще има по-малко мазнини в кръвта от мен?

# 176
Здравейте слабушки  Grinning Ни една козинка няма в тая тема.... Мименситкеееееее !!! Аз карам нещо като трета, защото косата ми продължава да пада плашещо много  Sad  пия някакви витамини, но мога да тъпча възглавници.

# 177
Алекс, днеска точно за тебе си мислех! Hug Hug Къде се изгуби бе,момиче! И що така трета?! То косата ще си капе и във втора,и в трета ... Подсили я с нещо... Пък и ти имаш в изобилие! Joy Joy

# 178
Вещи, прасето ще се смени в четвърта, че иначе е alive and kicking! Embarassed Blush Embarassed
alex222, има един стимулант за коса на Икаров. За мене доста добра работа свърши, но и редовните витамини (аз вземам сега Спирулина, Б комплекс и рибено масло).
jonelaa, на 17  години ли си, както си пише в профила ти? Ако е така  #Cussing out  Този режим не е за подрастващи Naughty Ти колко си висока, че ми е интересно ако доктор и т.н. са ти казали че на 70кг си добре, как така ти искаш да си 60кг? newsm78 #Crazy newsm78

Последна редакция: нд, 24 окт 2010, 20:24 от Nimowe

# 179
Nimowe, да, на 17 съм. И миналата година бях 60 килограма, 174 висока и личната ми казваше, че съм добре. Тази година с 10 килограма по-тежка, същата височина и ми казва същото. Виждам се, че съм пълна.. не е да си въобразявам или да съм някой болен анорексичен мозък като повечето момичета на моята възраст. Аз не искам да съм като другите, т.е да съм 40 килограмова анорексичка, просто имам нужда да смъкна тези килограми и целта ми е съвсем реална, мисля.  Rolling Eyes
И не разбирам, след като не е за подрастващи какво да правя? Да се оставя да стана на 30-40, за да мога да подхвана диета ли?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт