Спирам да съм дебеланка, вече съм Дюканка - 238

• 31 522
  • 728
  •   1
Отговори
# 510
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
днес -600г.

# 511
Браво, Иве  Hands Thumbsup
Аз пък не мога да се похваля. Мерих се преди малко и гледам съм с едно кило отгоре. Cry Дали е от това, че се мерих след ядене не знам. Снощи бях на кръчма - ядох селска салата (домати, сирене, лук, печена чушка) - подправих само със малко сол и оцет и една пилешка пържолка от бутче без кожа + едно пепси лайт. Тая сутрин закусих 2 малки филийки дюкански хляб с кашкавал култура и кисели краставички. Пийвам си отвреме навреме кола лайт. А сега си правя пилешка супа. Кажете ако бъркам някъде. Направо почвам да се отчайвам.   Sob

# 512
Здравейте. 4ти ден на 1ва фаза.. Дойдох да споделя на всички нови дебеланки как да се стимулират.. Сега си направихме с моята приятелка снимки по белъо и нещо като дневниче на дните и кг..и мерките..И след като се видяхме на снимките доста неприятно ни стана.. На снимки  с дрехи горе-долу по-добре стои..но по белъо  smile3532 smile3514 Blush Blush. Искрено ви препоръчвам.. Успех от мен !   Stop

# 513
Здравейте момичета! Иве много добре, аз днес съм - 100 г, но съм доволна.Бавно и славно ще стане работата. Doby80 мисля, че бъркаш с тоя кашкавал и сиренето в салата. Иначе всичко друго звучи добре за ПЗ ден. Аз се тегля винаги сутрин веднага като се събудя, на гладно и жадно. Така е май най-реално теглото, а и винаги най-ниско. Не се отчайвай, давай напред, ще успееш! С теб сме!  Hug Hug Hug

# 514
  • София
Браво, Иве  Hands Thumbsup
Аз пък не мога да се похваля. Мерих се преди малко и гледам съм с едно кило отгоре. Cry Дали е от това, че се мерих след ядене не знам. Снощи бях на кръчма - ядох селска салата (домати, сирене, лук, печена чушка) - подправих само със малко сол и оцет и една пилешка пържолка от бутче без кожа + едно пепси лайт. Тая сутрин закусих 2 малки филийки дюкански хляб с кашкавал култура и кисели краставички. Пийвам си отвреме навреме кола лайт. А сега си правя пилешка супа. Кажете ако бъркам някъде. Направо почвам да се отчайвам.   Sob
На 1 стр. пише - VIII. Обезмаслени млечни продукти - имат ограничение до 1 кг дневно!!!
кисело мляко 0,1%, извара и сирене Excuisa FitLine 0,2%
Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!
Най-точното тегло е сутрин на гладно и по възможност след посещаване на WC-то. Ами ти си закусвала, обядвала, пила си вода към 1 л може би - естествено, че кантарът ще покаже кило нагоре.

# 515
Мерси за подкрепата, Бибина  bouquet

Верче, значи никакви обезмаслени кашкавал и сирене не стават, така ли? С изключение на гореспоменатото сирене.

# 516
  • София
Здравейте,
знам че голяма липса ме беше налегнала, но от вихпите дето се веят покрай мен намях време дори да чета.
Смятам че нещата са си ОК за мен в трета щото в момента с МЦ съм 74килца. Ще ги сборя де.
Гушкам ви всички. Hug Hug Hug Hug Hug

# 517
А, вие си пишете.....ииии...някой ви чете.....кое, колко, как, защо...ай, няма нужда... hahaha ...
ДюкЯн е отворил дюкЯна..... Outta Joint Joy .....

ПП Николекса Hug, още един път - постовете ти са мн полезни и страхотни, благодаря  bouquet!

Нуш Hug, не те разпознавам от квартала, ама изглеждаш перфектно! ПП Винаги съм знаела, че съм забележима(въпреки стремежа ми да остана инкогнито Mr. Green и въпреки лаенето ми, че никой не ме забелязва Grinning), ама чак пък толкоз Whistling Laughing ... ти ме разпознаваш, а аз не, не е честно....ПРЕКРАСНА СИ, както и фемилито.... Hug

# 518
ако знаете снощи като си легнах към 01:00 как бях гладна не е за говорене.Къркореха ми червата от глад ама удържах да не ям.Грешката ми беше че вечерях рано към 18:00ч.То от една страна хубаво е да се вечеря рано ама..........

# 519
Иве, хапвай си рано, но повечко, да те засити.

# 520
БИБИ ок.Днес съм последно ПЗ и от утре мятам 5П.

# 521
  • София
Мерси за подкрепата, Бибина  bouquet

Верче, значи никакви обезмаслени кашкавал и сирене не стават, така ли? С изключение на гореспоменатото сирене.
Точно така!

# 522
ако знаете снощи като си легнах към 01:00 как бях гладна не е за говорене.Къркореха ми червата от глад ама удържах да не ям.Грешката ми беше че вечерях рано към 18:00ч.То от една страна хубаво е да се вечеря рано ама..........

В ПЗ ден е нормално да чувстваш повече глад,особено ако си наблегнала повече на зеленчука Simple Smile
На тялото му се услаждат въглехидратчетата и вика с все сила "дай още" Simple Smile
Затова даже в ПЗ ден вечер се хапва повечко протеин.Аз примерно ям за последно в 17.00-17.30h и то от повече от 3 месеца.

Ако те налегне глад , по-добре хапни едно сварено яйце отколкото да седиш гладна.

# 523
И аз съм перманентно гладна.  newsm77

# 524
Последно Бизалакс или Бизавакс ? newsm78
Щото ако е първото,ще ме боли корем  със сигурност. ooooh! Пък не е желателно.

NIKOLINCHETO, ВАНЕСА ЙО зло да ви забрави ,момичета!Да сте живи,здрави,красиви и много обичани!

Общи условия

Активация на акаунт