2880 лв. накуп за майки студентки - 4

• 48 143
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Ааа, не съм толкова веща...
Апропо, очаквах повече реакции, ама нъцки Joy

# 646
  • Бургас
'ми ти така рече и отсече... как да ти опонира човек я Mr. Green

# 647
  • Пловдив

Абсолютно верно Peace Grinning

предходния ми пост, бе първоаприлска шега Laughing

абе,зверих се и се кьорих аз в поста ти,ама си викам-с информирания редовен потребител MTV  няма да споря

# 648
Еее, ами на официално позволения ден ако не се пошегувам, то кога??? Joy

(леекинко се ядосвам, че това е четвърта тема и то към края си, и все още се задават едни и същи въпроси, чиито отговори ги има не само на първа, ами и на почти всяка следваща страница..що не четат тез колежки   Rolling Eyes
)

# 649
Момичета, на някой налагало ли му се е да доказва пред университета бременността си със специален протокол от лекарска комисия? Мен последно за това ме върнаха - макар че представих болничен лист от лекарска комисия, и медицински картон, но не било достатъчно  Grinning
Това държавните служители не са като хората, казвам ви!
В петък се червих на ж.к. да обяснявам, и хората ме гледат и не могат да повярват. Написаха ми някаква медицинска бележка, писаха кога ми е термина, писаха, че съм с контракции, налага се режим на покой и медикаментозно лечение, биха 6 печата, и се надявам да я приемат като доказателство вече. Да се смея ли, да плача ли.

# 650
#Crazy е това е върха!
И това за да ти издадат уверение, че си студенка ли?!?!
Ми да си наемат гинеколог университета, егати простотията! Да не вярват на болничен от лекарска комисия, който признават работодатели, НОИ и ред др институции ooooh! Joy На това му се вика абсурд! Тези са за "Господари на ефира" Mr. Green

# 651
Това е за да си изтегля изпитите по-рано, защото в противен случай има вероятност да родя в залата  Mr. Green
Не знам юни месец как ще се обяснявам за какво ми е това уверение  Mr. Green

# 652
Това е за да си изтегля изпитите по-рано, защото в противен случай има вероятност да родя в залата  Mr. Green
Не знам юни месец как ще се обяснявам за какво ми е това уверение  Mr. Green

Joy с бебето на ръце и ДНК тест Joy
а може и да ти искат уверение от АСП, че наистина на тях им трябва уверение, че си студент ред. обучение Joy

# 653
Е, аз вече 5 или 6 пъти висях по канцелариите, и всеки път психически ги подготвям, че юни месец трябва да съм със запазени редовни студ. права, дори ректора ми потвърди правото ми в неформален разговор, но от канцеларията на факултета всеки път получавам различна физиономия в отговор. Върхът беше като ми казаха, че няма значение дали се явя на изпитите и дали ги взема (сесия и държавен), все ще се водя завършила  Grinning
Пък ректора защо не е на тяхното мнение, не знам  Laughing

# 654
Здравейте момичета,прочетах ви темичката и искам да ви питам..възможно ли ако уча в колеж да получа тази помощ?  newsm78

# 655
А, пък аз да си призная - МТВ ме изпързаля  newsm74 . Изобщо бях изключила за 1ви април, а този въпрос живо ме вълнува. Ама съм си  шаран голям  smile3532 , какво да се прави...
Успех на всички мами  smile3503

# 656
Момичета, на някой налагало ли му се е да доказва пред университета бременността си със специален протокол от лекарска комисия? Мен последно за това ме върнаха - макар че представих болничен лист от лекарска комисия, и медицински картон, но не било достатъчно  Grinning
........

ooooh! Ужас!
Аз след като разбрах, че съм бременна си извадих една бележка от гинеколога. В нея пишеше, че съм бременна в 6-7 седмица /или нещо от този род/. Да не казвам колко правописни грешки имаше в десетината реда... Със тази бележка и епикризата от аборта ми /който беше 3 месеца преди това/ си подадох документи за преминаване на 50% присъствие. Изобщо не ми правиха проблем нито секретарката на декана, нито от учебен отдел.
 В началото на втори семестър отидох пак до учебен отдел и попитах юни месец дали могат да ми издадат уверение със печат "редовен студент", въпреки че съм на 50% присъствие. Казаха ми, че няма изобщо никакъв проблем...

# 657
Здравейте момичета,прочетах ви темичката и искам да ви питам..възможно ли ако уча в колеж да получа тази помощ?  newsm78

Разбира се,полага ти се!Стига в колежа да си редовно обучение.

# 658
Здравейте момичета! Бих искала да попитам ако взема тази еднократна помощ от 2880 лв полага ли ми се майчинството в размер на 90% от заплатата ,на която съм осигурявана,тъй като си имам и стаж?

# 659
  • София
Абе, хора, вземете прочетете малко, точно два поста беше коментирано, че никой не чете, а само пита!!! Защо просто не тръгнеш от първа страница, тама около 100 пъти досега е задаван твоят въпрос?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ако си редовна студентка, тази помощ ти се полага. Тя няма нищо общо с майчинството и трудовия стаж.

Общи условия

Активация на акаунт