Забременяване след мъртво раждане

• 257 418
  • 1 649
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, здравейте
Аселина безкрайно ти благодаря, мила за подкрепата, аз се справям, искам не искам се примирявам, че бебето го няма, макар да ми е много мъчно, но искам да намеря покой в истината. Истина, която никой не казва и цяло Шейново мълчи, що за безобразие и безхаберие, знаеш ли, вчера ходихме на консултация с адвокат в една асоциация, председателя каза, че преди седмица две пак същия случай, същата докторка и същата болница, онемях......колко още майки трябва да загубят бебетата си от една уж безпроблемна бременност и накрая да не ги гушкат, а да плачат за тях, значи лекар означава да бъдеш такъв до край, а не само да гледаш ехографа и да казваш всичко е ОК, да си гушнеш паричките и после да излезеш сух от водата. Дано има възмездие за такива лекари.

# 106
Щом има и друг такъв случай направете всичко възможно да издирите тези хора и да се обедините в жалбата си срещу тоя изрод! Ясно е, че нещата ще се проточат в годините, но нека не ги оставяме да продължават да се гаврят с живота на децата ни!

# 107
mundi, стискам Ви палци да успеете в начинанието и дано наистина да имате късмет! Ще са Ви необходими доста здрави нерви и психика, за да тръгнете по този път! За съжаление в България няма справедлива съдебна система и нещата се проточват с години, изхабяваш се емоционално и физически и накрая няма наказание за виновниците. Наистина Ви пожелавам успех и Ви поздравявам за смелостта, която имате..., аз нямам такава, нямам сили да се боря единствено имам утеха във вярвата, на този свят всичко се връща рано или късно и нищо не остава ненаказано. Може и грехове да имам, но проклинам всички "доктори", които не си вършат работата да изпитат нашата болка, да леят същите сълзи като нас и да вкусят от тази мъка, за да разберат какво са сторили и да си платят за злините, недоглеждането на бременните и взетите толкова важни и скъпи ПАРИ!!! #2gunfire #2gunfire #2gunfire После съобщават по TV, че нямало раждаемост..., ами не има раждаемост, но няма кой да гледа бременностите, за да се раждат живи и здрави деца!!!
Успех, мила!  Simple Smile Hug Бъдете силни със съпруга ти, обичайте се и се подкрепяйте в този толкова труден момент и знай, че те разбирам отлично за всички бошуващи в теб чувства. Отдай се на емоциите си, за да ти олекне и вярвай, че един ден и нашето щастие ще дойде! Simple Smile

# 108
Съжалявам за случелото се.И 5 години да минат пак ще те е страх,направи си всякакви изследвания както са ти написали момичетата преди мен и после ще чакаме добрата вест Hug
+1 Simple Smile

# 109
 Flowers Rose Flowers Rose Моля се Бог да ви даде сили,никой не заслужава да преживее това миличка. Sad

# 110
Здравейте, момичета! Как сте, скоро никоя от Вас не е писала тук. Реших да Ви споделя как са нещата при мен и как се развиват, защото утре стават 2 месеца от както загубих моето момченце. Като цяло се възстанових физически, излекувах и бактериалната инфекция, която се появи при мен и сега вече имам наченки да ми дойде 2рия цикъл след раждането. Моята лекарка каза, че можем да действаме за ново бебе още през юли месец, което като цяло много ме зарадва, но от друга страна като се сетя, че бях бременна до преди 2 месеца и сега всичко от начало се чудя дали ще се справя с всичко, което ми предстои. Надявам се обаче скоро да се случи. Искам да Ви кажа нещо, което като го разказвам, а и като го пиша сега отново настръхвам: От както ни сполетя нещастието с мъжа ми сме ходили на църква първо в Роженския манастир, след това в манастир Седемте престола, Св. Мина, църквата на семинарита, както и Св. Богородица зад хотел Родина навсякъде имаше кръщене на деца! Дали това е хубав бъдещ знак от Бог и Богородица, но силно се надявам да е така и скоро да се похваля с нова бременност и дай Боже след 9 месеца да имам живо и здраво бебе! Пожелавам го на всички от сърце, ние го заслужаваме! Simple Smile Прегръщам Ви, момичета! ) Hug Hug Hug

# 111
asselina ,от сърце ти пожелавам скоро да видиш двете черти  Praynig,и този път всичко ще е наред ,не се съмнявай Hug.

# 112
asselina, Hugразбира се че ще се справиш, по-силни сме от колкото си мислим,повярвай ми! PeaceИ аз си задавах стотици въпроси преди да видя отново двете чертички,а когато ги видях станаха хиляди!Вярвам,че случвчщото се е добро знамение и вярвай в това ако имаш нужда,но вярвай и в себе си!Радвам се ,че възстановяването върви нормално и нещата са наред при вас!Пожелавам ти скоро да се  пишеш в темата на шкамбетата! PraynigКураж и силна прегръдка от мен! Hug

# 113
Здравейте, и аз като вас родих мъртво бебе на 05.06.20011г.Родих нормално, но при прегледа при постъпването откриха че детето няма тонове и ужаса започна,Чувствам се виновна че не сам направила нищо за да помогна на моето бебе да се роди живо и здраво.Чакам да излязат резултатите от патологичното изследване за да разберем каква е била причината.

# 114
Desid81,напълно те разбираме как се чувстваш в тези ужасни мигове!Аз преживях същия кошмар.Ако искаш можеш да ми пишеш и на лични да си говориме за каквото искаш,а също и споделянето тук с момичетата на мен ми помогна в първите месеци след кошмара!Но няма да те лъжа че болката с времето става по малка,просто се научаваш да живееш с нея и се държиш заради близките си!Желая ти от сърце много кураж и сили в тези нелеки дни!Съжелявам за и за малката душичка!Дано всички наши ангелчета почиват в мир и дано знаят колко ни липсват и колко ги обичаме!

# 115
Все се надявам ние да сме последните тук, но за съжаление животът е твърде суров понякога ...
Деси, много съжалявам за детенцето ти!  Hug
Споделяй с нас, недей да държиш чувствата в себе си, само ще си навредиш!
Не се обвинявай за нищо, гледай смело напред, въпреки болката! Сигурно си мислиш, че е невъзможно, но с времето се свиква с празнотата и я приемаш като новият спътник в живота ти.
За съжаление ...

# 116
Desid81 курай мила и силни преградки ако искаш пиши ми и на мен споделяи,плачи ако ти се плаче викай ако така ти олекне но не се предаваи ммисли само полойително и че скоро пак ще видиш  EFP .
Момичета при мен минаха 6 месеца с 5 то4ни цикала,мисля от следващиа месец да започнем с обитите за бебче моля за едни стиснати палчета този път да се получи по бързо понеже парвя път забременях на 7 месец  Praynig
 Hug Hug Hug за всички

# 117
# 118
Благодаря ви за разбирането и подкрепата мили момичета,във ваше лице откривам истински приятелки които напълно ме разбират.

# 119
Деси,съжалявам за загубата ви spoko!Прегръщам те и се моля да намериш пътя да продължиш и скоро да се донесеш прекрасни новини!Кураж,мамче! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт