Забременяване след мъртво раждане

• 258 793
  • 1 653
  •   1
Отговори
# 1 650
Момичета, как се справихте скъс страха при новата бременност? Аз съм в 15гс и започвам да се филмирам. На всеки преглед очакам да кажат нещо лошо. Или че нещо ще се случи, а съм още далеко от седмицата, в която се случи най-страшного преди. Тогава сигурно ще полудея...
Какви мерки взехте при успешната бременност, какви лекарства, какви изследвания, за да се развият нещата благополучно? Аз пуснах изследвания за тромбофилия, в момента съм на Клексан и Акард, но не искам да пропусна нещо важно. Сковава ме този страх. Не мога да се зарадвам. Моля, дайте съвети и падкрепа...

# 1 651
  • София
Лекарят ще каже ако има нужда от нещо.
Ден за ден сме се справяли. Гледах да се развличам, да се разхождам, срещи с приятели, пазаруване, филми и книги. Разбира се, при всеки преглед бях в истерия какво ще видят и кажат, но през останалото време се стараех да не мисля и да се радвам на бременността.
Училища за родители, срещи за кърмене…стараех се да си преживея бременностите, колкото може по-нормално, това което бих правила, ако нямах притеснения.

# 1 652
Здравейте!
Да, невизможно е като си минал през този ужас да не го мислиш.
Аз Вярвах, че този път всичко ще е наред,  молеха се в църква, медитирах, разхождах се повече - за моето психично здраве.
Седях се при двама топ лекари, за.да не изпусне някой нещо.
Пусках си изследвания, за да хвана някакви отклонения по-рано. Щом сте на клексан и акрд е добре да пускате изследвания за коагулация на кръвта на 3-4 седмици и анти-ха на 3 месеца. Аз следях витамините също - желязо, пих и ядох червено цвекло, нар. Въобще всичко  което ще помогне на човечета и зависи от мен.
И беше наред. И про Вас да е наред.
Но страх че има, аз си казвах нека ме е страх сега, стига всичко да е наред до края.

# 1 653
  • Някъде там...
ПКК, CRP, СУЕ всеки месец преди преглед, за да може да ги коментира лекарят. Проследяване за скъсяване на маточната шийка на всеки преглед, както и доплер.
Зависи конкретно каква е била причината за загубата, може и друго да се прави.
За психичното здраве - пазарувах за децата, набелязвах си онлайн разни неща за тях. Изолирах се от напрягащи ме личности, ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт