ВЯРВАМ В ТОВА, ЧЕ ЕДИН ДЕН И АЗ ЩЕ ИМАМ ЗДРАВО БЕБЕНЦЕ, ДАЙ БОЖЕ!!!!
и вярвам,че ти ще си щастлива мама на прекрасно бебенце много скоро,което ще дариш с цялата си обич и топлота 
След тези размисли на глас аз оставам без коментар
А за това, че си отново бременна те поздравявам и ти пожелавам всичко да мине ОК и да гушкаш своето детенце, да му се радваш и да го обичаш. Желая ти всичко да мине като по вода от все сърце!
Аз забременях точно една година след загубата на синчето ни.Правехме опити още в началните месеци,физически бях добре.Родих нормално синчето и нямаше проблем да забременея още 4-5 месец,но психически не мисля че имах сили.Чувствата бушуваха в мен. Страха ,че предавам сина си и дали ще успея този път се редуваха в мен.Но съдбата или Господ така решиха.Бях се отчаяла последните месеци ,но момичетата тук винаги ми даваха кураж
Затова знам,че освен ти самата да повярваш в себе си, имаш нужда освен от съпруга си ,но и от хора ,които до болка знаят какво е в душата и сърцето ти.

Дай Боже всичко да мине по вода.
Гледам да съм силна и да мисля положително. На мен докторите ми казаха, че мога да започна опитите след 3-4 месеца, тъй като раждането ми мина без усложнения и само с 1 шев. На теб как ти протече втората бремнност? Имаше ли разлика с първата? Аз много се страхувам как ще мине после всичко, защото първата ми бремнност беше разкошна през цялото време се чувствах страхотно, не съм имала кой знае колко повръщане в началото само няколко дни и от там нататък 9 месеца песен, само че с ужасен край.
,съжалявам за огромната ти загуба и преживяното от теб!Искам да ти пожелая да продължаваш да вярваш,ние сме по-силни от колкото си мислим!Болката ще живее у нас до последният ни дъх-понякога туха и неусетена от никого,понякога безутешно ридеща на глас,но ние трябва да продължим!Истината е ,че тази мъка трябва да си я изстрадаме,всеки по свои си начин,но трябва да започнеш да мислиш за следваща бременност,едва когато се почувстваш готова за това,за да даем на малкото човече най-доброто-при някои това е минималният срок,препоръчан от лекарите,при други е нужни по-дълго време!Има мамчета,кото след години не смеят да опитат отново!Освен физически,организмът трябва да се възстанови и психически и да си готова да извървиш това чудно пътешествие наречено Бременност,защото след като видиш 2те чертички отново започват многото притеснения и въпроси(няма какво да се лъжем-всяка мама ,преживяла такава загуба изпитва хиляди страхове)
Много съм щастлива за Вас момичета, които сте успели да преборите мъката и да погледнете напред! Надявам се скоро да стана една от Вас с нова бременност, но този път успешна и стигайки до края да прегърна едно малко и сладко бебенце! Вярвам че, един ден ще дойде този прекрасен за всички нас миг, защото го заслужаваме! Обичам Ви и съм щастлива, че Ви има и че ми давате кураж в този ужасен момент!
Благодаря Ви от сърце, на всички!
Гледам да съм силна и да мисля положително. На мен докторите ми казаха, че мога да започна опитите след 3-4 месеца, тъй като раждането ми мина без усложнения и само с 1 шев. На теб как ти протече втората бремнност? Имаше ли разлика с първата? Аз много се страхувам как ще мине после всичко, защото първата ми бремнност беше разкошна през цялото време се чувствах страхотно, не съм имала кой знае колко повръщане в началото само няколко дни и от там нататък 9 месеца песен, само че с ужасен край.

Потърси опора и сили в себе си и в любимите си хора продължи напред!
и бъди силна и гледай напред колкото и да е трудно, защото и аз минавам през този АД и всички момичета тук. Но ние сме тук да се подкрепяме, но за жалост ставаме все повече и повече...