Пиши когато ти се пише, ние сме на среща!
мисля,че само който го е преживял може да разбере.Аз също загубих моето момиченце 10 дена преди термина.Не усещах да мърда вечерта и другия ден отидох на лекар,не се чуваха тоновете.Влезнах в болницата на 13.09.2013 и на 15.09.2013( след слагане на хапче и включване на системи и 2 дни лежане в пред родилна,което ме натовари психически ужасно много)родих мъртвото си дете 3.650кг.,53 см.Получих кръвоизлив,едва ме спасиха,най-важното,че ми спасиха матката за което съм МНОГО БЛАГОДАРНА на Д-р Честименова,Д-р Литов и Д-р Стоев от Хасково.Бебчето ми е с хидроцефалия,чакам резултатите от аутопсията за да разбера от какво се е получило.Седмица преди това бях на преглед и според лекаря ми всичко беше" наред",а като ме приемаха в болницата нямах грам останала вода,а не съм усетила да ми изтичат водите.Аз също не пожелах да видя детето,което незнам дали е по-добре или не.Съжелявам,че съм толкова подробна но трябва да го споделя,а като че ли ме е страх да се срещам с хора.На никой не пожелавам да усети това нещастие.Благодарна съм на Бог,че съм жива и здрава и матката ми е запазена и се моля да мога пак да забременея и да родя живо и здраво бебче.Пожелавам на всички да имат живи и здрави бебчета на които да се радват и обичат ужасно много.
Прегръщам ви силно 

Винаги ми става ужасно мъчно, когато прочета,че някой е изпитал същата мъка и болка,която изпитах и аз.И винаги плача.При мен времето не лекува,само свикваш да живееш с тази мисъл.Аз вече имам едно прекрасно създание,което изпълва живота ми със смисъл,но не е минал и ден, без който да не мисля за ангелчето ми горе,макар че всички покрай мен отдавнаааа забравиха за това.Единствената мисъл,която ме крепеше да бъда силна беше,че трябва да си имам друго бебче.Честно казано и сега се чудя как съм понесла такава голяма болка.Момичета вие сте силни и трябва да го преживеете някак си.Ако смятате,че не можете сами, наистина потърсете професионална помощ.Прегръщам ви силно и всичко ще бъде наред
Когато преди 2 години, загубих моя син открих утеха именно в тази темичка и с момичетата преживели тази загуба. Точно те и точно тук, те ми дадоха сили и кураж да продължа напред и да се хвана като удавник за сламка за идеята да имам друго бебе, защото ако това не се бе случило нямаше сега да съм тук и да ви пиша. Бях много отчаяна, незнаех на къде да поема, незнаех какво да отговоря на въпроса "Ти не родили вече???", бях срината психически (всяка една от вас ме разбира какво имам предвид), но, едно голямо НО и една мечта за бебе ме върнаха отново към живота! Това ще се случи и с теб, Иве! Не след дълго, когато се почувстваш готова, когато преживееш случилото се, когато сама си вдъхнеш куража да поемеш по пътя на една нова бременност, тогава ти отново ще се преродиш. Няма да си същата след това, което ти се е случило, но ще си много по-силна да продължиш живота си, да погледнеш обществото с очите си, да не обръщаш внимание на съжалителните погледи вперени в теб..., ще бъдеш истински силна жена готова да се бори със зъби и нокти за новия живот в себе си! Силно стискам палци този момент да е скоро, защото колкото по-скоро толкова по-добре!!!
Пожелавам ти го от сърце скоро да се похвалиш с двете чертички! Прегръщам те, мила и бъди силна!