Малиш,

Щом се доверяваш на доктора си,той ще прецени,кога е необходимо да пусне изследванията
,но от поста ти строй дух и вяра и много надежда,бъди силна и не се отказвай,пиши
и се моля следващият път да стигнеш до щастлив финал със здраво бебенце! Ти го заслужаваш!
Здравейте момичета силни! След загубата ни в началото на тази година, времето сякаш спря! Момиченцето ми умря в мен в средата на 9 месец, няколко дена преди назначеното секцио! Това беше втора бременност, безпроблемна, спокойна, изцяло планирана и много искана. Гледах се, пазех се, всичко изглеждаше толкова нормално и предвидимо. Няколко дена преди сърцето й да спре я видях жива и мърдаща на монитора на ехографа..... никога, никога няма да разберем какво се случи! Нищо видимо й е нямало, нищо по органите... нищо...... голяма и хубава беба... но мъртва! Патологията е пълен фарс! Дадоха ми напечатан на печатаща машина хвърчащ лист с бледи букви, които нищо не обясняват! Никаква подкрепа в болницата НИЩО! Миналия месец си направих изследване за вродени тромбофилии - отрицателно! Сега ми закъснява с един-два дена, чертичката на теста е много бледа (но той е от лентичките), мъртвата Малена се роди секцио, минаха 6 месеца!Аз се чувствам готова за нова бременност. Дори вижте какво мисля, понеже не видях, не докоснах, не погушках мъртвото телце ( Тъпа практика в тъпите ни болници), аз просто не приемам че Малена е мъртва, не мога да я прежаля, имам чувството, че просто пак ще съм бременна с нея и ще я родя жива този път! Като не се сбогувах с бебето, сега е като незатворена книга, така чувствам, като нещо незавършило, което предстои! Дано сега съм бременна и дано Боже, моля те всичко да е наред, да се задържи бебето, въпреки малкото минало време! Пратете ми положителна енергия! Толкова искам да родя живо момиченцето си!