Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 801
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Вал, преди 2,5 години като раждах сина ми, ми се случи същото. Просто се съгласих, защото така и така беше късно и нямах време да ходя и да търся друг лекар. Доктора взе парите, внесе на каса от мое име официалната сума, другите разпредели между него и анастезиолога. Явно е стандартна схема в тая болница.

# 466
Вал, преди 2,5 години като раждах сина ми, ми се случи същото. Просто се съгласих, защото така и така беше късно и нямах време да ходя и да търся друг лекар. Доктора взе парите, внесе на каса от мое име официалната сума, другите разпредели между него и анастезиолога. Явно е стандартна схема в тая болница.
Ариана,просто съм потресена Sad Много съм доволна засега от моята лекарка,но излиза,че нямам друг избор,освен да си платя тези 800лв,ако реша да раждам с избор на екип,въпреки,че той вече е 350лв. newsm78 .Ако това е схемата в тази болница жалко Cry ,но от друга страна ме е страх да се оставя на случайността ,че не се знае на какво ще попадна....
Нямам думи smile3518

# 467
  • София
 ♥ Val ♥, не е само в тази болница. На много места, официално избора на екип е 350лв., но в действителност ти искат много повече. Разликата естествено отива за доктора.
Всъщност то се и очакваше това да стане. Преди избора на екип като струваше 1000лв. доколкото знам не са искали допълнително, но след като намалиха сумата докторите си искат под масата. За съжаление това е положението.

# 468
tuci ,разбира се,права си,то се очакваше ,че това ще стане,в случая сама си вкарах драмата,а не трябва да забравяме къде живеем все пак Sad

# 469
Giada, благодаря  Hug

# 470
  • Sofia
Вал, все още имаш време да се ориентираш към друг лекар за раждането, със сигурност има и такива, които не искат допълнително, а са добри.

# 471
Разбира се Hug ,продължавам да се интересувам и за други варианти.

# 472
  • София
Момичета,много съм озадачена Sad Днес бях на консултация с моята доки,която изражда по принцип и в ТИна Киркова.До тук добре,но стана въпрос за раждането(по принцип съм здравно осигурена)каза ми,че ако искам да избера нея цената е 800лв newsm09 е да ,но в сайта на боницата пише за вип услугите,че избора на екип е 350лв. аи нали в крайна сметка ги намалиха Sad
Грешката е в мен,трябваше поне да попитам защо иска 800 newsm78
Какво мислите по въпроса?Как да постъпя?Не ми се дават толкова пари,при условие ,че сега избора на екип е 350лв. Thinking Sad

мдам,моя също иска толкова..350лв по правилата,останалото под масата,явно си е мизата това.
А на въпроса защо-отговора беше: защото 350лв са смешна сума за избор на екип.....

# 473
Вчера моят следящ лекар ми каза че излиза отпуска и точно когато мога да родя няма да го има и ме запозна с друг лекар,който ще го замества и анестезиолога,които ми направи тест за алергия към упойките.На въпроса за цената на епидурална/спинална упойка ми каза,че влиза в избора на екип-350 лв,а след това ако съм доволна от лекарите си мога да им дам каквото преценя.... Money Money Money аз обаче мисля да не избирам екип...а който е дежурен въпросния ден или нощ...защо иначе съм плащала осигуровки.Най голямата ми изненада беше че записа на тонове се заплаща..нима не е в здравната каса  newsm78.
Имам един въпрос към мамите ,които са раждали-нали като започне раждане-контракции,изтекли води...отиваш ,преглеждат те и ако си с разкритие те оставят в предродилна зала,,ала бала...какво се случва с багажа ,с който си дошъл...сака,дамска чанта ,документи ,пари? newsm78

# 474
danaq_lv, аз отидох с изтекли води и съответно с багажа. Съпругът ми взе дрехите, а багажът който си приготвила си стои при теб - не носи много пари, близките могат да ти донесат после, документите трябва да си носиш задължително, а дамска чанта изобщо не съм взимала.

# 475
  • В две тъмни очички
danaq_lv, недей да носиш селия багаж с теб! Вземи си само нещата, които ще ти трябват на първо време - хавлии, тоалетна хартия, памперси мокри кърпи, ВОДА, шоколад, джапанки, пижама, дамски превръзки, както и разбира се документите за приемане! Всичко останало го сложи във втори сак, който да ти го донесат по-късно роднините! След 2-3 часа ще могат да те посетят! Този, първия, багаж, го взимаш с теб в предродилно, след като родиш, ти го слагат в количката, с която те качват горе в стаите! Препоръчват да не носиш паши и ако носиш лекарите те питат колко са, за да няма проблеми след това и да каже някой ,че са откраднати!

Тоновете се заплащат във всяка болница  Peace . В ТК, са най-евтини  Wink

Пожелавам ти бързо, безпроблемно и възможно най-безболезнено раждане  Hug

# 476
ясно,без много пари,дамска чанта и телефон,в краен случай някой обикновен телефон.

# 477
ВяраВики, аз родих второто си дете във вода. Беше през ноща. Бях избрала доктор Панова. Обадих й се и дойде за 20 мин. Имаше обаче, един кретен дето се опита да ме изкара луда, че в два през ноща искам някой да ми пълни вана!
Ей от това най се притеснявам.Защото ще се лашкам 150 км с болки и терзания Mr. Green и накрая някакви такива реплики ще  ме довършат.
Нека мислим позитивно и нещата ще се наредят !!! Heart Eyes

# 478
ясно,без много пари,дамска чанта и телефон,в краен случай някой обикновен телефон.
Нямаш проблеми за телефона, вземи си твоя си. А най-добре такъв с камера, за да заснемеш първите часове на отрочето  Laughing! Само че акушерките гледат много лошо на телефоните в предродилна, затова си изключи звука, да не ти се изрепчат. Аз си говорех по телефона, но гледах да не се набивам на очи. И познай, мен яко ме напъват контракции, а роднините се надпреварват да звънят, все едно не си спомнят какво е  Mr. Green

# 479
благодаря

Общи условия

Активация на акаунт