Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 800
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 675
Да де, исках да кажа, че освен като специалист, ми го препоръчват като лекар, който подкрепя естественото раждане и е опитен в тази област.

# 676
  • София
А някой има ли отзиви за д-р Мая Василева. Изражда в ТК и Вита.

# 677
  • Sofia
Аз не съм раждала при нея, но известно време ходих при нея на прегледи, горила ми е раничка и ми е махала полип. Доволна съм и от свършената работа и от отношението!

# 678
А някой има ли отзиви за д-р Мая Василева. Изражда в ТК и Вита.
мила е и внимателна,засега това са ми впечатленията Wink тя ми е единия вариант за раждането,засега Peace

# 679
А каква е тарифата на упойките?

# 680
Има ли някой впечатления от д-р Маленов от Т. Киркова ( и за нормално раждане, и за секцио)?

# 681
  • Русе/София
Има ли някой впечатления от д-р Маленов от Т. Киркова ( и за нормално раждане, и за секцио)?

не съм раждала при него,но от единствения ми контакт с този скубар останах с много лошо впечатление.

# 682
  • София
Аз пък мога само хубави неща да кажа за него. Имаше и отделна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=572599.0

# 683
Здравейте !!!И аз съм се насо4ила към ТК и съм със избор на екип,при Др.Илиев имате ли мнения за него ???? Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 май 2011, 22:19 от ivka2386

# 684
  • София
А каква е тарифата на упойките?

На мен ми казаха, че са безплатни Wink

И преди 8 г. не съм плащала упойката.

# 685

не съм раждала при него,но от единствения ми контакт с този скубар останах с много лошо впечатление.
те по принцип всички са скубари,всеки си казва колко иска,ако си го избереш Wink

# 686
# 687
  • Русе/София

те по принцип всички са скубари,всеки си казва колко иска,ако си го избереш Wink

То ясно,че всички са скубари,но някак кофти постъпи-влизам в кабинета му и преди да съм казала за какво идвам ми казва да се съблека за преглед ,и СЛЕД това да съм му кажела какъв ми е проблема.Значи той да ме прегледа,и аз след дъжд качулка да му казвам какви са ми оплакванията.Като веднага ме уведомява,че за преглед дължа ...лв. и е хубаво да ми се направи вл.секрет за ...лева.Пак казвам БЕЗ да съм успяла да му кажа за какво влизам в проклетия му кабинет.Е през толкова доктора минах,всеки първо ме изслуша,а после всичко останало.Много лошо впечатление ми направи.Това е.

# 688
Значи една голяма черна точка за този д-р Маленов  newsm11
другите двама са Бечев и Гогова и за тях само лоши отзиви четох досега.

д-р Григорова и д-р Ковачева засега водят в класацията за добри отзиви в ТК Peace

# 689
  • София
Значи една голяма черна точка за този д-р Маленов  newsm11
другите двама са Бечев и Гогова и за тях само лоши отзиви четох досега.

д-р Григорова и д-р Ковачева засега водят в класацията за добри отзиви в ТК Peace

Черно петнище и за Иванов.

положителен отзив за  Ослеков

Последна редакция: сб, 21 май 2011, 19:37 от magnet_for_happiness

Общи условия

Активация на акаунт