Имам нужда от съвет от вече раждали в ТК... ще съм много благодарна на мнението ви

Само хубави неща съм чувала за тази болница, лекаря който ми следи ЖК също каза, че я препоръчва. Друго което каза обаче е, че цените за избор на екип нямат нищо общо с реалността, наложени са от промените в закона, но 350лв са твърде малко и никой лекар не би се занимал с мен за толкова малко, та реално ако избирам екип ще платя поне 950лв. Мисля да посетя болницата по-нататък и да разпитам за подробности, но не ми се вярва ако наистина е така да си признаят за "доплащанията извън ценоразписа" току тъй... някой има ли идея 350 или 950 струва реално избора на екип?!
Друго което ме озадачи беше твърдението, че ако не избираш екип няма как да те обезболят!? Не може да си платиш и епидорална упойка без избор на екип!? Не съм толкова смела, че да си родя току тъй без обезболяване.... още повече, че ми е за пръв път, а и съм с много нисък праг на чувствителност...
Най-вероятно ще си избера екип и цената не е решаваща за решението ми, но искам да знам какво да очаквам...