Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 4 част

• 100 803
  • 1 786
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia

Честно много смешно ми се видя като си представих как отивам при директора на ТК и той вика всички екипи в кабинета си да ми ги представи  Crazy
Твърде офтопик, ама не мога да се въздържа - представих си ги наредени като момичета в публичен дом, а клиентът-пациент си избира  Joy

# 736
  • София

Честно много смешно ми се видя като си представих как отивам при директора на ТК и той вика всички екипи в кабинета си да ми ги представи  Crazy
Твърде офтопик, ама не мога да се въздържа - представих си ги наредени като момичета в публичен дом, а клиентът-пациент си избира  Joy

А аз по друг начин.. като престъпници зад стъкло...  Joy Joy Joy
Спирам със спама..  Embarassed

# 737
А всъщност никак не е смешно. Не става въпрос за оглеждане и преценяване по външен вид, а по - скоро за обсъждане на план за раждане и разговор.  Peace То това и сега става, само, че обикновено човек се среща с тях поотделно.  Peace

# 738
И аз не го намирам за смешно. Не е толкова трудно поне на сайта им да има някакво кратко представяне на лекарите, а не просто списък с имена, макар че са доста на брой.
А планът за раждане за съжаление все още е непознато животно по нашите земи. Дано скоро това се промени, поне в ТК правят някакви стъпки в тази насока.

# 739
  • София
...А планът за раждане за съжаление все още е непознато животно по нашите земи. Дано скоро това се промени, поне в ТК правят някакви стъпки в тази насока.

Ами да,аз имах щастието да се отърва от меркантилния лекар там и да избера нов и вече имах 2 срещи с него + анестезиолога като на тях обсъждахме точно плана за действие + необходимите изследвания разбира се...

# 740
  • София
...А планът за раждане за съжаление все още е непознато животно по нашите земи. Дано скоро това се промени, поне в ТК правят някакви стъпки в тази насока.

Ами да,аз имах щастието да се отърва от меркантилния лекар там и да избера нов и вече имах 2 срещи с него + анестезиолога като на тях обсъждахме точно плана за действие + необходимите изследвания разбира се...

Магнетче, те нямат предвид такъв план за раждане, а по-скоро какво да НЕ се прави  Crazy или по-точно какво да зачертая от информираното съгласие.

kilimiotlista, как да не е смешно.. в коя болница се нареждат пред теб лекарите и ти си избираш екипа? И изобщо като цяло избора на екип е доста странно понятие и ще ти кажа защо. Защото ти може да си избереш всичките най-добри специалисти в тази болница, ама те да не работя като ЕКИП добре. Или ти си представяш да се събрат всички АГ специалисти от Тина Киркова и на работна среща да обсъдите твоя личен план за раждане. След това ти да си избереш твоят лекар  Wink Е, ако очакваш това моля да ми посочиш в коя болница се случват такива неща.. не само у нас, ами и посвета. Къде всички лекари се представят на пациентката  newsm78

Алексче, в сайта има списък на лекарите във всяко отделение. Ти какво разбираш под представяне? Има списък кой какво и кога е завършил, какъв е. Това не е ли достатъчно?

# 741

Алексче, в сайта има списък на лекарите във всяко отделение. Ти какво разбираш под представяне? Има списък кой какво и кога е завършил, какъв е. Това не е ли достатъчно?

Под представяне разбирам нещо подобно.

И, не, планът за раждане не е "какво да зачертая от информираното съгласие".

# 742
  • София
Списък лекари
Партньори
С какво по-различно в това? Аз не познавам нито едните, нито другите лекари. Това, което чета в единия лаконичния списък на ТК и този на болница Токуда не ми дава никаква различна информация. Както би се очаквало в полза на Токуда например  Wink Да не говорим, че от мненията на много близки мои лекари в Токуда не бих отишла ако ще да ми напишат по 5 страници с хвалби на специалистите там. Причините са много и не са финансови.  Wink

Така че информацията за някой се е събирала винаги от мненията на хората. Моят и твоят критерий за избор със сисгурност е различен и го няма описан в представянията. Например аз може да търся лекар, който са е склонен да ми направи секцио без показания. Как ще го избера? Никъде не дават тази информация. Информацията за самта болница се събира по същия начин - от мненията на хората. И е нелепо да се смята, че всяка пациентка може да строи лекарския състав на една цяла болница, за да си избира лекар.

И дотук планът за раждане се очертава точно това "какво да зачертая от ИС". Не искам да споря, достатъчно неща съм видяла и достатъчно прочетох напоследък, за да имам това мнение. Така изградено вече е трудно да бъде променено.  Peace

# 743
И аз не желая да споря.

# 744
  • София

Разбрахме се значи!  Hug

# 745
Стига ИС да има всички моменти, защо пък не. На мен това, което ми дадоха в ТК няма нищо общо с действителността. Например, трябваше да се съглася с лумбална пункция за бебето, но нямаше избор на начин на хранене, например.

# 746
И аз няма да споря. Но има разлика наистина между това да са изброени имената на лекарите и да има тяхно cv и представяне. Просто добиваш повече представа за опита на лекаря.

Vache На лични ти пращам (понеже ме пита къде става такова избиране) име на болница където става. Подозирам, че ако го напиша тук ще произтече нещо ... лошо.   Hug И не се обижадйте момичета. Разликата между държавни и частни болници е огромна. За хубаво или за лошо. Аз също съм избрала държавна. Мисля, че там са добрите специалисти и са много, и са събрани на едно място. Но ето например се притеснявам, че ако съм секцио ще ми дадат бебто по-късно и такива разни други работи. Иначе и аз мисля че в ТК са отворени за диалог и това е много важно.

# 747
  • Русе/София
. Разликата между държавни и частни болници е огромна. За хубаво или за лошо. Аз също съм избрала държавна. Мисля, че там са добрите специалисти и са много, и са събрани на едно място. Но ето например се притеснявам, че ако съм секцио ще ми дадат бебто по-късно и такива разни други работи. Иначе и аз мисля че в ТК са отворени за диалог и това е много важно.

На всякъде по света има разлика между държавната и частната болница.Факт е,че най-добрата наша частна болница може да се конкурира само с държавна в някоя друга европейска-за съжаление.А за секциото-не мисля,че първите часове ще ти е до бебока.Да не те притеснява това.Но пък първия контакт може да бъде факт/е зависи пак от много неща,но не е проблем/.

# 748
  • Sofia
Тъй като снощи тичах до приемен кабинет, искам пак да споделя за милото и внимателно отношение, което получих от хората на смяна!
Да успокоя тези, които няма да избират екип и се притесняват от това - едва ли ще попаднат в ръцете на грубияни-касапи  Laughing

# 749
Здравейте!
Някой знае ли къде се намира частния кабинет на д-р- Рени Ковачева, защото информацията която намирам е стара, а на тел. отговаря някаква фирма.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт