Забранена любов - тема 3

• 30 303
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Абе кво му стана на този Борис, така изведнъж се промени, нарочно гледах сериите назад да разбера какво му е прищракало, изглеждаха толкова добро семейство. Сега ми е противен направо.

# 571
На Ана историята стана като на лъжливото овчарче. вече никой не й вЕрва.

# 572
  • София
Абе кво му стана на този Борис, така изведнъж се промени, нарочно гледах сериите назад да разбера какво му е прищракало, изглеждаха толкова добро семейство. Сега ми е противен направо.
В този сериал това май е обичайна практика - вместо образа някак да се изгражда постепенно, той изведнъж се променя драстично и човек се чуди изпуснал ли е нещо, що ли  Whistling

# 573
и на мен ми опротивя, преди беше толкова спокоен и уравновесен - сега направо трепери

# 574
  • гр. София
Благодаря за двойния отговор Grinning

# 575
  • Бургас
Ана беше намислила да припише бебето, че е от Борис, ама не стана.
Спокойно! Той ще е забременил Силвия  Sick и тя ще роди в затвора  Joy.
Измислям си, някой да не ми се върже...

# 576
На Ана историята стана като на лъжливото овчарче. вече никой не й вЕрва.

А бе тия хора за предпазни средства не са ли чували?  ooooh! Не ми се вярва Ана на тези години да не взема хапчета, а и на тази възраст е много трудно да се забременее от раз, освен ако не си Брук от ДиК  Mr. Green Сценаристите са се оляли с фантазиите си Crazy

# 577
Оооо, около 40-те се забременява и още как.

# 578
На мен ми е чудно как Ана ще убеди Борис,че бебето е негово.Като,че ли не съм забелязала напоследък много "любов" между тях,камо ли да спят заедно Thinking

# 579
На мен ми е чудно как Ана ще убеди Борис,че бебето е негово.Като,че ли не съм забелязала напоследък много "любов" между тях,камо ли да спят заедно Thinking
Току- виж и той се оказал стерилен.  Mr. Green Laughing Mr. GreenПредвид как невярващо я изгледа. Много ме кефи такъв разярен Wink

# 580
На мен пък ми изглежда още по- нисък като се "издоса" както казва дъщеря ми  Laughing

# 581
  • София
Току- виж и той се оказал стерилен.  Mr. Green Laughing Mr. GreenПредвид как невярващо я изгледа. Много ме кефи такъв разярен Wink

И аз си го помислих  Crazy нали нямат общо дете с Ана, а за предишната му жена нищо не знаем...
сега Мартин да не се окаже някакъв полубрат на героинята на Яна Маринова  Whistling така де, иначе какво ще им е "забраненото" на тяхната любов  Crazy

# 582
нищо чудно и така да се окаже - като се има предвид, че Борис до сега не си спомням да се е държал добре с Мартин

# 583
  • с/у ОколоМръсТното
Борето ме кефи все повече, но да видим дали ще се върже на лъжата на Ана за общото им бъдещо дете  Thinking
Според мен, едва ли...  Stop
Просто Маймуната няма празна реплика и недомислено поведение. Много му се радвам.  Heart Eyes
Понеже хич не харесвам Яна, не мога да я търпя в образ. Още повече, че я свързвам с Елена от Стъкления.

# 584
В Стъклен дом ролята и отива, тук не ми е на мястото си. Особено снощи...в този евин тоалет...ама пусто, нали това е момчешката мечта- какичка, ей на...така налапа въдицата Мартинчо, тя Софито беше девица направо, въпреки миналото си. Котката /още не и знам името в ЗЛ/ ми изглежда наборка на Ана

Общи условия

Активация на акаунт