Забранена любов - тема 3

• 30 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Надежда освен да си срича репликите друго май не може  ooooh! И какво медицинско лице е като дори не оказа помощ на Митето?  Thinking Много са ми дървени и смотани със Светльо. Веднага след тях се нареждат Елица и Крис  Crazy

# 631
Много му се радвам на това малко циганче, много естествено играе и е голям сладур.
Елица как ще се грижи за бебето, като все Снежа го гледаше до сега. Ана припомни на Борис, че Елица била на 10 дни като са летели за Германия. Значи тя е родила и е избягала от Димитър, кога е имала време да се запознае с Борис?  newsm78
Мартин ноли е дете на Борис и Ана? Той тогава на колко години е ?

# 632
Не, Мартин е дете само на Борис от починалата му жена(може би при раждането и затова все за нещо го обвинявява Борис),Ана му е била детегледачка и така са се запознали. Значи Мартин е малко по голям от Елица.

# 633
Не, Мартин е дете само на Борис от починалата му жена(може би при раждането и затова все за нещо го обвинявява Борис),Ана му е била детегледачка и така са се запознали. Значи Мартин е малко по голям от Елица.
Благодаря! Не знаех.

# 634
Офффффф!!! Как стават тези наща? Ана излиза от родилното с близнаци, тръшва момчето на Димитър и тръгва за Германия с Борис. Как смогна една родилка да си намери работа като детегледачка за 3 дни, защото преди 20 години родилките пролежаваха в родилното седмица. Ана припомни на Борис, че с Елица са летели за Германия, когато тя е била на 10 дни. Според тези дадености, Елица е по-малка от Мартин, но може и да са връстници. Ако съпругата на Борис умира при раждане, нормално е той да намери детегледачка веднага след изписването от родилното отделение.

# 635
Ей, ама хич не сте гледали и слушали внимателно Mr. Green
Не си спомням в кой епизод Ана обясняваше как и ЗАЩО е заминала само с Елица, но историята е следната: Митето работел някъде си извън София, прибирал се рядко, тя бременна и ядосана на мъжа си се "влюбила" в Борис - работела е при него бременна, той й  предлага да избягат заедно за Германия и урежда фалшиви документи за нея и очакваното дете ( тук историята им според мен куца, че разбирате ли, той не знаел че ще роди близнаци ама как е знаел да направи документ за момиче не знам) та заради тия документи и огромното й желание да се отърве от нищетата в БГ изоставя Явор, оправданието е че нямало време за нови фалшиви документи, а и не знаела дали Борис ще я приеме с две.
 Та така има ли още неясноти да ги разнищим Twisted Evil

p.s. Това че майката на Мартин умира при раждането си го предполагам аз, не помня да са казвали как е умряла, говореха си Борис и Силвия веднъж ама много не ги трая и не ги слушах внимателно Blush.

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 22:00 от Roroana

# 636
Митето да ми хареса. Ивайло Греасков не е лош, просто сцените с Анастасия са супер преиграни и оттам ми опротивя толкова. Иначе днес хе хе, не че може да се каже че, блесна с огромен талнат, но кефеше  Mr. Green

Светльо няма ли да се гърми най-после.  Twisted Evil

# 637
На мен не ми е ясна аферата на Рони и полицая - какво въртят?

# 638
На мен не ми е ясна аферата на Рони и полицая - какво въртят?
Рони има скрити много пари някъде в сейф. Сейфът явно е в България и ченгето действа да стигнат до Рони. не знам, така предполагам.

# 639
можели линк към последната серия в vbox

# 640
А парите май бяха от уредените мачове, дето Филип и Яна ги намериха в съблекалнята и после ги върнаха та ги намери Андрей и Майка й на Яна разбра за парите и се уговаряха нещо с Андрей как да делят ама после какво стана с тези пари ми се губи , а и със залата какво стана newsm78 нали Андрей се занимаваше с нея но по едно време спряха да дават, там ми се губят няколко епизода на мен.

# 641
А парите май бяха от уредените мачове, дето Филип и Яна ги намериха в съблекалнята и после ги върнаха та ги намери Андрей и Майка й на Яна разбра за парите и се уговаряха нещо с Андрей как да делят ама после какво стана с тези пари ми се губи , а и със залата какво стана newsm78 нали Андрей се занимаваше с нея но по едно време спряха да дават, там ми се губят няколко епизода на мен.
Това не е ли бар Сибирь  newsm78

# 642
да, бар Сибир е. Нали фитнес залата я бяха запалили и после Андрей и Марто му правиха ремонт

# 643
И аз тук.  Whistling

# 644
  • с/у ОколоМръсТното
Не си спомням в кой епизод Ана обясняваше как и ЗАЩО е заминала само с Елица, но историята е следната: Митето работел някъде си извън София, прибирал се рядко, тя бременна и ядосана на мъжа си се "влюбила" в Борис - работела е при него бременна, той й  предлага да избягат заедно за Германия и урежда фалшиви документи за нея и очакваното дете ( тук историята им според мен куца, че разбирате ли, той не знаел че ще роди близнаци ама как е знаел да направи документ за момиче не знам) та заради тия документи и огромното й желание да се отърве от нищетата в БГ изоставя Явор, оправданието е че нямало време за нови фалшиви документи, а и не знаела дали Борис ще я приеме с две.

уж всичко следя и гледам внимателно, а това за сефте го чувам... Ма каква фенка съм тогава  ooooh!
Мерси Ророана   bouquet

Светльо и Надка са много противни, защото играят много дървено. А целувкитге им са просто  Sick

Общи условия

Активация на акаунт