Какви документи са нужни?
Винаги ще се съмняваме дали сме постъпили правилно и ще се кахърим, ама как иначе ще побелеем.
. Биха й и двете ваксини наведнъж, поплака си, сега и двете местенца са зачервени и малко подути, вчера беше малко кисела и имаше съвсем малко температура - 37,6 в дупето (пуу, едва й я измерих там, чакам да й "порастнат" ушичките 
Важно е да са живи и здрави!
. Страхотен успех
Добре, че жената има кърма. Така, че е добре да има някаква среда - нито много рано, нито пък много късно.

Бях се побъркала като гледам как наддават другите деца,да не говорим,че има и шампиони по 8500гр,а ние ня 3 месеца бяхме 4680,като за последните 3 седмици бяхме качили само 300гр,но докторката каза,че не е толкова страшно и,че няма нужда от добавка,а и детето е жизнено-ака,пиша и аз се успокоих.Пък и другите изпиват по 150гр АМ,а нашата злоядка пие 100гр изцедена кърма с 300 зора.Абе,да са живи и здрави,а килограмите ще ги качим и като пораснат ще се чудят как да ги свалят
.Хубав ден 
. После реши,че имаме млечица,само защото има малко бяло на езичето,ами Ани яде съвсем малко преди да тръгне,мляко яде все пак.След ядене задължително да съм и давала вода да си промие устата
.Сега следобяд ще отида при нашето педи отново.В краен случай другата седмица ще записвам предварително час в Токуда,за да не чакаме и минаваме през спешния и пак тази да ми се падне.
А едно време съм проходила така.