Къде в Пловдив??? - 16

• 79 939
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Търся да купя ученическа униформа втора употреба за първокласник, размер 128 -134см. на СОУ  Христо Г. Данов - Пловдив.

Поръчали сме вече нова, но синът ми се цапа много, след всеки ден на училище всичките му дрехи, с които е бил, са за пране.  ooooh!
Униформата е задължителна от тая учебна година за всички ученици и за всеки ден. Като трябва да е с цялата униформа, това означава да купим 4 - 5 комплекта... #Crazy
Затова искам да купя втора ръка, ако намеря, малка на някое детенце вече, която да ми свършат работа, ако се наложи.

# 211
  • Пловдив
По-добре сутрин като отивате на училище питайте майките на второкласниците. Вероятността някоя да пише тук е много минимална.

# 212
  • Пловдив
*Бенджи*,или си купуваш сушилня  Mr. Green

# 213

имам ранен въпрос : детски психолог търся за чавето.
Препоръчвам доц.Иванов-изключителен специалист
http://www.unique-mc.eu/ -данни за кабинета

Както вече някой писа, Иванов е невролог, а не психолог.
Друг е въпросът, че изобщо НЕ го препоръчвам...

Д-р Йорданка Пискова е детски психо - невролог. Тя би могла да свърши работа в случая. От нея имам добри лични впечатления. За Радка Цонкова нищо не мога да кажа.
Пискова има кабинет в Гранд-а, работи със ЗК.

благодаря, ходихме при Пискова преди година, хич не съм доволна. Предписа ни хапчета(хомеопатия  #Cussing out), без да се съобрази че детето е с алергична асма (при все че носих всичките лекарства на детето да ги види). И начина й на предгед не ми допадна също.

благодаря на всички включили се. Ще се опитам да заведа детето при д.р Радка Цонкова за проба.

# 214
  • София / Пловдив
Уф, съжалявам...
Проблемът е, че в град като Пловдив подобни детски  специалисти не могат да се преброят и на пръстите на едната ръка  Confused

# 215
Момичета, къде да търся гумени ботуши - за момиче, 25-26 номер? Където открих все започва номерацията от 30-ти  Thinking
В магазина на Капчица има подплатени детски гумени ботушки- полски мисля че бяха!

Аз знам две- Ренета Венева и Анелия Петкова ! Първата знам че работи с деца , т.е. с родителите  им помага да се справят с прлоблема не само със устни наставления, но е дооста заета. Втората/работи във ВМИ/ пък - ако искате да разберете IQ -то на детето- става, но за по сериозни проблеми - май не . Аз отдавна не съм ходила, знам че и двете не работят със здр. каса Hug  А Радка Цонкова със направления ли приема или частно и къде работи?

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 09:04 от veni-b

# 216
Здравейте.Някой виждал ли е къде се продават такива ботушки или подобни, но космати.Ще съм много благодарна  Praynig

# 217
Здравейте!

Трябва ми добър майстор за шпакаловка, измазване, слагане на плочки и т.н.... абе един "баш- майстор", ама не като във филма Grinning.  Някакви координати?

# 218
........................
...................
 А Радка Цонкова със направления ли приема или частно и къде работи?

Радка Цонкова не е лекар, а психолог, НЕ поставя диагнози и НЕ изписва медикаменти!
Психолозите прилагат различни терапевтични техники и методи, самостоятелно или като допълнение към назначено от лекар (психиатър, невролог..) лечение, в зависимост от тежестта на случая.
Към момента здр. каса не покрива психологични консултации.

Приема само в частен кабинет на ул. "Войнишка слава" №18,  тел: 0886/86 66 09

# 219
  • Пловдив
Да препоръчате ателие, където шият калъфи за холови гарнитури...
Виждала съм на малката главна, малко преди халите като идваш от Джумаята. Нямам лични впечатления, само знам, че там шият

Шият добре и ако си избереш качествена дамаска - уцелваш десятката. Аз съм доволна, само малко ме забавиха, но беше в отпускарският период.  Joy Joy

# 220
  • Пловдив
Виждала съм на малката главна, малко преди халите като идваш от Джумаята. Нямам лични впечатления, само знам, че там шият

Шият добре и ако си избереш качествена дамаска - уцелваш десятката. Аз съм доволна, само малко ме забавиха, но беше в отпускарският период.  Joy Joy

А къде се преместиха ТОДИПАГ, защото отдавна ги няма на главната. Аз питах и в предишната тема, къде могат да ми ушият дамаска като шалте. На сайта нямат информация, стои им адреса на "Райко Даскалов", а те не са там  Thinking Съответно се отказах и купих готово шалте от магазина на "Опълченска". Много добро качество, но не съм се отказала да направя второ в цвета на дамаската на дивана. Ти кога си поръчвала там, скоро ли?

# 221
  • Пловдив

Шият добре и ако си избереш качествена дамаска - уцелваш десятката. Аз съм доволна, само малко ме забавиха, но беше в отпускарският период.  Joy Joy

А къде се преместиха ТОДИПАГ, защото отдавна ги няма на главната. Аз питах и в предишната тема, къде могат да ми ушият дамаска като шалте. На сайта нямат информация, стои им адреса на "Райко Даскалов", а те не са там  Thinking Съответно се отказах и купих готово шалте от магазина на "Опълченска". Много добро качество, но не съм се отказала да направя второ в цвета на дамаската на дивана. Ти кога си поръчвала там, скоро ли?

Лятото............ Мразя центъра, рядко минавам от там и не съм забелязала, съжалявам.........

# 222
  • Пловдив
Аз значи съм проверила малко след теб  Laughing и вече ги нямаше.  Peace Аз пък често ходя, но забелязах чак когато ми потрябва. От околните магазини също нямат информация каде са се изнесли, а най-странното е че оборудването, дамаски и всичко си стои вътре в магазина, но си изглежда необитаем от доста време. Не е упрек, ако така е прозвучало, просто ми беше любопитно откого ги няма   bouquet

# 223
  • Пловдив
Да се включа...Отворили са Baby Land-a в Тракия.Намира се на зеленчуковия пазар,който е м/у двете Тони 2000.До него е фабриката за дограма Вестал,а с/у нея заведението Верея...Оф,май не го описах добре Embarassed

Ако някой се сети да ме допълни!

# 224
  • Пловдив

Аз знам две- Ренета Венева и Анелия Петкова ! Първата знам че работи с деца , т.е. с родителите  им помага да се справят с прлоблема не само със устни наставления, но е дооста заета. Втората/работи във ВМИ/ пък - ако искате да разберете IQ -то на детето- става, но за по сериозни проблеми - май не . Аз отдавна не съм ходила, знам че и двете не работят със здр. каса Hug  А Радка Цонкова със направления ли приема или частно и къде работи?

В училище идва психоложка. Работи с децата със СОП. Но си е психолог, предполагам, че може да работи с всякакви деца. Ако искате мога да и взема телефона, когато дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт