Къде в Пловдив??? - 16

• 79 862
  • 763
  •   1
Отговори
# 225
Да се включа...Отворили са Baby Land-a в Тракия.Намира се на зеленчуковия пазар,който е м/у двете Тони 2000.До него е фабриката за дограма Вестал,а с/у нея заведението Верея...Оф,май не го описах добре Embarassed

Ако някой се сети да ме допълни!

Хи хи ще го опиша с една дума-хлебозавода:) Точно на гърба на хлебозавода в Тракия, а той се намира до бившето Фрапе.

# 226
Момичета въпрос: купували ли сте си от Пловдив машинка за кола маска-става дума за тези тип рол-он, на които се поставят пълнители.
От къде, на каква цена, отзиви от машинката?

Благодаря:)))

# 227
Ха,и Бейби Ленд си имаме вече в Тракия!Трябва да се посети! Laughing

# 228
  • Пловдив
Момичета въпрос: купували ли сте си от Пловдив машинка за кола маска-става дума за тези тип рол-он, на които се поставят пълнители.

БлагодаряSimple Smile))

На сайта на кристиън оф рома има каталог с цени http://christian-of-roma.com/ -разгледай.имат магазин срещу новотела
в Зарата също може да има

# 229
Ако някой може да помогне - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=538444

# 230
Машинки за кола маска има и в едно магазинче срещу Дома на младоженците.  Peace

# 231
  • Пловдив

да,там има две Зари- в тази,която е по към Руски трябва да има

даже май са три

Последна редакция: ср, 03 ное 2010, 22:51 от Elfita

# 232

да,там има две Зари- в тази,която е по към Руски трябва да има

Аз пък в тази, която е по- към Дома на младоженците съм виждала, но нищо не пречи да се провери и в двете.  Peace

# 233

имам ранен въпрос : детски психолог търся за чавето.
Аз знам две- Ренета Венева и Анелия Петкова ! Първата знам че работи с деца , т.е. с родителите  им помага да се справят с прлоблема не само със устни наставления, но е дооста заета. Втората/работи във ВМИ/ пък - ако искате да разберете IQ -то на детето- става, но за по сериозни проблеми - май не . Аз отдавна не съм ходила, знам че и двете не работят със здр. каса Hug  А Радка Цонкова със направления ли приема или частно и къде работи?

IQ -то на детето си го знам. Миналата година го водих в ресурсният център и го изследваха 5 дами-психолог,логопед,психиатър и т.н.
та неговото на 4 години и 7 месеца бе  98 - доста добро.
то си ми е много умно чавето и със страхотна логическа мисъл, но палаво и буйно, а и концентрацията му се губи бързо.
те затова търся психолог да поработим от към то концентрацията.

# 234
аз имам подобен проблем в много лека форма
с него работи логопед васи вергова, както и ние вкъщи по зададение от нея неща

# 235
За машинките за кола-маска-благодаря момичета!  bouquet
В Кристиян оф рома хвърлих поглед, днес ще мина и през Зара за да си избера:)
Още веднъж благодаря:)

# 236

Благодаря:)))
Аз имам от  магазин "Зара" с/у младоженския дом .Много съм доволна .Цената беше около 35лв.Има няколко вида но си взех най-обикновената и вече 2 години съм снея

# 237
  • Пловдив

Да се включа...Отворили са Baby Land-a в Тракия.Намира се на зеленчуковия пазар,който е м/у двете Тони 2000.До него е фабриката за дограма Вестал,а с/у нея заведението Верея...Оф,май не го описах добре Embarassed

Ако някой се сети да ме допълни!
Хи хи ще го опиша с една дума-хлебозавода:) Точно на гърба на хлебозавода в Тракия, а той се намира до бившето Фрапе.
М да, до Аптека Тракия на зеленчуковия пазар, входа е от същата страна Simple Smile Днес го прегледах, пълно беше със стока, но някак нямаше голямо разнообразие, има доста колички и кошари, но от към дрехи и обувки ми се видя бедничко. А и продавачките постоянно ми висяха на главата и е малко изнервящо Simple Smile

# 238
Този Бейби Ленд,на местото на обувките ли е,или по-надолу newsm78!

# 239
  • Пловдив
На гърба на м-на за обувки

Общи условия

Активация на акаунт