Къде в Пловдив??? - 16

• 79 990
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
И моето дете 10мин не искаше да мърда от Мики-то. Точно в Хипото в Мола го гледахме. 100лв  Crazy Освен да приказва и пее, друго май не прави Thinking

# 451
  • Пловдив
За рисуващата калинка (някой я спомена преди време) има ли положителни отзиви?
 Заинтригувахте ме сега и с тези новини за Бонжура, дали има намаления на козметиката?

За калинката - подариха я на дъщеря ми за РД. Беше й доста интересна но фулмастрите с които идва в комплект се изписаха точно за 1 ден. Проверих в Хипо, непредлагат комплект отделно, а е доста трудно да се пригодят нормални фулмастри защото е по специално захващането.
За Бонжура - скоро минах направи ми впечатление че е доста опразнен. Видях намалени Барбита от 50 лв на около 25 лв. Друго не ми направи впечатление да е намалено. Козметиката със сигурност е на старите цени, просто е по-беден избора.

# 452
И аз утре мислех да отида в хиполенд да купя калинката, но сега се разколебах след като няма как да се сменят. А това сме писали в писмото до Дядо Коледа. Confused

# 453
  • Пловдив
Утре в Хиполенд ще има 25% намаление на всички стоки, това по случай 5 годишнината на магазина  Mr. Green

# 454
Утре в Хиполенд ще има 25% намаление на всички стоки, това по случай 5 годишнината на магазина  Mr. Green
  bouquet

# 455
Супер  bouquet!

# 456
Аз днес минах през Бонжура, няма дрстично намалени неща, само няколко барбита и някоя и друга коледна украса са намалени, иначе всичко друго си е на редовна цена.

Да питам: Къде се премести магазина "Тина и Том"? Днес се дотътрих до там и гледам няма го.  newsm78

# 457
Здравейте момичета,
и аз с въпрос посред нощите Laughing
Къде в Пловдив продават обувки Примиджи. Бях мяркала някъде, ама тогава нямахме нужда от обувки, а сега не мога да се сетя.
Благодаря предварително Hug

# 458
  • Пловдив
Цитат
Да питам: Къде се премести магазина "Тина и Том"? Днес се дотътрих до там и гледам няма го.  newsm78

За съжаление вече няма да имат магазин. Затвориха окончателно още в края на септември. Ще продават само онлайн и във Вис Виталис, но там е трагедия като зареждане. Дано размислят и се върнат  Peace Иначе Майорал има в "Скандинавия" и в "Касида".

# 459
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Къде в Пловдив продават обувки Примиджи. Бях мяркала някъде, ама тогава нямахме нужда от обувки, а сега не мога да се сетя.

магазин Касида

# 460
Здравейте момичета,

магазин Касида

Благодаря  bouquet

# 461
Здравейте момичета.Детенцето ми си е харесало за коледа  от дисни канала  едни цвърчащи мишки спускащи се по едни улеи.Гледах в сайта им но не мога да я намеря тази игра.Някой да помага за цената или за място от където може да се вземе

# 462
  • Пловдив
Здравейте момичета.Детенцето ми си е харесало за коледа  от дисни канала  едни цвърчащи мишки спускащи се по едни улеи.Гледах в сайта им но не мога да я намеря тази игра.Някой да помага за цената или за място от където може да се вземе
Линк в момента не мога да дам, но ги видях в брошурата на Карфур - на промоция са  Peace
Животинчетата са хамстери  Wink

Намерих линк http://www.kasida.bg/zhu-zhu-pets-interaktiven-hamster-djili-zu- … ets-348-5041.html
Това е само за 1 бр. има и комплекти с улеи.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 11:27 от Джони

# 463
Здравейте момичета.Детенцето ми си е харесало за коледа  от дисни канала  едни цвърчащи мишки спускащи се по едни улеи.Гледах в сайта им но не мога да я намеря тази игра.Някой да помага за цената или за място от където може да се вземе
Да не са Зузу петс  newsm78 Ако са те - има ги почти навсякъде - със сигурност в Хиполенда има и улеите ...

# 464
Хиляди благодарности за Джони и Drozi  bouquet.Да това е въпросната игра от сутринта дебна дисни канала и чакам да чуя как се казва ама уви.Сега вече съм спокойна че от вчера мира ми не дава.Благодаря ви и лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт