Къде в Пловдив??? - 16

• 79 106
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • Майничка
Енвиа, ако си била с кола, трудно се забелязва. Пада се горе-долу зад автобусната спирка с/у хотел Евро, посока колелото на панаира.

# 556
С кола бях и не съм от П-в...

Пак ще търся, че ме е срам да питам вече.

# 557
Запалки Зиппо видях снощи в Инмедио, в мола при Карфур.

# 558
Енвиа, ако си била с кола, трудно се забелязва. Пада се горе-долу зад автобусната спирка с/у хотел Евро, посока колелото на панаира.
Магазинът е малък и е на булеварда в една нова кооперация, нали?

# 559
  • София / Пловдив
Магазинът е малък и е на булеварда в една нова кооперация, нали?

Да.
Трудно се вижда от булеварда, защото все има разни спрели коли там.

# 560
А някой скоро ходил ли е в Аутлета на Кенсол ... в смисъл има ли палта ... и по-официални рокли? Да знам дали да се разкарвам дотам.

# 561
А някой скоро ходил ли е в Аутлета на Кенсол ... в смисъл има ли палта ... и по-официални рокли? Да знам дали да се разкарвам дотам.
И рокли и палта имаше, но ако не ти е спешно изчакай ще ги намалят още. Миналата година си купих палто за 49лв

А аз имам питанка относно производителите на коледни играчки, които всяка година бяха на коледния базар в панаира. Някой знае ли къде мога да ги открия, че тази година не са взели щанд. Днес със сестра ми бяхме много разочаровани като не ги намерихме

# 562
Как е коледният базар тази година?
Търся си тоалет за коледния банкет, затова питам.

# 563
И рокли и палта имаше, но ако не ти е спешно изчакай ще ги намалят още. Миналата година си купих палто за 49лв

А аз имам питанка относно производителите на коледни играчки, които всяка година бяха на коледния базар в панаира. Някой знае ли къде мога да ги открия, че тази година не са взели щанд. Днес със сестра ми бяхме много разочаровани като не ги намерихме

За изчакването мога да изчакам ама като ги знам ... накрая от 40-ка няма да остане нищо ...  ooooh! 

# 564
  • Пловдив
Да се оплача от марката за маратонки Булдозер. Купих преди 2 седмици  маратонки на щерката номер 33 . Точно на 2рия ден подметката се разлепи. Имахме лепило в къщи залепихме я , дъщерята ги харесваше на външен вид и не ми се разправяше в магазина. След 2 седмици обаче се появи дупка на подметката. Купих ги от магазина на Булдозер на ул Иван Вазов пред у-ще Голямата Лиляна. Преди години бях купувала на сина ми и по спомени не бяха  толкова зле колкото тези на щерката. Вече обаче никога Булдозер. 

# 565
  • Пловдив
Момичета, вчера се боядисах "безплатно" (промоция до 31.12. боя+боядисване) с боя Бесс. Плащаш си само исзушаването (около 10 дифузер или 15 изправяне) . Мноого съм доволна. Получих уникален цвят и си записах пак час, за да наслоя боята, че на русите ми дължини ще се отмие бързо. Фризьорките са големи сладурани и много опитни. Салонът им е в магазина на Кристиян ъф Рома (на В. Левски - срещу Риц). Имам тел на едната фризьорка и ако някой проявява интерес, нека ми пише, за да си запази час.  Embarassed Прозвуча като реклама, но аз принципно се боядисвам сама и имах нужда от професионално пипване  Laughing

# 566
Панталони и полички на Протест има в Гранда на втория етаж, в аутлета до големите асансьори, Алекс май беше.
Къде е гранда?

# 567
  • Пловдив
От кой китайски ресторант мога да си поръчам хубава китайска храна?

# 568
Панталони и полички на Протест има в Гранда на втория етаж, в аутлета до големите асансьори, Алекс май беше.
Къде е гранда?

На "Кап. Райчо", втория магазин е Гранд.
Запалки Зиппо видях снощи в Инмедио, в мола при Карфур.
Зипо видях и в Кауфланд на Брезовско шосе, в Офис 1.

# 569
  • Пловдив
Давам под наем обзаведена боксониера в Тракия.

Сега ми се обади наемателката, да каже, че напуска  от Нова година, пък ние сме под наем в по- голямо жилище и разчитаме на тия пари... Blush

Ако някой проявява интерес, да ми пише на ЛС!

Общи условия

Активация на акаунт