Къде в Пловдив??? - 16

• 78 999
  • 763
  •   1
Отговори
# 720

Миналата година бях в търсене на палто- след обикаляне на всички магазини, за които се сетих, си купих от Andrews Lady (Mall Plovdiv) на първия етаж. Доста по дебело и тежко, от всички които бях видяля. Топли ми страхотно много цяла зима, като се налагаше да ходя често пеш и във ветровито време. Тогава се колебаех между едно от Elisabeth, което беше красиво, но плата беше толкова тънък, че просто не си заслужаваше парите.

Би ли споделила какви са цените на палтата в Andrews Lady?  Wink

# 721
  • Пловдив
Моето струваше 300лв, мисля, че и останалите бяха горе доли на тази цена. Имаше такива с по-малко съдържание на вълна, те бяха малко по евтини, но ти ще ги познаеш и по теглото на палтото. За сравнение- в Елизабет бяха около 250 лв.

# 722
  • Пловдив
Сега отворих сайта им и видях че от 10.12.2010 има 20%  намаление на колецив есен/зима.

# 723
  • Пловдив
Къде продават резервни части за хлебопекарни?

Трябва ми перка, че на моята почва да й се люпи незалепващото покритие...

# 724
търся хубави оферти за дрехи мъжки - пуловери два мъжки съм си наумила

Денил. Сега имат 30% намаление. Качеството им няма какво да се коментира.

# 725
Момичета, знаете ли в кой магазин мога да намеря по-голямо разнообразие на сладкарски принадлежности и по-точно ми трябват формички за сладки Simple Smile
Формички за сладки имаше вчера в ЛИДЛ,ок/под 5 лв. за 20-тина броя,ако не се лъжа.

# 726
Момичета, знаете ли в кой магазин мога да намеря по-голямо разнообразие на сладкарски принадлежности и по-точно ми трябват формички за сладки Simple Smile
Формички за сладки имаше вчера в ЛИДЛ,ок/под 5 лв. за 20-тина броя,ако не се лъжа.

Формите за сладки са общо взето едни и същи навсякъде. Няма голям избор. Каквото има в Карфур, го има в Лидл, Кауфланд и т.н.
Ако искаш нещо наистина хубаво и по-интересно - с поръчка от чужбина.

# 727
Аз миналата година купих формички от Двата щъркела. Мия ги и в съдомиялната и няма проблем. Бяха пуснали и с коледни формички, но аз взех стандартни - сърце, камбана, конче, цвете, луна и т.н.

# 728
  • Пловдив
а формички за хапки някой да е виждал?

# 729
а формички за хапки някой да е виждал?

Робуста имат 2-3 комплекта различни големини
но аз си ги поръчвам и ми ги правят от неръждавейка, защото всичко друго се изхабява много бързо
за домашна употреба може и да става по-бавно изхабяването

# 730
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

Аз посещавам йога студио Мудита. Преподава се интегрална йога. В курса за начинаещи в понеделник и сряда от 19:15 има совободни места. Ако желаещ заповядай.

В хотел Тримоциум, Спортен център има йога курсове. Има добри отзиви за инструктора Рашко Зайков

# 731
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

Здравей, аз доста време ходих в Тотал спорт при Лана Петкова-страшно съм доволна. Много ми хвалят и заниманията в Тримонциум, забравих името на инструктора. За Лана гарантирам, че е чудесна.

Лана е добра, но ако избереш да посещаваш занимание за начинаещи, те винаги съвпадат с един курс по аеробика (води  се с висока музика и микрофон) в съседната зала, мисля че няма да успееш да чуеш много от това, което казва Лана, а и няма да се насладиш на релакса, който трябва да присъства по време на заниманието.
За Тримонциум и аз чух, че са доволни от учител мъж, но не отидох да пробвам, тъй като вече се бях насочила към Мудита.
в Тримоциум инсруктора е Рашко Зайков

# 732
  • пловдив
за базара на ДБМ трябва да кажа, че суровачките са уникални просто - вярчето е голям майстор
разходете се до мола, заредете малко коледно настроение и знаете, че парите на ДБМ на 100% отиват при децата, няма отчисления, няма представителни разходи - всичко заминава по направление

започнах обикалянето за подаръци, трудна работа, тук таме има попадения, в аптеки авеню има 10% намаление на козметиката... търся хубави оферти за дрехи мъжки - пуловери два мъжки съм си наумила

Благодаря ти Каспър     bouquet
Първите сурвачки вече са на лице, както и миналата година Трапезица отново ни зарадва с прекрасните си сурвачки за базара. ВяраВики  усилено твори , но снимков материал няма  Embarassed ще е коледна изненада   Mr. Green

http://antom.snimka.bg/hobby/koleda-2010.528715.21731490

Jes , MiaMIa  благодаря ви за подкрепата момичета   bouquet

# 733
за базара на ДБМ трябва да кажа, че суровачките са уникални просто - вярчето е голям майстор
разходете се до мола, заредете малко коледно настроение и знаете, че парите на ДБМ на 100% отиват при децата, няма отчисления, няма представителни разходи - всичко заминава по направление

започнах обикалянето за подаръци, трудна работа, тук таме има попадения, в аптеки авеню има 10% намаление на козметиката... търся хубави оферти за дрехи мъжки - пуловери два мъжки съм си наумила

Задължително сме на базара в Мол-а другия уикенд, всички подаръчета за близките приятелки и роднини ще са от там.
И аз споделям желание да намеря и закупя хубав мъжки пуловер, не плътен и топъл, а по-скоро нещо по елегантно, от фина материя. Някой беше дал идея за Денил, ще ги проверя, но ако там няма, не се сещам къде в Пловдив мога да намеря.

# 734
Трапезица има още потенциал и мат'риал да ви радва,ама пръчките свършиха . ( Благодаря на да,ама не   bouquet )

давайте идеи от къде да кърша,че време не остана  Hug

Общи условия

Активация на акаунт