Къде в Пловдив??? - 16

• 79 000
  • 763
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

Аз посещавам йога студио Мудита. Преподава се интегрална йога. В курса за начинаещи в понеделник и сряда от 19:15 има совободни места. Ако желаещ заповядай.

# 301
  • Бг-мама
Още един глас за Вася Вергова !!!Невероятна жена !!!Още говори детето ми за нея , а ходеше на логопед преди 2 години .Не я е забравил , и все си ме пита за нея.След като приключихме с ходенето там , месеци наред се чуваха по телефона да си говорят.Беше на 5 год .Георги когато го аведохме и каза ,че даже сме закъснели.

# 302
Момичета, искам да посещавам занимания по йога. Можете ли да ми препоръчате добри школи и курсове по йога? Къде е най-добре според вас?

мога силно да ти препоръчам Дамян http://clubpatanjali.net/damian.html .
Ходила съм в тук,http://www.yogastudio-nada.com/studio_nada.php ,но Дамян си остава най-добрия в Пловдив /това е лично мнение Simple Smile/
Успех,който и да избереш!

# 303
Каспър, не съм сигурна, че грейките са с пух .... А пък онлайн редовните цени на грейки в Спортс Директ примерно за Пума със силиконовите вати е 20-30 лири  Peace

# 304

Здравей, аз доста време ходих в Тотал спорт при Лана Петкова-страшно съм доволна. Много ми хвалят и заниманията в Тримонциум, забравих името на инструктора. За Лана гарантирам, че е чудесна.

# 305
  • Пловдив

Здравей, аз доста време ходих в Тотал спорт при Лана Петкова-страшно съм доволна. Много ми хвалят и заниманията в Тримонциум, забравих името на инструктора. За Лана гарантирам, че е чудесна.

Лана е добра, но ако избереш да посещаваш занимание за начинаещи, те винаги съвпадат с един курс по аеробика (води  се с висока музика и микрофон) в съседната зала, мисля че няма да успееш да чуеш много от това, което казва Лана, а и няма да се насладиш на релакса, който трябва да присъства по време на заниманието.
За Тримонциум и аз чух, че са доволни от учител мъж, но не отидох да пробвам, тъй като вече се бях насочила към Мудита.

# 306
Помолиха ме да пусна следното съобщение:

Вчера в района на Евмолпия е намерено бяло мъжко куче порода самоед.

За повече инфо ми пишете на ЛС.
Това като плюшена играчка ли дето е? В 2 входа от нас едно момче има такова(в блока зад Гранд сме), но не знам дали си го е губил. Сигурно ли е, че се е изгубило или просто се е разхождало?

Аз ходя в Тримонциум на йога при Рашко. Хубаво е, просторно е. Няма за начинаещи или напреднали. Всички правят едно и също, кой до колкото може Simple Smile Рашко обръща внимание на новите, ако не правят нещо както трябва. Първо малко ни чете, после правим асани, после малко релакс и накрая дишане. Към час и половина е заниманието. Цената е 5лв. Клубът се казва Амрита. Имат сайт и профил във Фейсбук.

# 307

Лана е добра, но ако избереш да посещаваш занимание за начинаещи, те винаги съвпадат с един курс по аеробика (води  се с висока музика и микрофон) в съседната зала, мисля че няма да успееш да чуеш много от това, което казва Лана, а и няма да се насладиш на релакса, който трябва да присъства по време на заниманието.
За Тримонциум и аз чух, че са доволни от учител мъж, но не отидох да пробвам, тъй като вече се бях насочила към Мудита.

Да, права си за шума, бях забравила. То с ечува какво говори Лана, но определено се губи концентрация на моменти:)

# 308
  • Пловдив
JeniB, снощи се е обадил собственикът на кучето и си го е получил.  Peace

# 309
  • Пловдив
gabrielade, *SoleiL*, MiaMIa, JeniB, много ви благодаря за препоръките.  bouquet Много ми помагате да се ориентирам. Смятам да започна в група за начинаещи.

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 09:36 от marzeliva

# 310
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча място където се занимават с ушиването на шалтета за спалня. Но ако може без да е безбожно скъпо все пак.

# 311
  • Пловдив
Здравейте. Може ли някой да ми препоръча място където се занимават с ушиването на шалтета за спалня. Но ако може без да е безбожно скъпо все пак.

Всеки ден минавам покрай магазин в който шият такива неща и според мен цените са повече от поносими.
Точно на ъгъла на бул. Христо Ботев и ул. Аксентий Велешки. Незнам как се казва, но на витрината се виждат шалтета 130/220 - 8 лв, пердета и т.н. Може би шият и по даден размер............. мога да попитам днес и по-късно да споделя  Joy

# 312
О! Did_Tag, сещам се за мястото. Всеки ден там ни спира служебния бус след работа. На път ми е. Благодаря ти от сърце. Hug

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 06:24 от Stefka.b.k

# 313
 Mr. Green...записсссс

# 314
А някой знае ли къде провеждат курсове по шивачество? Не става въпрос за много професионално обучение, но освен да си зашия копче друго не мога.  ooooh! Иска ми се да мога поне едни дънки да си подгъна  Rolling Eyes... от известно време търся, но засега неуспешно...

Общи условия

Активация на акаунт