Отговори
# 240
Честит имен ден на всички в темата!!! Живи и здрави бъдете!!!!!! Мамо Раче, мнооого здраве, нерви и сили ти желая!!!! Почерпете се и за моя Рая.......

# 241
Мамо Цоцоланке, пожелавам на Рая празник, много весел, пълен с прекрасни усмивки и изненади. Нека да е едно слънчево дете, което да радва мама, тати и всички останали. Да опознава света с много фантазия и със сбъднати детски мечти. Да ви е жива и здрава, много усмихната и добра smile3525

# 242
Честит имен ден на Раечка!
МамаРаче, страхотна случка Simple Smile Браво на юнака, че не се е смутил!

# 243
  • в полите на Балкана
Честито на Рая и на всички други, които празнуват днес. С гордост да си носят името и да са много здрави.
Благодаря и на всички за пожеланията  Hug

# 244
Честит имен ден на празнуващите!
Живи и здрави бъдете Вие и Вашите близки!  bouquet

# 245
Честито и от мен на всички празнуващи в този слънчев ден. Желая ви много здраве, усмивки и всички ваши мечти да станат действителност.

# 246
  • Майничка
Честито, народе - именяци и роднини на такива!
Здраве и късмет да ви лазят доживот!  bouquet

# 247
Честит имен ден и от мен на именяците в темата - на малките - много усмивки и лесни уроци, на майките - чувство за хумор и всички да са живи и здрави, с радост да си носите имената!!!

Лъчезар е като поср...н - очакваше 5 или 6 на теста по история, а е получил 3.Обади ми се по тел. и набързо проведохме дълго чакания от мен  разговор - да види самият той дали с едно прочитане на урока можеш да имаш самочувствието, че си се подготвил.Но имам чувството, че щом не му правя проблеми, няма да се трогва особено от оценките си.
А за материала - направо се радвам, че не съм на негово място и съм раздвоена от това да изисквам от него или да му съчувствам.Май ще изисквам съчувствайки  Mr. Green!

Мама Раче, синът ти получава моето възхищение - евала на детето!!!
Джуди, тревогите сякаш не свършват никога, нали? Тъкмо ти се поотпусне душата и нещо стане...Хайде - и това да заминава бързо...
Птичка, как се справя Йони с материала - ти включваш ли се?

По принцип се чувствам ужасно тъпо, че така съм оставила Лъчи да се справя сам, но имайки в предвид неговата склонност да не полага усилия, ще ме чака, за да учим заедно и така до никъде няма да я докараме.Друг вариант е да напусна работата си (която обожавам) и да се посветя на ученика  Sick!

# 248
  • София
Честито на всички празнуващи  Hug

И мен днес ме зарадваха със заслужена тройка по география - била забравила, че има да учи по този предмет (донякъде е простимо, защото миналата седмица изкара доста тежка настинка, пропусна 3 дена училище). Още по-неприятно ме изненада, защото са им съобщили оценките от входното ниво по български, и тя има четворка. Не са им връщали работите, нямам възможност да погледна, и сега много ще ме гризе, защото Марина досега винаги се е справяла много добре по български и литература, изразява се ясно, пише грамотно, даже запетайки не пропуска. Само дето има кошмарен почерк, миналата година доста й се наложи да работи върху него, вече е станал четлив, но все още изглежда все едно маймуна го е писала с левия крак. И сега се чудя, почеркът ли е виновен, или е сгрешила някъде (което е изключително малко вероятно).

# 249
Мама Раче - честит празник - твоя син ти е подарил най-хубавия подарък -  повод да се гордееш с него!!!!!   Пожелавам то още много такива мигове занапред !
Момичета относно занижения успех - и при нас се забелязва, но си мисля, че това иде от що годе реалното оценаване на децата. До сега класната от 1 до 4 клас, дето им беше на майка вместо пишеше на моя син 5 и половина при контролна в която червения цвят доминира, сега той получава 5 заради една пропусната запетая. Казва ми - мамо, ако беше миналата година, щях да имам 6 ,а сега... викам сине, една грешна запетая може да ти промени живота един ден - те това искат да те научат, да си прецизен.

# 250
  • в полите на Балкана
Благодаря за поздравите момичета  Hug
И на Пепи му падна успеха, но и не си прави труда да чете повече  Confused  Задоволява се с петиците и казва, че така има повече свободно време. Днес е донесъл поредните две петици по история. Едната от днес, а другата от входящото ниво. Само една шестица има в бележника си по рисуване. Според него има още една по ИТ, но точно този ден си бил забравил бележника. Wink

# 251
  • София и там където не се пуши
Честито на именяците.

Моя днес беше много щастлив като черпеше. Сега седна на компа и не мога да го разпитам как е минал денят му.

# 252
Момичета, сигурно съм остаряла, но според мен това, което ще ви покажа не бива да е тест по история.То моя, че се е изложил на места - вярно си е, но нали историята беше факти и случки...Така се е омотал горкия, че чак жал ми стана.Вижте:
(не се чете и на листа, но първият въпрос е "Кои находки от Варненския некропол са знак за цивилизация?")

# 253
Боби1973 , при нас госпожата ни мъчеше с такива тестове още от 3-клас. И на нас ни е трудно да попълваме даден текст..., но за съжаление никой не мисли за децата, а си гонят учебната програма написана от хора, които никога не са влизали с дневник в ръката в час!
Такъв тест ни предстой тази седмица и ще видя какво ще покаже!

# 254
  • Майничка
При нас тестовете са такива още от ЧО в ІІІ клас. Обикновено имаше и последен въпрос, който изисква детето да отговори с текст от 2-3 изречения.
За мен е приемлива формата, по-добре, отколкото само да огражда. Но и текстчетата за попълване трябва да са логични и недвусмислени.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 22:23 от gargamela

Общи условия

Активация на акаунт