Отговори
# 300
Благодаря,Ви момичета аз вярвам във вас,затова си позволявам подобен род изява. Hug Hug Hug Hug
Не ми се говори,за лекари дано Господ е с тях,и с много други болни деца!! Praynig Praynig Praynig
Трябва да се разпространява подобна връзка иначе има,много сърца в нашата Мила Татковина,дано се съберат паричките по бързо!!1

# 301
И тай като,леко обърках темата,съм длъжна да я рязвеселя!
Аз вярвам,че Борянка ще намери най правилният път за да бъде излекувана. Hug
Но затова,се налага да се помага,моля се на Господ,да е мил и да бъде над нея,така както е над Йони. Praynig Praynig Praynig

Нямя да спамя повече,вярно признавам,че ми е присърце случаят но ще успеят. Hug

Предлагам да пусна анкета първо за желаещи,второ за място,трето за дата!!
Защото е много сложно относно резервация за подобен род посещение.
Затова предлагам всеки да си прави резервация на избраното място,според броят хора,които желае.
Иначе няма как да стане,ако искат капаро това е друго!!!! Peace

# 302
  • 1st floor
Да почерпя - днес имаме двоен празник !!! Виктория и баща й имат имен ден!!! Grinning

# 303
  • в полите на Балкана
Да са ти живи и здрави и много да се обичате.  bouquet

# 304
Да са ти живи и здрави и много щастливи   bouquet

# 305
Честит празник и от мен на всички, които празнуват днес!

Вчера моето гардже не ходи на плуване, а е учил няколко часа по история - можеше да пее урока  hahaha.Тази история ми е като трън...

# 306
НеПоКоРнА, да са ти живи и здрави и двамата и да не те ядосват много много   newsm10.

Аз да се похваля: Лени днес се прибра с 5,80 от контролно по математика. Много съм доволна от нея. Днес са правили контролно и по Руски език, ще видим другата седмица какво е направила.

# 307
Честито на домочадието на Непокорна - да й дават само поводи за радост!
Да се отчета и аз - след вчерашния сдухан в много отношения за мен ден, вечерта синът ми ми сервира, че класната му иска да поговорим. Аз леко съм й набрала на госпожата ( нищо, че не съм я виждала), защото реже синът ми много здраво в оценките. Както и да е - това си е нейно право, тя има кетап да оценява, не - аз. Не коментирах нищо пред детето, но днес й се обадих - и какво бе учудването ми да разбера, че нашата класна алармира родителя ако дете справящо се блестящо в клас получи примерно ( какъвто е нашия случай) две поредни петици на контролно. Не скрих задоволството си от реакцията й, макар, че аз бях наясно с тези оценки, а и не съм коментирала нищо пред детето - колкото-толкова. Тя се опитва да помогне, като дава вероятни причини за тези резултати - примерно, детето работи малко у дома по  темите от учебника, или че е преуморен - т.е. опитва се да помогне жената.
Да ви кажа, едната петица е от липсваща запетайка в цял лист изписан с правилни изчисления. Не подценявам ролята на запетайката - както казах на сина ми - една запетайка утре може да промени живота ти(разказвах му за филма " Фаталната запетая") - явно госпожата се опитва да те направи по-прецизен ( нещо което му куца). Та пак по този повод  за хиляден път го помолих да намалим извънкласните занимания, а той с много сериозно гласче ми казва - Мамо, ти не ми ли вярваш, че ще се справя. И така... за първи път учител ми прави впечатление по този начин. Надявам се и занапред да го наблюдава така децата.

# 308
Браво,попаднали сте на съвестна класна!  Дано всички да си гледат работата по този начин.Честит имен ден на всички именници! Да са живи и здрави и да си носят с радост имената!  bouquet Ние тези дни малко затягаме дисцплината. Напоследък е доста разсеяна,мисли за други неща,постоянно е на телефона и на мен ми писна. Започна да се отразява на успеха и . Покрай ремонта и преместването малко я изпуснах от поглед и нещата не ми харесват . Confused Сега сме въвели строги правила и дано това да даде резултат. Praynig

# 309
Честито на всички именници!
Ние днес два часа сме учили по география- най- трудния предмет според Мария. Накрая баща й я изпитал и каза, че знае. Днес правят контролно, защото вчера в часа няколко деца поред се извинили с проведения в училището концерт, госпожата се ядосала, писала една двойка и им казала да се готвят за контролно днес.
Много обичаме да пътуваме- казвате къде е срещата и сме там!

# 310
  • Майничка
Честито на именяците!  bouquet

Моята помъкна днес образци от колекцията си да демонстрира кристали, тя събира минерали и полускъпоценни камъни. Даже вика "Мамо, защо нямам един диамант, да го занеса и него!". "Ми нямаш, щерко, щото не сме ти купили" hahaha

# 311
Честит имен ден на Вики,и нейния тати,много здраво име! Hug  bouquet

За срещата предлагам да се направи анкета,като се включат няколко места,долу горе по средата между,София и Варна,може и центъра да се избере,ама как се пада,аз Търново си мисля. Rolling Eyes
Нямам идея предлагайте. newsm78

# 312
  • Майничка
Центъра май е Узана. Wink

# 313
  • 1st floor
Момичета, благодаря на всички за пожеланията!!! Hug

# 314
Да чудесно,може и Усоето,май така се пише.... Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт