Януарски мами броят килограми! - 13 тема

• 33 449
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
Някой спомена нещо за желязото и магнезия. Защо не трябва да се пият заедно? Аз ги пия едно след друго?

м даа, минимум 2 часа между едното и другото хапче, лекарката ми натърти.
mikilotka84 какво точно не успяваш, да влезеш в албума ли или да качиш нещо? Пиши на ЛС, ако още се затрудняваш.

Момичета, разгледах календара за ноември  на 9 месеца, има интересни лекции за хопеопатията и педиатрите, примерно. Без друго ни наближават дните за болнични и ще има време за ходене, който го интересува може да разгледа, особено за първескините  Joy (много я мразя тая дума)  Wink

# 106
  • ул. "Мечтание"
Чиполино вече имат магазин в София - Цитат от ФБ "Ще ходите ли на Бебемания 2010? Защо не се отбиете в новия магазин на Чиполино в София - на съседната пряка е Simple SmileЧисто новият магазин на Чиполино отвори врати днес в Галакси Център на ъгъла на Шипченски проход и Николай Коперник!"

newsm78 Те и преди си имаха. Да не отварят втори?
Преди магазина им беше в Красна поляна, после го преместиха нам си къде.

afwitch Уф, аз днеска съм яхнала яко метлата!  Tired Разни елементи яко ме дразнят, а аз вече едва си сдържам езика зад зъбите. Май ранното ставане не ми се отразява добре!  hahaha

При това сутрешния глад не престава да ме преследва. Тоооооолкова много ядох и сега пак съм гладна. Сложих да се пече един пататник и така апетитно мирише, нямам търпение да стане готов, за да си хапна.  eat

След малко трябва да дойде брат ми, ще ми е детегледачка малко. Все пак реших да ходя на отворените врати в Окръжна. Ще разправям като се върна.

# 107
  • София
Да се разпиша и аз в новата темичка на 8-ма страница Simple Smile
Взех си кръвните изследвания - това са ми едва вторите за цялата бременност. Хемоглобина ми е 114, при долна граница 115. Чудя се дали е ниско това - т.е. дали да ида ведната да ги покажа на АГ-то или мога да изчакам 10ина дена до редовната ми консултация? Хич не ми се пие желязо, дано не ми изпише.
Смятам да посетя Бебеманията. Сигурна съм, че ще има много полезна информация и неща.
Остава ми още месец работа Sad Хич не ми се работи вече. Към края на ноемрви мисля да си взема отпуската за тази година и да си почивам вече. Болничния ще ми го издадат чак след 10 декември  Rolling Eyes
Не знам дали е от хормоните, но напоследък съм с много променливо настроение. Понякога ми се появяват и едни лоши мисли ... После изведнъж се успокоявам и се чувствам много добре. Направо, не знам какво ми става  Stop
Хайде лек ден мами, аз  се връщам към работата, но ви следя постоянно Wink

# 108
  • София
Вал, браво за магистратурата!  Hug
Бебешондел   bouquet честито ви прохождане!
Бубето и аз вчера бях така с чистенето, днес остава довършителната част - последно забърсване, тъй като се изнасяме и утре трябва да предаваме апартамента...
Нощни очи  Grinning  този пататник звучи много вкусно!!! мммм  newsm22
Mirrabella  Hug и на мен точно месец работа ми остава Tired моя болничен ще го издадат на 03.12. Преди това имам 4-5 дни отпуска да взимам...

# 109
 Здравейте и от мен! Малко ме е срам Embarassed, но и аз досега не съм разглеждала снимки, как точно да го направя?
 Mish - бързо оправяне на малкия, да не би да ходи на градина? Ние бяхме по същия начин, ежемесечно пиене на АБ и то с месеци, така че ти влизам в положение. Накрая попаднах на добър педиатър, та се постабилизира и той, и аз се поуспокоих.
 BebEshOnDel - Честито ви прохождане!
 Биричка - За кървящите венци, добре действат медицинските пасти като Парадонтакс и Лакалут и в допълнение вода за уста. Подходящи за бременни са тази на Парадонтакс и още една на която не се сещам в момента за името, но ако те интересува ще проверя.
Момичета, едно питане за д-р Томова - ходили ли сте при нея на ФМ, и има ли някой тел. за връзка?

# 110
И аз мисля да посетя Бебемания.Представяте ли си колко тумбачета утре ще има там  Crazy  Дано има достатъчно голяма площ за разминаване  Laughing   Wink
Бях чела че някои мами ще си купуват бебешки дрешки направо размер 56 защото много бързо щели да умалеят по малките.Ама на мен размер 56 ми се вижда много голямо,а и пише че е за 3 месечно.Аз ли нещо не съм разбрала..... newsm78   
И мами,дайте съвет -от къде да се купят дрешки за новородено които са от подходящи материи и на нормални цени ???

# 111
  • Велико Търново

Адис, 0887 606830, има и сайт, като напишеш доцент Снежинка Томова и ще ти излезе

# 112
И аз мисля да посетя Бебемания.Представяте ли си колко тумбачета утре ще има там  Crazy  Дано има достатъчно голяма площ за разминаване  Laughing   Wink
Бях чела че някои мами ще си купуват бебешки дрешки направо размер 56 защото много бързо щели да умалеят по малките.Ама на мен размер 56 ми се вижда много голямо,а и пише че е за 3 месечно.Аз ли нещо не съм разбрала..... newsm78   
И мами,дайте съвет -от къде да се купят дрешки за новородено които са от подходящи материи и на нормални цени ???

Аз не че имам много опит, но прокрай другите ми приятели с бебета пазаруват дрешки от 0-3 месеца от Jumbo Simple Smile Също така и посещават бебешки борси като има.   bouquet

# 113
  • Варна
ЗАПИС Peace
Връщам се да чета
Нощни очи Flowers Bouquet

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 15:16 от gali&presi

# 114
Леле не мога да ви смогна и това е. Много хубава нова темичка, само дето аз се отказах вече да броя килограмите, положението е отчайващо и не мисля, че нещо зависи от мен. От както съм родила Нели имам огромен апетит и си ям по много и от всичко. До преди за забременея отслабвах въпреки яденето, а сега... Почти съм убедена, че след раждането пак ще се обърнат нещата.

Искам да ви пусна и програмата за лекциите и срещите, организирани или провеждани с подкрепата на Ла Лече Лига в различните градове на страната до края на м. Октомври и през м. Ноември 2010 г.

Лекции
30 Октомври 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
6 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Често задавани въпроси”
14 Ноември 2010, събота, 11:00 ч., гр. София, кв. Редута, ул. “Плачковски манастир” № 12, “Тук - таме” - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”
27 Ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - лекция „Преодоляване на често срещани трудности”

Срещи
30 октомври 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “С бебе вкъщи за празниците”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Стара Загора, кафе-аперитив Камелия, ул. Руски № 56 - среща „Защо да кърмя?”
30 октомври 2010, събота, 11:00 ч., гр. Казанлък, Виенска сладкарница - среща "Отбиване на кърмачето"
03 Ноември 2010, сряда, 11:00 ч., гр. София, „Дом с крила”, кв. Красно село, ул. „Хайдушка гора” 28-30, ап.2А - среща „Пилатес за майки и бебета”
04 Ноември 2010, четвъртък, 17:30 ч., гр. Козлодуй, Сладкарница "Парфе", комплекс "Сони" - среща „Хранене на бременната и кърмачката. Захранване на бебето.”
06 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пазарджик, Острова - Ла Лече Лига среща “Нощни грижи за бебето”
13 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща „Кърмене?! А защо? И как?”
15 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Сопот, бул. Иван Вазов 37 (до старата бензиностанция на Петрол с двете колонки, вътре в града) - Ла Лече Лига среща „АБВ на кърменето”
20 ноември 2010, събота, 10:00 ч., гр. Варна, Майчин дом, ул. “Мир” No. 1 - среща Бебето се роди: “Животът с новото бебе”
20 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Сливен, сладкарница Мустан - Ла Лече Лига среща „Работа и кърмене”
24 ноември 2010, сряда, 14:00 ч., гр. София, Детски клуб „Малко морско” - среща „Ритъм и рутина с бебето у дома”
27 ноември 2010, събота, 10:30 ч., гр. Пловдив, (мястото ще се уточни по-късно) - Ла Лече Лига среща “Честно ми кажи!” (за предизвикателствата, които майчинството ни отправя)
29 ноември 2010, понеделник, 10:30 ч., гр. Карлово, кафето на Обредния дом - Ла Лече Лига среща „Очаквания срещу реалност”

Както знаете, срещите и лекциите са безплатни. Всеки, който има желание и възможност е добре дошъл. Информацията за тях както и друга интересна информация е публикувана в е-бюлетина на Ла Лече Лига, който може да бъде видян или изтеглен от страницата на ЛЛЛ. Надявам се да ви заинтригуват и бих се радвала, ако споделите отзиви и мнения   bouquet

# 115
yoanna, аз да попитам защо Бургас го няма във вашата програма?

# 116
yoanna,а кога ще има лекции в Бургас???
Бебешондел,честити ви краченца,да тичкат,скачат и никога да не падат!
Много хубави снимки разгледах-супер сте!
Пепита,то при нас нали знаеш по-късно идва снежко.Аз не мога да се настоя за зима и сняг.Ми то още на море ми лъха Laughingтена си ми стои Sunglassesи зимното яке още не съм си извадила,ходя си с една тенекийка Laughing
За имената,както и по-рано споделих се спряхме на Никола,или Николай,до преди това мислихме с Д-Даниел,Деймън.Сега всички му викат вече Ники LaughingИ си мисля,че то детето вече си знае името и е късно за смяна newsm78

А виждам,че и пепи има моя въпрос hahaha

# 117
Знам,знам, че при нас идва по-късно, но напоследък качествено.
Ви, и аз като чух, че тази година се очакват много ниски температури, питах мъжът ми ако затворят пак пътя как ще стигнем до болницата във Ветрен, а той ми се смее и ми казва "Никак, ще си раждаш в къщи, тъкмо ще спестим някой лев. smile3521"

# 118
 Inka, Tonche - благодаря, не знам дали е необходимо, но все пак реших да направя още една ФМ и се спрях на Томова, дано прегледа е по-обстоен от предния.

# 119
 Забравих да ви кажа, че разгледах снимките и много сте хубави... всички, пу-пу!

Общи условия

Активация на акаунт