Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд?
Какви са предимствата на конвекторната фурна пред традиционната фурна?
Как се приготвя гювеч в конвекторна фурна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд?
Потребителите споделят положителни отзиви за по-евтините фурни, като тези на разпродажба в Кауфланд. Един потребител споделя, че неговата фурна, закупена на разпродажба за 130 лв на 65 лв, работи безпроблемно и готви диетично, като мазнината се оттича при печене. Друг потребител също споделя, че неговата фурна, закупена от Кауфланд за 65 лв, върши чудесна работа; те обаче препоръчват по-скъпа фурна с инфрачервени вълни.
-
Какви са предимствата на конвекторната фурна пред традиционната фурна?
Конвекторната фурна осигурява здравословно и по-икономично готвене, тъй като мазнината се оттича по време на печене. Той е по-здравословен и обикновено по-енергийно ефективен от традиционните фурни. Въпреки че може да отнеме повече време за приготвяне в сравнение с обикновените фурни, потребителите са доволни от резултатите, като споделят, че е по-здравословно и често по-рентабилно. Ползите от конвекторната фурна в сравнение с традиционната включват по-бързо готвене и възможност за приготвяне на различни ястия без използване на мазнина. Освен това позволява приготвянето на печени чушки за салата без използването на традиционна фурна, което е значително предимство.
-
Как се приготвя гювеч в конвекторна фурна?
-
Какви са проблемите с по-евтините фурни?
-
Какви са разликите между НЛО и обикновената фурна?


Нещо бъгава е била. Виж колко сме доволните тук и сам ще си отговориш на въпроса
Пекох го в силиконова форма, не е било повече от 2 см, преди печенето, на 180С и на високата скара. Отгоре се получи чудесно, надигна се, изобщо, както се очакваше, но отдолу все не се изпичаше. Накрая се принудих да обърна формата, и да пека само долната страна, която обаче си беш още течна и почти ми се загуби формата на блата (силиконовата форма е като цвете). Някой да може ли да ме насочи какво не съм направила както трябва. Може би Т е била ниска ?! (блатът беше без яйца, та не се притеснявам и на по-висока Т да го сложа). Накрая само доволно количество школадов кувертюр замаза неуспеха с формата на блата...