Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 5 тема

• 110 463
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
ето тези Мъфини Червено кадифе правих миналата неделя - много нежни и вкусни са  Peace

# 616
# 617
Не точно по темата, но не можах да открия друга.
Някой знае ли как се правят корабийки с парченца шоколад и ако е срещнал такава тема да пусне линк, моля. Сина ми ми вади душата от извесно време за такива.
Има едни много готини - в нас са ни любими от както открих рецептата в нета:)
Сладки с шоколадови парченца - слагат се с лъжицата - много са лесни и евтини!

# 618
  • Вече на светло в София
Много благодаря Benita   bouquetТочно такива търсех. При първа възможност ще ги направя

# 619

ето тези Мъфини Червено кадифе правих миналата неделя - много нежни и вкусни са  Peace

От кога се каня да направя да направя такива мъфини и все не остава ред.Изглеждат много мекички и вкусни.
Днешните ми мъфини.....

Мъфини със сирене и маково семе

Правила съм ги преди малко повече от две години.Получиха се добре.Направих им нова снимка,че старата беше  Blush

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 18:59 от nordina

# 620
да, мекички са, две изостанаха на работа (забравила ги бях) и в събота все още си бяха меки.
А ти с тези солени макови (как обичам мак на печива) ме подстекаваш такива да правя сега пък  Crossing Arms

да предложа още едни пухкави и меки  Laughing Laughing

Медово моркови мъфини  (Honey Carrot Muffins)

# 621
Пепчо ,мъфините с моркови и мед изглеждат супер!!!

# 622
Петя, пробвай, ще ти харесат. Благодаря ти  Hug Най-много ми хареса това, че те се отлепиха съвсем лесно от хартиите.

# 623
пеп-4o ,и аз ще ги пробвам тези мъфини,изглеждат страхотно,имам и мед и орехи...

# 624
аз ще добавя в рецептата, но на мен с това количество мед ми бяха сладки (а аз по принцип ям по-сладко), така че - моля да се има предвид.

# 625
И на мен ми се стори много меда,но благодаря ,че сподели,ще намаля колкичеството.Още довечера,ако имам време ще ги направя.

# 626
  • на Земята

[/quote]
Има едни много готини - в нас са ни любими от както открих рецептата в нета:)
Сладки с шоколадови парченца - слагат се с лъжицата - много са лесни и евтини!
[/quote]
Моля,ако можеш да ми кажеш колко като грамаж горе-долу е 1/2 чаша масло?

# 627
  • под тепетата
1/2 чаена чаша е разтопено 1 малко пакетче - 125гр, но това предполагам е меко, на стайна температура щом ще се разбива.Горе-долу пак толкова май  newsm78
 Ето тук пише , че неразтопено е 210гр, т.е. 1/2 е равна на 105гр.
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=10258.0

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 16:46 от bilqna_69

# 628
  • на Земята
Благодаря bilqna_69!

# 629
Нали ми е слаб ангела,след като вчера видях морковените мъфини на Пепчо не можах да свъртя на едно място и ето ме....

Мъфини със шоколад и банан

Общи условия

Активация на акаунт